Man skymtade klittan som en blankröd ärta och i de
ljusa pubishåren blänkte små droppar av fittsaft…

Jag och min bror delar lägenhet och jag tänkte berätta om något som inträffade där för en tid sedan.
Det var en vanlig lördagskväll och jag satt ensam hemma med en videofilm. Min bror var som vanligt ute på stan och slog runt.
Plötsligt stormade han in genom ytterdörren, skrattan­des med ett par undersköna unga damer efter sig. Den ena var klädd i ett svart läderställ och hade ljusblont hår. Hon hade otroliga bröst som gav henne ett enormt upphetsande utseende. Den andra var lätt rödhårig och med en minst lika snygg kropp.

– Tjena brorsan! Det här är Filippa och Tilda. Jag träffade dem nere på puben.

Den storbröstade blondinen gick fram till mig. Hon luktade ymnigt av en parfym som jag inte kände igen.

– Jasså, det är du som är Kalles bror, sa hon och fnittrade. Filippa heter jag och det där är Tilda. Finns det något att dricka på det här stället?

Jag fann mig snabbt i situationen och frågade vad de ville ha. Efter en stunds fnittrande kom de fram till två gin och tonic. Ett par minuter senare satt vi i soffan och surrade. Brorsan var vid det här laget ganska full och satt mest och halvsov medan jag och tjejerna pratade. Så småningom gick Tilda och brorsan in i hans sovrum och Filippa blev kvar med mig.
Vi fortsatte att prata ett tag när hon plötsligt frågade:

– Kan jag sova i din säng eller?

Lite chockad av den plötsligt vändningen halvstam­made jag fram:

– Visst får du det! Det är ingen höjdare att sova i en soffa precis.

– Men då så!

Hon reste sig upp med en blick och ett leende som fick det att hända saker under jeansen. Ett par ögonblick senare låg vid båda i sängen och jag hade mina händer runt de mest underbara pattar jag någonsin sett. Hon vred sig som en orm när jag tog hennes ena knallhårda vårta i min mun. Jag lät min tunga virvla runt medan mina händer kramade lugnt och rytmiskt. Jag lät min tunga vandra neråt, stannade vid naveln en stund och fortsatte neråt.
Hon hade ett par spetstrosor på sig. Mina tänder bet tag och drog dem neråt. Hon lyfte villigt baken och jag tittade in i hennes blonda vulva. Två heta läppar tittade fram ur en nästan rakad fitta. Man skymtade klittan som en blankröd ärta och i de ljusa pubishåren blänkte små droppar av fittsaft.
Jag drog av trosorna helt och återvände till fittan. Med sina ben särade stönade hon högt när jag särade på hennes svullna läppar och satte min tunga mot hennes stora klitoris. Vassa naglar rev i mitt hår och hon flödade av safter. Min tunga spelade upp och ner i sprickan samtidigt som jag stack upp två fingrar i henne.
Stönandet hade nu gått över till skrik och hennes rörelser blev snabbare och snabbare. När det väl gick för henne var hon i stort sett hysterisk, händerna tryckte mitt huvud mot fittan och nästan slet det fram och tillbaks. När det väl hade lugnat ner sig lade jag mig bredvid henne och kysste henne lugnt.

– Inte trodde jag att unga pojkar kunde så mycket, viskade hon hest. Nu ska jag visa dig vad jag kan!

Min kuk hade vid det här laget ett praktfullt stånd och hon tog tag i den med ett stadigt tag. Hon runkade mig sakta medan hon kysste min kropp. Sakta, men säkert närmade hon sig min kuk med sina läppar. Jag kunde omöjligt hålla tillbaka ett jättestön när hon sög in mitt ollon mellan sina heta läppar och började suga. Det höll på att gå för mig direkt så jag bad henne sluta.
Plötsligt började hon suga i en rasande takt och efter bara några sekunder sprutade jag en jättesats över hennes ansikte och hår. Skrattande smetade hon ut det över kinderna och drog ner den kladdiga vätskan över brösten,

– Vill du duscha? frågade jag.

Efter en varm och skön dusch återvände vi till sängen.
Det var hon som tog initiativet och satte sig gränsle över mig. Hon runkade upp kuken som fortfarande kändes lite matt efter avsugningen. Med ett vant grepp placera­des kuken mellan hennes fittläppar och hon drog den sakta fram och tillbaka. Ollonet gled smidigt in i hennes smäckra hål och kuken trycktes allt längre in.
När den var helt inne började ritten, snabbare och snabbare. Hennes bröst studsade omkring och hon stönade vildsint. Jag vände henne på alla fyra och tryckte in kuken som en galen hingst. V i krängde omkring och det var ett under att vi höll oss kvar på sängen. Jag vände henne igen för att avsluta med den gamla hederliga missionärsställningen. Hon kopplade sina ben runt min rygg och jag pumpade på snabbare och hårdare. Vi närmade oss klimax, jag drog ut min kuk, drog några drag och slungade säden över magen.
Vi somnade sedan i varandras armar. När jag vaknade var hon borta. Men på köksbordet låg ett brev där hon bjöd mig på middag samma kväll.
Jag tackade givetvis ja, och när jag kom dit var också Tilda där. Det slutade i en otrolig trekant som jag ska berätta om en annan gång.

Lover-boy

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

En kåt träff — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.