Jag smekte den våta musen och lät mitt långfinger
känna hennes unga, trånga fitta från insidan!

Jessica var nyss fylla 18 och jag var nästan tio år äldre då våra vägar korsades den där sommardagen på bussen mel­lan Danmark och Sverige.

Jag hade tillbringat natten i den danska huvudstaden där jag hälsat på en god vän som just flyttat dig. Som väntat var jag rejält bakfull och som alltid efter en kväll på kro­gen var jag så kåt att jag var nära att spricka. Även byx­orna höll på att brista av min hårda kuk som krävde all min uppmärksamhet.

Trots att bussen bara var halvfull frågade denna unga tjej leende om det var ledigt bredvid mig. Min fantasi bör­jade omedelbart jobba febrilt vid åsynen av denna sensu­ella varelse. Det blonda håret var uppsatt i en tofs och den uppknäppta skjortan blottade en mörk topp som avslöjade ett par rejält tilltagna bröst. Klart att hon var välkommen att slå sig ned.

Det visade sig att hon, liksom jag, hälsat på vänner och festat loss med samma intensitet som jag själv gjort kväl­len innan. Av nattens övningar syntes dock inte ett spår. Hennes ögon utstrålade tvärtom en sprudlande nyfikenhet som gjorde att även jag piggnade till. Vi började genast samtala om allt mellan himmel och jord. Diskret närmade vi oss varandra under samtalets gång och våra ben var tätt mot varandra. Hon bar ett par urtvättade jeans och måste ha märkt hur mina hungriga ögon slukade varje millimeter av hennes kropp. Jag skulle så gärna vilja knäppa upp de där byxorna tänkte jag och såg ner på hennes bara mage där en ring förts in i naveln. Ville slicka hennes brun­brända hud, fortsätta ner mot insidan av låren.
Ganska snart kom vi in på sex. Inte särskilt konstigt med tanke på att min hjärna inte klarade av att tänka på något just då. Och hon verkade inte alls ha något emot detta utan berättade öppenhjärtigt om sina egna sexuella erfarenheter. Jag frågade om det bara var killar som blev kåta dagen efter.
Nej, jag vet inte hur det är med andra tjejer, men jag vill alltid ha sex dagen efter.
Det var precis det svar jag hoppats på och jag blev allt mer upphetsad.
Närmaste medresenär satt minst fem säten framför oss och bakom oss hade vi ingen alls. Jag ville verkligen ha den här tjejen.
För att låta henne se mitt stånd lutade jag mig tillbaka något för att byxorna skulle sträckas ut ytterligare och avslöja vad som fanns där innanför.
Det funkade och jag märkte hur hennes blick allt oftare rörde sig nedåt.
Men att du är kåt dagen efter är ju inte så svårt att lista ut, sa hon och skrattade.
I vanliga fall skulle jag ha rodnat, men min kåthet hade gjort mig mindre blyg. Och jag nickade instämmande, samtidigt kände jag hennes hand på mitt stånd och en rysning gick genom kroppen. Försiktigt lät hon fingrarna smeka den grova lemmen ovanpå det tunna tyget.
Jag vet nog vad du vill. Vad säger du om att vi knäpper upp byxorna?
Inga ord kom ur min mun, bara ljudliga andningar av upphetsning. Med van hand drog hon ner dragkedjan och knäppte upp knappen. Hennes målade naglar fann snart sitt mål och formade sig kring den stenhårda kuken.
Sekunden senare runkade hon mig långsamt och tryckte sina läppar mot mina. Jag förde in min hand under hen­nes skjorta, smekte de stora brösten och besvarade hennes kyss. Åldersskillnaden gjorde mig extra tänd, men det var inte jag som hade kommandot, hon visste precis vad hon ville ha och smekte min kuk allt hårdare. Gud, jag var nära att explodera av kåthet.
Snart hade hon placerat huvudet mellan mina ben och tungan rörde sig snabbt över ollonet medan hon smekte min rakade pung. När hon tog hela härligheten mellan sina läppar tryckte jag bakåt som av elektricitet, det var så ofattbart skönt. Med händerna över hennes nacke lät jag fingrarna leka med hennes hår och tryckte henne emel­lanåt mot min hårda snopp. Jag kunde inte sluta titta på henne när hon sög, slickade och smekte mitt kön och hon såg tillbaka på mig med stora blå ögon som uppenbarligen njöt av att se mig upphetsad.
Gillar du när jag suger din stora kuk? sa hon utan att invänta mitt svar.
Tungan vandrade nedåt nu och hon slickade över pun­gen med stor entusiasm, lät hela handen jobba över min lem, slog den mot sitt söta ansikte.
Plötsligt reste hon sig upp, knäppte upp byxorna och blot­tade ett blont sköte mellan de perfekta benen. Jag skulle. kunnat titta på henne hur länge som helst, så vacker var hon. Hon ledde min högra hand över den våta, välansade musen och lät mitt långfinger känna hennes unga, trånga fitta från insidan. Jag fortsatte att fingerknulla henne och hon liksom gungade över min hand.
Men snart ville hon låta min tunga och mun få smaka hennes safter. Hon lutade sig tillbaka i stolen med jeansen neddragna kring ena foten och tryckte mitt ansikte med full kraft mot sin varma buske. Jag stod på knä och lade armarna längs hennes lår. Hennes alla smaker fyllde näs­borrarna och munnen och jag gjorde mitt bästa för att hon skulle få det lika skönt som jag. Jag kunde se på hennes milda leende, på de slutna ögonen och kände på hennes ryckiga rörelser att hon var precis lika kåt och galen som Jag.
För varje sekund kände jag allt intensivare att jag måste få knulla henne, låta hennes fitta sluka min snopp. Måste knulla henne nu. Jag satte mig återigen upp på sätet bredvid henne, kysste henne och lyfte toppen över brösten så jag kunde smeka dessa ljuva kroppsdelar. Hennes bröst­vårtor var rejält styva nu och hon visade sig ha begåvats med en känslighet och reagerade på varje rörelse.
– Kom, sätt dig på mig, rid mig, viskade jag i hennes öra och hon var inte sen att lyda min uppmaning.
Snart red hon mig försiktigt så ingen märkte vad som hände bara några meter ifrån deras ovetande huvuden. Hon knep hårt kring min svullna kuk, lutade sig över mig, knullade långsamt men bestämt. Mina händer var i ett fast grepp kring hennes rumpa, letade sig mellan skinkorna och lät ett finger glida in i hennes anus. Hon stönade och ökade takten något.
Utanför passerade skogar och små butiker i mindre samhällen förbi och här inne knullades det allt vildare. Mitt finger i hennes röv följde hennes fittas rörelser, lite snabbare. Brösten gungade inbjudande framför mina ögon. Jag var nära att komma och viskade det till henne. Hon lyfte på sig och satte sig bredvid.
Visa mig hur du runkar din härliga kuk! sa hon och hade redan börjat smeka sig själv.
Snabbt, snabbt, rörde sig fingrarna vant över den våta musen och jag gjorde som hon sa. Vi tittade på varandras rörelser, kysste varandra lätt och jag masserade hennes bröst med min lediga hand. Så nära det var nu.
– Jaa, kom nu, jag kommer också! MMM, jag vill se dig spruta!
Hon nästan skrek och det var ett under att ingen annan än jag upptäckte vad som hände där bak i bussen. Snart kom jag i en våldsam orgasm och sprutade min säd över hennes mage, fingrar och fitta. Hela kroppen drogs ihop som en enda stor muskel och jag föll tillbaka, svettig och lycklig. Sperman rann ner längs hennes kropp, och jag smetade ut den över bröst och ansikte med mina finger­toppar. Hon skakade saften från mina varma fingrar, såg på dem som hon tidigare sugit min kuk. Jag kysste hennes
heta kind. Kort därefter kom också hon. Jag lade min hand varsamt över den kladdiga magen.
Skulle du kunna hämta lite papper tror du?
Hon log och såg menande ner på sin spermatäckta kropp.
Under viss möda lyckades jag få på mig kläderna och jag kilade iväg till toaletten för att hämta lite papper. Det var med skakiga ben jag rörde mig mot’det minimala badrum­met vid den bakre utgången.
På tillbakavägen fick jag en chock. Snett bakom oss hade det hela tiden suttit en kvinna i 40-årsåldern. Hon måste ha sett allting. Jag kastade mig ned i sätet igen.
Det sitter en kvinna på sätet snett bakom oss, sa jag när Jessica torkade av sperman från sin kropp.
Jag vet, vi hade ögonkontakt när jag red dig. Hon smek­te sig själv.
Är det sant?
Jag vände mig om och tittade på kvinnan med helt nya ögon. Hennes kinder var rödblommiga och hon gav mig ett varmt leende. Det var som tusan.
Efter den dagen träffades vi fler gånger, men den för­sta gången var oslagbar. Den där gången då vi knullade på bussen mellan Danmark och Sverige, iakttagna av en anonym kvinna.

Tillfredsställd passagerare

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Bussresan — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.