Cecilia placerade sin fitt­öppning ovanpå min kuk och
gnuggade sig sakta och gnyende fram och tillbaka.

Jag skulle på mitt årliga tandläkarbesök.

Tandläkaren var en medelålders, tystlåten, hygglig karl som inte gjort illa mig så mycket, förresten hade jag inte haft så mycket att reparerar de sista åren heller, mest hade det varit rutinkontroller. En aning obehag kände jag ändå när jag knallade iväg sent en eftermiddag, obehaget uppvägdes av tanken på tandsköterskan, en slank blondin i 25-årsåldern.

Sköterskan tog emot med ett igenkännande leende och bad mig att sitta i pinostolen.

Jag härmade en filbunke så gott jag kunde och hörde stegen av den annalkande plågoanden bakom mig. Till min stora förvåning hörde jag en mjuk kvinnoröst – istället för den vanliga mansrösten.

– Jaha, vi har bestämt inte träffats förut, jag heter Maria och har övertagit praktiken nyligen, välkommen. jag hoppas ni blir kvar som patient.

Under tiden hon rotade i min mun funderade jag på var jag sett henne förut, hon verkade bekant. Jag kom på att vi hade bott på samma gata för några år sedan, därav det bekanta utseendet, som för övrigt var tilldragande.

Här satt jag hjälplös i två vackra kvinnors våld, den ena var Cecilia tandsköterskan, den andra hette alltså Maria. Undersökningen gick som en dans, jag hade fullt upp med att känna Marias närhet intill mig. Hon doftade av någon lockande, god parfym. Jag kunde ana två fasta bröst som längtade ut i frihet under den tunna, vita rocken. Jag mindes att jag ofta sneglat på henne i kvartersbutiken när vi bodde på samma gata. Undrar just om hon kommer ihåg mig.
Hon hade ett vackert ansikte med en sensuell mun och blå ögon och en sådan där näpen Ingrid Bergmannäsa som gav henne ett ungt flickutseende. Jag gissade att hon kunde vara strax under 40 år. När hon avslutat jobbet och plockat ut alla saker ur min mun tog jag mod till mig och frågade om hon möjligen mindes mig.
– Jodå, det gjorde hon, sa hon med glimten i ögat. Det blev pratat en hel del om folk vi båda råkade känna och annat. Jag förstod av klockan att jag haft sista besökstiden för dagen. Minuterna rann iväg. Jag hade hört sköterskan skramla med något i rummet intill och plötsligt kom hon in med en termos och tårtkartong och en flaska likör.
– Eftersom du är kvar och vi blivit lite mer bekanta, sa hon med ett underfundigt leende, så bjuder jag in dig på mitt enkla födelsedagskalas, det är så att jag fyller 27 år idag och Maria och jag tänkte festa lite med kaffe, tårta och likör.
Jag var inte sen att tacka ja. Tårtan var god, kaffet och likören värmde, samtalet blev allt ledigare och angenämare. Nivån i likörflaskan sjönk och pulsen steg till en pirrande, varm känsla när samtalet skämtsamt gled in på sex.

Damerna blev allt oblygare, kanske berodde det på att de var två och jag ensam. Cecilia berättade ingående att hon sett en porrfilm där två tjejer och en kille älskat i en gynekologstol. Jag kände kåtheten komma, de två vackra kvinnorna var outhärdligt lockande.
– Det måste väl gå lika bra i en tandläkarstol, sa Maria som blivit lite rosig av samtalsämnet och likören.
– Jag undrar om vår patient vågar prova, sa Cecilia med en röst som lovade mycket.
– Cecilia som sett filmen kan väl lära oss, sa jag yr av likör och kåthet.

Alla tre var med på noterna. Jag fick order att sätta mig i stolen, kuken stod spänd i byxorna. Maria fällde undan armstöden och lade ner ryggstödet så att jag låg i stolen. Det verkade som om andra patienter råkat “illa ut” tidigare, båda visste vad som skulle göras. Maria stod halvt böjd över mig bakifrån, hon hade knäppt upp den vita rocken, två solbruna fasta bröst befann sig över mitt ansikte, vårtorna spände lockande, det flimrade för mina ögon. Cecilia hade tagit av sig jeansen, iförd ett par röda minitrosor och sin röda, tunna blus satte hon sig grensle över mitt underliv. Jag var fortfarande helt påklädd. Jag hann förnimma att det var en liten våt fläck på trosorna just vid hennes grotta. Jag blundade, tand­läkarstolen snurrade i universum, Cecilia placerade sin fittöppning just ovanpå min ännu påklädda kuk och gnuggade sakta, gnyende fram och tillbaka. Maria ömsom kysste mig med långa tungkyssar ur sin heta mun, ömsom lät hon mig fånga in sina bröstvårtor med munnen. Jag var övertygad om att detta måste vara himlen, ändå var det bara början.

– Vill du smaka på våra fittor samtidigt? frågade Cecilia. 

Jag kunde inte svara med Marias tunga virvlande mot min, kände bara mjuka kvinnohänder sakta börja knäp­pa upp jeansen. Byxor och kalsingar hasades ner, kuken stod rakt upp och värkte.

– Oj, vilken slickepinne, hörde jag Cecilia fnittra. Jag vågade inte öppna ögonen av rädsla att allt skulle vara en dröm. Plötsligt kände jag doften av kvinnlig kärlekssaft nära min näsa.
– Slicka mig, sa Maria mjukt och sänkte fittan över min mun. Girigt sög jag i mig av hennes läckerheter, lät tungan virvla upp i hennes hål och masserade de blod­fyllda blygdläpparna växelvis med min mun.
Cecilia pressade tillbaka förhuden på min sprängkåta kuk med sina varma läppar, lät tungan smeka ollonet. Jag längtade efter att få komma in i kvinnorna.
– Välkommen in då, sa Cecilia nästan ohörbart efter en evighet, hon flämtade till och jag kände en våt, het vagina omsluta min hungriga lem.
Med långsamma rörelser började hon rida mig, hen­nes fitta var härligt trång och våt, det sörplade varje gång hon sänkte sig ner, hennes andhämtning blev allt häftigare, safterna från grottan blötte mina ljumskar.
Marias våta blygdläppar kysste juckande min mun, min näsa borrade sig in mellan hennes skinkor, precis vid det lilla anushålet. Båda gav ifrån sig små stön och flämtningar. Jag förstod att de närmade sig orgasm, själv var jag hela tiden nära att spruta upp i Cecilias underbara fitta, men kämpade emot. Jag ville låta båda komma först och sedan be dem byta plats.

Stönande ökade de farten. Cecilia stannade plötsligt upp med kuken långt inne i sig.

– Åh, det går, skrek hon, jag kände fittmusklerna rycka krampaktigt kring lemmen.

Från Maria hördes bara en flämtande snyftning när hennes svällda klitoris pressades mot min ivriga tunga och jag höll på att kvävas i hennes orgasm.

Min dyvåta påle blänkte av Cecilias safter när kvin­norna bytte plats och Marias ännu orgasmryckande slida omslöt min kuk. Cecilias safter blandades med Marias i mitt ansikte. Jag slickade och sög på hennes underbara fitta som besatt.

Maria red mig med långa, sugande juck, allt snabbare. Alla tre andades åter stönande, jag höll Marias hårda bröstvårtor mellan mina fingrar. Orgasmen närmade sig, jag ville tömma satsen långt inne i Maria. Jag stack upp tungan så långt jag kunde i Cecilia. Maria kved och kastade med huvudet bakåt, kroppen var spänd i en båge. Cecilia höll om hennes midja för att båda inte skulle tappa balansen i den vilda ritten.

– Cecilia sög på mina bröstvårtor, det går nu, hörde jag Marias hesa röst.

Det blev signalen. Jag sprutade upp i hennes sköte, fittkramperna kramade min kuk till sista droppen.

Vi kom alla tre samtidigt i en härlig, förlösande orgasmorgie.
Jag var nersmord av fittsaft på mage, lår och ansikte.

Efteråt flämtade vi fullständigt utpumpade och tillfreds­ställda. Hela tandläkarmottagningen doftade fränt av älskog. Behöver jag tillägga att jag redan ser fram emot nästa besök.

Patienten

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

 


Kommentarer

Tandläkarbesök — 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>