Plötsligt borrade han in sitt ansikte mot min fitta
och läpparna började suga mjukt på klitoris!

Han var gammal. Kanske 60 eller till och med 65. En begynnande kulmage visade att han säkert levt gott i sina dagar. Håret var grått i tinningarna och hade högt hår­fäste. Han var inte klädd på något speciellt sätt som drog blickarna till honom. Snarare omodernt skulle man säga. Men det fanns något som gjorde att min blick inte kunde släppa honom.
Hans mjuka läppar som formats till ett leende medan han betraktade mig. Och ögonen, ögonen var livsfarliga. De tycktes klä av mig helt när de gled neråt längs min kropp. De gled från mitt långa, mörka hårsvall, längs min hals ner över de fasta brösten. Varför stelnade mina bröst­vårtor när han smekte mina bröst med sin blick, jag kände hur de svullnade upp, blev hårda och känsliga.
Blicken fortsatte ner över min platta mage, ner över höf­ternas kurvor och längs mina lår som den åtsmitande klän­ningen framhävde, ner till benen för att sakta glida uppåt igen längs hela min nakna kropp. Jag var helt avklädd av hans blick.
Normalt skulle jag blivit ursinnig och gått fram till honom och frågat vad han stirrade på. Men istället för det blev jag stolt och smickrad. För hans ögon speglade upp­skattning – mycket stor uppskattning. Jag kunde klart och tydligt se att han beundrade mig. Att han tyckte jag var vacker. Att jag var den vackraste kvinnan av alla kvinnor på kryssningen.
Känslan av att vara vacker och åtråvärd kom. Aldrig hade jag känt denna känsla som jag kände nu. Hela krop­pen hettade. Det var som små lågor flammade upp, fick varenda por i min hud att brinna och jag ville njuta mer av hans blickar.

När han började gå fram emot mig visste jag att han skulle bjuda upp mig till nästa dans. Och jag längtade redan efter att få känna hans armar runt min kropp. Som i trance reste jag mig upp och gick honom till mötes. Han tog mina armar utan ett ord och tillsammans gick vi ut på dansgolvet.
Han dansade mycket bra. Hans handflata brände mot min rygg. Mina ben började skälva när han mjukt smekte ryggen sakta upp och ned med sin hand. Jag var som gelé i hans armar. Hans fingrar var som eldslågor. Varje beröring av dem sände ilningar av välbehag genom min kropp.
Mitt huvud vilade mot hans axel och jag hade inte en tanke på min man som var på tjänsteresa uppe i Norrland. Inte heller kastade jag en tanke på Annika, som lockat med mig på en 24-timmarstur med dans till Tyskland. Vi skulle bara koppla av och ha det skönt. Och så hände detta.
Vi var det mest omaka paret på dansgolvet. Jag 24 år, smal, hemmafru. Han en korpulent grånad 65-årig gent­leman. Men ändå var de vi som drog blickarna till oss på där. Känslan av att se de andra kvinnornas avundsjuka blickar och männens trånande ögon var så underbar att jag ville att dansen aldrig skulle ta slut.
Men den tog slut. Han tog min arm och ledde mig bort från dansgolvet. Jag trodde han skulle lämna av mig vid mitt och Annikas bord, men han ledde mig vidare. Och jag följde viljelöst med. Inte förrän jag stod i hans hytt kom en svag tanke på vad jag gjorde där, men den försvann illa kvickt när han tog mig i sin famn och kysste mina darrande läppar.
Kyssen knockade mig helt. Jag blev som vax i hans famn, besvarade hans kyss med en glöd som jag aldrig trodde jag hade. Mina ben darrade som asplöv. Jag visste vad som skulle ske. Och jag ville det. Över allt annat.

När hans mjuka händer började smeka min nacke, stönade jag högt av njutning. Det var som om fingrarna och händerna var laddade med elektricitet. Varje por i min hud glödde av åtrå. Jag ville slita av mig kläderna och falla på rygg i sängen, men jag stod stilla och bara njöt. Bara väntade medan han sakta öppnade dragkedjan i min klänning och mjukt förde den ner över mina axlar för att sakta låta den falla till golvet.
Lika mjukt och fint lossade han min behå. Brösten föll fram i frihet. Fullmogna. De hårda, knottriga vårtorna lyste ljusröda upp från de mörkare vårtgårdarna. Jag stod stilla med slutna ögon medan hans fantastiska fingrar smekte min nacke fram längs axlarna och ner till brösten. Mjukt började han massera vårtorna med fingertopparna och jag ville skrika av njutning. Vårtorna svällde upp som om de ville sprängas och varje lätt beröring av dem sände heta strålar av lusta genom min kropp.
Så kände jag hans mjuka läppar vandra längs min långa, utsträckta hals ner längs axlarna och överarmarna för att slutligen famna den ena bröstvårtan. Medan han höll vår­tan mellan sina läppar, lät han tungan spela över den knottriga ytan och jag höll på att förgås av åtrå. Hans händer smekte nu min rygg, fram över höfterna och tillbaka. Jag ville skrika åt honom att slita av mig trosorna och knulla mig, men jag fick icke fram ett ord. Bara hesa stönanden. Jag kände hans fingrar glida in under troslinningen och sakta började han hasa ner dem över höfterna. Varje millimeter av min hud han blottade täckte han med kyssar. Jag tyckte det tog en evighet innan trosorna gled ner längs mina långa, läckra ben och rullade ihop sig runt mina föt­ter. Med små sparkar befriade jag mig både från skorna och från trosorna. Naken så när som på de svarta stayups­trumporna stod jag framför hans beundrande blickar.
– Du är vacker! viskade han. Den vackraste kvinnan jag mött! Allt är fulländat. Dina bröst, din mage, dina lår, dina ben, ditt ansikte, allt. Din hud är som sammet. Dina ögon som två mörka skogstjärnar kantade av violer. Din mun lockar till kyssar. Din kropp kräver att smekas, kys­sas och älskas.
Medan han viskade orden i mitt öra lade han försiktigt ner mig på sängen. Aldrig hade jag känt mig så här. Aldrig hade jag trott på någon som sagt att jag var vacker. Men nu visste jag det. Jag visste att varje ord, varje mening han sa var sanning. Jag var vacker. Jag var åtråvärd. Jag var älskad.
Han stod nu på knä bredvid sängen. Hans läppar nud­dade vid mina ben, gled sakta ner till mina fötter. Ingen hade någonsin kysst mina fötter. Det var underbart. Mer än fantastiskt. Han sög in tårna i sin mun, vispade under dem med sin tunga och lät sedan läpparna glida ner under fotsulan.
En lång stund kysste han mina fötter innan han sakta gled upp mellan mina ben med sina underbart smekande, kyssande läppar. Sakta, sakta, kände jag hans läppar kys­sa min knottriga hud på smalbenen. Uppåt, uppåt.
När han nådde strumpkanten och min bara heta hud tog vid, var jag helt öppen. Han upphörde för ett ögonblick med sina kyssar, fäste blicken på mitt öppna kön. Med sina ögon smekte han min fuktiga skåra. Stolt såg jag hans beundrande blick. Äntligen förstod jag att min fitta inte var något att skämmas över. Jag hade alltid varit rädd för att jag varit onormalt skapad där nere. En skön lättnad spred sig genom min kropp och jag öppnade mig allt jag kunde för att han skulle se mera, mera.
Så kände jag hans läppar sakta smyga sig upp mot min delning. Jag väntade, väntade, men hans läppar nuddade bara min blygd för att sakta glida ner längs det andra låret. Ännu en gång gled läpparna uppåt, sugande, kyssande, nafsande.
Nu … nu, tänkte jag, men ännu en gång kände jag bara hans heta andedräkt mot öppningen. Han kysste ljumsken upp över höften, fram över magen, ner i andra ljumsken. Jag darrade som ett asplöv. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle få uppleva något liknande. Varje muskel vibre­rade i kroppen och mitt underliv brann. Någonting hade hänt med min kropp som jag aldrig upplevt. Någonting som jag trodde bara fanns i sagan, inte i verkligheten.
Plötsligt borrade han in sitt ansikte mot min fitta. Läp­parna omslöt klitoris i ett mjukt sugande. Och allt explode­rade framför mina ögon. Jag hörde mig själv skrika högt. Kroppen skälvde som en fura i full storm och för första gången i mitt liv upplevde jag det som kallades orgasm.
Aldrig … aldrig hade jag trott att något kunde vara så fantastiskt skönt. För några sekunder trodde jag att jag skulle dö, men vilken underbar död.
Jag svävade länge på moln medan blodet pulserade upp och ner genom min kropp och en förunderlig känsla spred sig genom mina lemmar. Jag önskade att det aldrig skulle ta slut. Och det gjorde det inte. Medan blodet ännu ström­made genom kroppen, kände jag hans tunga mot min kli­toris. Först sakta, sedan allt hastigare, men så oerhört lätt så att det kändes som en fjäder. Min kropp började svara och när han sakta tryckte in sitt finger i min fitta, kom jag igen. Ännu längre. Ännu skönare.
Han drog sig undan medan den nya orgasmen flödade fram. Jag njöt. Jag skrek. Jag dog. Men när min kropp slappnade av igen kom hans virvlande tunga tillbaka. Och ännu en gång tog min kropp emot hans tunga, hans fing­rar, hans kyssar.
Plötsligt kände jag hur hans ena finger började smeka runt mitt bakre hål. Jag försökte dra mig undan, men det var så skönt att jag slutade. Smekningarna blev djupare och djupare och så trängde hans finger in en lång bit. Nu var båda mina nedre hål fyllda av ett skönt juckande fing­er. Fingret som var inne i fittan hade funnit en punkt som först gav mig obehag, men ju mer den behandlades desto skönare blev det.
Det var fantastiskt. Jag stötte uppåt med höfterna. Drog ner dem mot det bakre fingret, pressade hans ansikte mot mitt skrev med mina händer och bara stönade, skrek och snyftade om vartannat och kom.
Nu dör jag, tänkte jag. Och kanske dog jag. En lång stund var jag fullständigt borta. Varje por i min kropp glödde. Varje muskel skälvde. Varje andetag var ett enda långt stönande. Av välbehag. Av njutning. Av total till­fredsställelse.
När jag kom till besinning stod han på knä mellan mina ben. Han hade dragit upp mina skinkor så att de nu vilade mot hans lår. Mina fötter var i höjd med hans ansikte och medan han på nytt började kyssa mina fötter, kände jag hur hans hand gled in mot våra kön.
Sakta började han föra sin styva kuk upp och ned i min flödande skåra. För varje gång hans ollon gled över min kittlare, hoppade jag till. Den var fortfarande blodfylld och känslig. Men nu ville jag känna hans hårdhet i mitt djup.
– Kom! Ta mig! Knulla mig! Gör vad du vill med mig! Snälla … Knulla mig … Nu! Jaa!
Mina ord övergick i ett gurglande när han trängde in sin styva kuk i min fitta och började stöta. I långa, sköna stötar knullade han mig medan han sakta föll fram över mig. Jag låg nästan dubbelvikt för en stund innan hand drog ner mina ben och sträckte ut mig.
Han gled fram över min kropp så att mitt huvud vilade mot hans bröst. Därigenom kom överdelen av hans kuk att gnidas mot min klitoris. Varje stöt han gjorde fick mig att komma. Orgasmerna kom som på ett radband, eller var det en enda lång, utdragen utlösning. Jag försökte stöta emot, men orkade inte. Istället låg jag bara och tog emot ända tills hans kuk svällde upp och sprutade sin sperma i mitt djup.
Med ett belåtet stönande föll han ihop i mina armar. Jag famnade hans kropp, höll honom hårt intill mig och lät honom pusta ut.
Aldrig … aldrig skulle jag släppa honom, tänkte jag, men både han och jag visste att detta var en engångsföreteelse. Därför skulle jag ta ut det mesta av vårt möte. Jag ville mera – mycket, mycket mera.
När han flämtande sträckte ut sin kropp bredvid mig, började jag smeka hans kropp, från hans håriga bröst ner till hans nu halvstyva kuk. Den såg så skön och härlig ut att jag inte kunde motstå att försiktigt kyssa det slappa ollonet.
Han stönade till och stötte lätt med höfterna. Jag tve­kade bara en kort sekund innan jag sög in hans kuk i min mun. Aldrig, aldrig hade jag gjort detta. Bara tanken tidi­gare om att jag skulle suga in en kuk i min mun hade fått mig att må illa. Men nu sög jag hans kuk för allt vad jag var värd och till min glädje kände jag hur blodet rann till och styvnaden började komma tillbaka.
Jag sög hårdare. Girigt slickade jag i mig all saft fån mitt kön som blandats med hans utsprutade sperma. Och jag njöt. Det var underbart. Och när hans lem svällde upp i full styrka var jag lycklig över att kunna väcka hans käns­lor.
Jag sög hans blanka ollon medan jag rullade hans kulor mellan min ena hands fingrar. Med den andra handen bör­jade jag runka hans förhud upp och ner. Först sakta, sedan hårdare och snabbare. Jag gissade att jag var tafatt, men han njöt av min behandling. Jag såg det. Och kände det.
Sakta smög jag ner långfingret på handen som rullade hans taskstenar till analöppningen. Försiktigt började jag smeka ringmuskeln. Jag kände hur den drog ihop sig och öppnade sig, som i väntan på att fingret skulle tränga in. Och sakta trängde jag in fingertoppen till knogen. Han skakade till och hans kropp gick upp i brygga.
– Gud! Jag kommer! Det går! Ohhh! skrek han till. Mera … mera … sug mera .. !
Hans kuk sprutade sperma upp i min sugande mun.
Utan att tänka mig för svalde jag den varma lite beska. Jag klarade det, hann jag tänka och fortsatte suga tills varje droppe var utsugen från hans pulserande kuk.
Han flämtade tungt ett belåtet leende vilade på hans läp­par när jag lade mig tillrätta på hans arm. Mjukt smekte jag hans hettande kinder och försiktigt kysste jag hans heta läppar. Han låg stilla och tog emot mina tacksamma kyssar och smekningar.
Det var fantastiskt att vila i hans armar. Jag kröp in mot hans nakna kropp. Slöt ögonen och bara njöt. Min kropp brann ännu efter den underbara kärleksakten. Jag ville vila, men samtidigt pockade min kropp på mera … mera …
Resten av natten var ännu underbarare. Jag gav och tog.
Jag gjorde allt jag inte gjort tidigare. Allt som jag trodde man inte kunde göra.
Han fick mig att fantisera. Fick mig att tala om mina fantasier. Ogenerat. Han eggade mig. Frukosten hoppade vi över. Lunchen likaså. Inte förrän båten närmade sig hemmahamnen klädde jag motvilligt på mig och efter en sista kyss lämnade jag honom och sökte upp min nyfikna väninna, som ville höra allt, men jag sa inget.
Detta var vår hemlighet. Hans och min.
För första gången i mitt liv visste jag att jag var kvinna.
Att jag var älskad. Att jag kunde älska. Att jag upplevt något som jag trodde bara fanns i sagan.
Jag vågade ta initiativ. Jag ville det. Jag gjorde det.
Vi lämnade båten. För första gången märkte jag män­nens blickar. Jag åkte iväg på denna kryssning som en liten grå mus. Men jag återvände som kvinna…som drott­ning…

Kvinnan

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

 


Kommentarer

Förvandlingen — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.