Hennes våta läppar mjölkade mitt ollon så jag
trodde jag skulle spruta henne i munnen direkt.

Jag var inne på min tredje termin som ekonomistuderan­de på en högskola när följande inträffade. Jag hade under hela tiden varit något av en ensamvarg med problem att få kontakt med andra som läste samma ämnen som jag. Flera gånger hade jag gjort taffliga och i slutändan misslyckade försök att närma mig både killar och tjejer. Mitt utseende var inget att skämmas för men jag var heller inte snyggast på skolan så att säga.
Efter många försök som oftast genomfördes med ett par öl innanför västen en torsdagskväll på kåren gav jag helt sonika upp, och accepterade tanken på att vara för mig själv under de kommande åren som låg framför mig i sko­lan. Jag grävde ner mig i böckerna allt mer som tiden gick och betygen blev därefter. Med facit i hand var jag nog en riktig torrboll men som kunde ståta med exemplariska betyg.

Nåväl, en torsdag efter en dag fullspäckad av föreläs­ningar där torra lärare stod i sina tweedkavajer och i ento­nig stämma pratade på om beskattning hit och revision dit var jag nära ett sammanbrott. Jag var så trött på skolan och i ärlighetens namn var jag jävligt trött på att bara vara själv efter skoltid. Det var inte kul längre att se en film själv varje kväll och att lägga sig ensam i en dubbelsäng för att sedan somna efter att ha runkat ur sig en sats på magen till tanken på någon vacker och sexig tjej som pas­serat förbi i skolans korridorer. Det fick fasen vara nog. När föreläsningarna äntligen var över tog jag bussen
hem till min lya som låg hyfsat centralt. En liten etta med spartansk inredning men som jag trivdes bra i, och som passade min budget då CSN inte är särskilt frikostiga med studiemedlen.

Väl hemma slängde jag av mig min väska och drog på stereon på högsta volym. En gammal disco­platta från 80-talet pumpade ur högtalarna medan jag i köket blandade i ordning en rejäl grogg för att komma i rätt stämning. Det skulle bli en ensamfest som vanligt där jag satt för mig själv och drack ett par busgroggar och klämde i mig en och annan öl innan jag med vingliga steg begav mig till kårhuset.
Efter någon timme med mycket musik och lika många groggar var jag bra rund under fötterna och bestämde mig för att jag var redo att möta mina studiekollegor. Jag hade nått det tillståndet då man ser allt från den positiva sidan och livet var härligt för tillfället. Mina förväntningar inför kvällen var enorma och jag kunde nästan se framför mig hur jag gjorde succé på kåren. Efter en titt i spegeln och några stänk Fahrenheit på kinderna drog jag igen dörren och var på väg mot mitt mål. I hissen på väg ner nynnade jag på Bon Jovis brottarhit från början av 2000-talet “lt’s my life” och var på ett sagolikt bra humör.
Fasen vad sprit kan förenkla saker och ting. På andra våningen stannade plötsligt hissen och jag undrade för mig själv om jag i mitt berusade tillstånd lyckats trycka på fler knappar än en? Min fundering avbröts när en tjej steg in i hissen som jag tyckte mig känna igen från skolans korridorer men som jag aldrig hejat på eller ens haft funderingar på att lära känna. Hon var inte vacker, det vore att ljuga och det är inte min avsikt här. Men någonting hade hon trots sina överviktiga kilon som satt både på brösten och kring midjan. Det kan även vara så att jag i mitt berusade tillstånd förskönade henne en aning som man brukar kunna göra på fyllan.

Hon klev försiktigt in och hejade lite blygt på mig för att i samma andetag fråga vilken våning jag skulle till. Vi skulle bägge två till entrén visade det sig och det blev en väldigt tyst resa de två våningarna som återstod. Man kunde ha hört en nål falla i golvet och jag tänkte desperat på något att säga när hissdörren öppnades och räddade mig från att göra ett totalt fiasko med någon sluddrande kommentar. Vid dörren in till hyreshuset skiljdes våra vägar åt med ett mumlande “hej” från min sida. Spriten hade gått hårt åt mig och jag vinglade både en och två gånger under min gångpromenad till kårhuset. Kvällen blev inte den succé som jag hade hoppats på och som jag hade spelat upp i huvudet innan. Den blev som vanligt. Ett par öl följdes av en tequila och när klockan slog kvart i ett var jag på väg hem.
Promenaden tog säkert en timme mot vanliga 15 minuter då jag svängde av både till höger och vänster. Väl vid ytterdörren till huset började jag fumla i fickorna efter nyckelknippan vilket är svårare än man tror med vingliga fötter och en svajande överkropp. Efter ett par minuters letande utan resultat hördes en len röst bakom mig som undrade om jag tappat nycklarna. Det var tjejen från hissen som var på väg hem hon också.
Vilken tajming tänkte jag och tackade med så stadig stämma jag kunde uppbringa för hjälpen och förklarade ursäktande att jag hade druckit någon öl för mycket. Detta var så klart en enorm underdrift, i själva verket hade jag nog druckit någon deciliter för mycket i min ensamhet vilket jag fick betala dyrt för nu.
Hon öppnade dörren och vi gick gemensamt in i hissen.
Trots att jag var full kände jag kåtheten komma över mig när jag stod där och betraktade hennes kurviga kropp. Hon hade ljust hår ner till axlarna och lite runda kinder som var rödblommiga. Jag hoppades att det var för min skull och inte för att hon druckit något. Var det kom ifrån vet jag inte än idag men någonting fick mig att våga börja prata med henne. Jag skärpte till mig och frågade henne var hon bodde och om hon hade haft en trevlig kväll.
Jag hade till och med modet att fråga hur gammal hon var och om hon hade bott länge i huset då jag inte hade sett henne tidigare. Till min förvåning sken hon upp och verkade nästan förvånad över att jag ville prata med henne och orden fullkomligt rann ur henne. Innan jag visste ordet av var jag bjuden på ett glas vin i hennes lägenhet.

Vi småpratade lite och skrattade där vi satt i hennes soffa med varsitt glas rött vin i handen. När ytterkläderna åkt av visade sig hennes former än mer och de stora brös­ten stod rakt ut under hennes tröja. Jag hade blivit riktigt pilsk och pratsam och började skämta om än det ena och än det andra när jag råkade dra ett skämt om blondiner och avsugningar.
Precis när orden lämnat mina läppar insåg jag vad jag just sagt och tänkte att nu får det bära eller brista. Antingen tycker hon att jag är rolig, eller så får jag tacka för mig och skamset gå hem. Till min stora lycka tog hon det bra och helt plötsligt hade jag en hand på mitt högra lår som började smeka mig långsamt. Hon tittade mig i ögo­nen och förde upp handen över min bula som stod rakt ut från jeansen. Om jag var kåt innan så var jag sprängkåt nu. Hon knäppte upp mina jeans och smekte sakta av mig kalsongerna. Jag satt bredvid henne nu i soffan med mitt stora stånd och hon smekte och började runka min kuk med stora drag. Jag kunde se på henne att hon var kåt och att hon uppskattade mitt stånd.
Med snabbare drag runkade hon min kuk och började viska i mitt öra hur kåt hon var. Innan jag fick chansen att viska hur kåt jag var hade hon dykt ner mellan mina ben och sög nu kuken som en galning. Hennes våta läppar mjölkade mitt ollon och ända ner till roten så jag trodde jag skulle spruta henne i munnen direkt. Jag var tvungen att tänka på annat än sex, och såg framför mina ögon tenta­mensfrågor och ekvationer. När jag lugnat ner mig bad jag henne sluta och började metodiskt ta av henne kläderna. Snabbt drog jag av henne tröjan och lossade hennes behå. De väldiga brösten släpptes fria och var en aning hängiga men jävligt stora och inbjudande. Jag drog av henne kjo­len och smekte sakta bort hennes trosor där en liten sträng visade sig ovanför hennes inbjudande våta fitta.
Bryskt tryckte jag in två fingrar i hennes fitta och fick ett dovt stön tillbaka. Hon var plaskvåt och jag pullade henne hårt och bestämt samtidigt som jag gick ner med tungan och lekte retsamt med hennes svullna klitoris. Efter en stund flög djävulen i mig och utan att fråga tryckte jag in ett finger i stjärten på henne. Ett högt stön följdes av njutningsfulla flämtningar när jag pullade hennes stjärthål i takt med att mina fingrar gled in och ut mellan hennes blygdläppar.
Jag kunde inte hålla mig längre utan ställde mig på knä framför henne i soffan och tryckte in kuken bestämt ända in till roten. Jag blev förvånad hur lätt den gled in i hennes våta fitta men förstod att hon inte fått kuk på länge då hen­nes fitta drog ihop sig snabbt runt kuken. Hennes händer grep tag om mina skinkor medan jag knullade henne i ett vansinnigt tempo.
Kuken stötte hårt och snabbt i botten på hennes trånga grotta och jag kände hur utlösningen kom krypande när­mare och närmare. Man jag ville inte att det skulle ta slut än utan drog mig ur och beordrade henne att ställa sig på alla fyra i soffan vilket hon snabbt gjorde utan protester. Jag ställde mig bakom henne och lät min kuk glida mellan hennes läppar och anus.
Hon gnydde och stönade under tiden jag retade henne med ollonet. Utan att fråga om lov tog jag lite saliv och smorde in henne runt öppningen. Med ett rejält tag om skaftet satte jag ollonet mot hennes anus.
Hennes ringmuskel gav med sig utan kamp och jag gled in sakta centimeter för centimeter. Nu stönade hon högre in tidigare och jag tryckte på för att hela kuken skulle glida in. När jag hade nästan hela kuken inne i hennes röv började jag att bestämt stöta in och ut. Stönen kom snabbare och högre nu och jag kände hur hennes ringmuskel spände åt kring mitt ollon. Med full kraft knullade jag henne fortare och fortare och kände hut utlösningen nu var nära.
Jag kunde och ville inte hålla tillbaka satsen denna gång utan drog snabbt ut kuken från hennes röv. Hon måste ha förstått vinken för utan att jag sa något vände hon sig om och tog min kuk i handen.
Med snabba drag runkade hon mig tills den efterlängtade satsen sprutade över hennes läppar och ansikte. När jag hämtat mig efter urladdningen sjönk jag ner i soffan med ett avslappnat leende.
Efter en stund när hon hade kommit tillbaka från toaletten gjorde hon mig sällskap. Vi satt tysta bredvid varandra när jag tänkte för mig själv. Det här blir kanske en bra termin trots allt.

Studenten

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Tjejen i hissen — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.