Jag lät mitt finger fortsätta massera klitoris, medan
min tunga letade sig in mellan blygdläpparna…

Det var fredag kväll. Jag och min kompis hade bestämt oss för att gå ut.
Hon skulle komma till mig. Vi tänkte göra oss i ordning och dricka lite vin tillsammans innan vi gick ut. Jag såg fram emot kvällen, det var länge sedan jag varit ute.
Det ringde på dörren och hon kom inrusande med andan i halsen.
Hon var alldeles svettig och bad om att få låna duschen.
Själv hade jag redan duschat. Jag sa att hon kunde ta hand­dukar i skåpet.
Jag hörde när hon gick in i duschen och slog på den. Helt plötsligt började jag tänka på hur vattnet rann över hennes kropp och hur hon tvålade in sina bröst. Gud, så där kunde jag inte tänka. Det märktes att jag inte haft någon karl på länge eftersom jag började fantisera om min kompis.
Jag gick upp till sovrummet och började leta i gardero­en efter några kläder att ha på mig. Jag undrade om jag skulle ha det svarta setet på mig eller matchande höfthål­lare och behå. Till slut blev det raffiga svarta setet. Jag  drog försiktigt på mig nylonstrumporna. Jag lät handen glida upp för benet för att släta ut dem. Sedan knäppte jag fast spännena. Jag ställde mig framför spegeln för att se att allt satt rätt. Jag såg i spegeln att min väninna stod och tittade på mig. Hon undrade om jag hade några sexi­ga underkläder som hon kunde få låna. Jag bad henne gå och hämta var sitt glas vin och lägga i en isbit, för vinet var fortfarande varmt, så skulle jag leta reda på något åt henne.
Medan hon gick ner plockade jag fram en vit höfthåll­are med tillhörande spetsbehå. Vitt skulle passa hennes härliga solbränna. Hon kom upp och gav mig ett glas vin. Jag smuttade försiktigt på det medan jag tittade på henne när hon satte på sig underkläderna. Hon hade verkligen en underbar kropp, varken för smal eller för stor, utan med en kvinnas mjuka kurvor.
Jag ryckte till i mina tankar när hon bad mig hjälpa henne och knäppa spännet bak på strumpan. Jag ställde ifrån mig glaset och gick ner på knä. Sedan lät jag min hand sakta glida upp för hennes ben. Jag lät handen sakta glida på insidan av hennes lår för att rätta till strumpkan­ten. Jag kände hennes könshår sticka mig på handen. På skämt påpekade jag för henne att det nog var dags att raka sig. Jag var inte riktigt beredd när hon i nästa mening bad mig om hjälp. Hon tyckte att det blev bättre om någon annan gjorde det, för jag skulle få en bättre synvinkel, tyckte hon.
Visst, tänkte jag och sa åt henne att lägga sig på sängen medan jag hämtade lite saker. När jag kom tillbaka låg hon beredd.
Jag ställde sakerna på sängkanten. Jag sa till henne att om det kändes fel skulle hon bara säga till. Hon sa att det kändes helt okej, nästan lite förbjudet, som om vi höll på att göra något syndigt.
Vi skrattade. Jag tog fram en handduk och lade den under hennes skinkor. Sakta tog jag tag i hennes troskant och lät dem försiktigt åka ner för hennes ben. Jag tittade på hen­nes härlighet. Jag lät handen smeka ner över bikinilinjen och ut efter blygdläpparna. Jag tog varmt vatten och blötte ner hennes håriga buske. Sedan tog jag fram raklöddret och masserade in det över bikinilinjen ner över blygdläp­parna. Jag tog fram rakhyveln, doppade den i ljummet vatten och lät den försiktigt raka bort håret utmed linjen.
Jag förde ner handen mellan hennes lår och skiljde dem åt så att jag kom åt lättare. Jag såg hur det blänkte tilI där inne av hennes safter.
Jag lät rakhyveln försiktigt följa hennes blygdläppar.

För att komma åt bättre, var jag tvungen att låta ett finger glida in mellan läpparna och sära lätt på dem. Jag kunde inte undvika att känna hur blöt hon var.
När jag var färdig såg jag att det hade blivit ett litet skärsår. Jag tog upp isbiten ur vinglaset och sög lätt på den. Sedan tog jag den i handen och lät den försiktigt snudda över såret så att det slutade blöda. Jag kände hur hon ryckte till av det kalla mot hennes heta hud. Jag tog lite olja och smekte sakta in den rakade ytan. Jag märkte att hennes andhämtning blev tyngre. Jag vet inte vad jag fick modet ifrån, men helt plötsligt hade jag låtit ett finger glida in mellan hennes nyrakade läppar. Jag lät det sakta leta sig upp till klitoris.
Fingret cirkulerade runt denna vilande vulkan. Jag böj­de mig ner och lät tungspetsen nudda toppen på klitoris. Hon stelnade till, men sedan slappnade hon av. Jag lät mitt finger fortsätta massera klitoris, medan min tunga letade sig in mellan blygdläpparna, ner till ingången på grottan.
Jag slickade i mig hennes safter. Hon stönade av min behandling.
Jag tog bort fingret och lät tungan följa vägen upp över hennes kropp.
Tungan letade sig upp till hennes fasta bröst. Tungspet­sen lekte runt bröstvårtan. Med ett lätt nafsande styvnade den mot min tunga. Jag sträckte mig efter vinet och lät sakta en stråle rinna ner över hennes bröst. Vinet rann som en rännil ner över hennes mage. Jag lät min tunga sakta följa vinets väg. Tungan fick slicka i sig varenda droppe. Jag förde tungan upp över hennes hals. Våra läp­par möttes. Så mjukt det kändes med en kvinnas läppar mot sina. Vi lät våra tungor mötas.
Det brände till i kroppen av denna förbjudna lek. Men ingen av oss ville sluta. Jag tog fram olja och hällde ut en liten pöl på bröstkorgen. Mina händer började sakta massera ut oljan över hennes bröst. De glänste i det svaga skenet. Hennes bröstvårta stod styvt mot min handflata.

Man kunde inte ta miste på hennes ljud. Andhämtningen som kom över hennes läppar var upphetsad.
Jag tog upp isbiten ur glaset och lät den leka runt hennes styva vårta. Den hårdnade bara mer av den kyliga behandlingen. Jag lät min mun följa isbitens väg över hennes mage ner på insidan av låren, upp över blygdläpparna.
Jag var mån om att min tunga och läppar följde efter så det inte blev för kallt. När isbiten hade smält lät jag tungan massera med en fast rörelse över hennes klitoris. Jag förde handen upp för insidan på låret. Fingret fick leta sig in mellan hennes blygdläppar. Den fick sakta glida in i hen­nes heta och fuktiga grotta. Hon stötte sin höft mon min hand. Jag blev så kåt av att se hennes inoljade kropp vrida sig av vällust. Jag kände hur hennes inre muskler började arbeta runt mitt finger. Med en lätt rörelse letade jag fram en massagestav som låg under madrassen, som jag hade lekt med tidigare under dagen.
Jag förde den ner mellan hennes ben, sedan upp igen.
Hon började gnida sig mot den. Sakta lät jag den glida in i henne. Med den andra handen började jag massera klito­ris. Hennes motjuck blev kraftigare. Hon skrek nästan åt mig att jag inte skulle sluta för det var så skönt. Hennes kropp reste sig i en båge när orgasmen sköljde genom hen­nes kropp.
Efter en lätt andningspaus bad hon mig att jag skulle lägga mig på rygg.
Nu ville hon göra det lika skönt för mig som jag gjort det för henne. Hon lät sin tunga smeka över mina läppar. Hennes tungspets särade lätt på mina läppar. Jag kände hennes tunga leka runt min tunga. Mina händer smekte över hennes rygg, ner över de fasta skinkorna. Hon pres­sade sitt underliv mot mitt. Hon lät det sakta gnida och massera mot min klitoris.
Mina händer smekte över hennes höfter upp till brösten.
Jag lät händerna kupa om hennes bröst. Mina fingrar nöp försiktigt i hennes bröstvårtor. Hon förde in sina händer bakom min rygg och knäppte upp mina underkläder. När hon fått av mig allt, sträckte hon sig efter oljan, och lät den sakta rinna över mina bröstvårtor. Hennes händer gled över mina bröst ut över min mage ner utefter mina lår och upp på insidan. När hennes hand sakta gled över min fuktiga mus, gick det som stötar genom kroppen. Hon fuktade sitt finger och lät den med ett visst tryck glida över klitoris in mellan blygdläpparna.
Hennes finger lekte med ringen som jag hade på den inre läppen. Gud, vad det var skönt med en kvinnas var­samma handrörelse mellan benen. Hon särade på mina blygdläppar och lät sin tunga slicka i sig mina safter. Hon förde sin tunga till klitoris, och tillbaka över huden som skyddade den. Hennes tunga cirkulerade runt den med en lätt bestämdhet. Det kändes helt underbart.
Jag ville bara ha mer av hennes behandling, det kändes som om jag inte kunde få nog. Hon sträckte sig efter mas­sagestaven, och lät den vibrera lätt. Hon förde den sakta upp och ner på insidan av mitt lår. Jag pressade min höft mot henne. Det bultade och hettade mellan mina ben.
Jag ville känna något hårt i mig. Hon förde sakta staven upp över mina blygdläppar. När vibrationerna nådde min klitoris, blev känslan så intensiv att det nästan blev för mycket. Jag stönade högt av njutning.
Hon förde staven snabbt in i mig, sedan ut igen. Jag pressade mig hårdare mot henne. Jag ville ha mer. Jag bad om att hon inte skulle sluta. Jag ville känna den i mig, känna den vibrera i mig, samtidigt som hon slickade mig till orgasm. Hon började slicka och suga på min klitoris samtidigt som hon lät staven glida in i mig först sakta, sedan fortare. Hela kroppen började arbeta sig till en orgasm. Jag förde upp mina händer till mina bröst, och smekte dem samtidigt till hennes intensiva behandling av min mus. Jag kände hur kroppen reste sig i en båge när orgasmen spred sig i kroppen, från topp till tå. Vi sjönk ihop, skrattande i sängen.

Det här var en behandling som ingen av oss skulle vilja vara utan. Men nu var vi tvungna att duscha och göra oss i ordning för kvällen. Vi hade svårt att låta bli att smeka varandra så fort vi hade en chans. När vi äntligen kom ut var vi som två kåta honor som letade efter ett gemensamt byte som skulle tillfredsställa våra lustar.

Väninnan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

En annorlunda kväll — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.