Inte i fittan! Jag hade en jobbig förlossning,
ta mig i rumpan, kommenderade hon!

Jag heter Mikael och ska berätta om en händelse som utspelade sig för en tid sedan. Jag hade börjat på ett nytt jobb som ekonom och hade lagom kommit in i alla rutiner efter 6 månader då jag fick fast anställning.

Jag var då strax över 40 och var sedan ett par år singel. Jag visste att det fanns en tjej på avdelningen som var mammaledig. Jag hade aldrig träffat henne utan bara hört hennes namn på diverse möten och sett hennes namn figurera i olika dokument. Hon hette Sofia.

Det var i augusti och folk började trilla in på firman efter sina semestrar. Jag hade inte haft någon sommarsemester då jag var helt ny.

Denna måndag satt jag vid mitt skrivbord när jag hörde en röst i dörren bakom mig.

– Heeeej! Du måste vara den nya killen?

Jag vände mig om och där stod Sofia. En söt brunett i 35-årsåldern, breda höfter i någon svart blank stretchbyxa, stora tunga bröst under en tajt lila topp och ett leende som smälte mig direkt. Shit vilken tjej!!

Jag fann mig snabbt och presenterade mig med en handskakning:

– Mikael, trevligt att träffas! Jag har hört talas om dig på mötena.

– Bara bra saker får jag hoppas, skrattade Sofia.

Det visade sig snabbt att vi skulle jobba ihop en hel del under en period. Vi hade det närmaste månaderna fått ett nytt datasystem och Sofia behövde sätta sig in i det. Jag skulle undervisa henne.

Någon dag senare var det då dags. Vi satte oss i ett mindre mötesrum och trängde ihop oss framför min laptop.

Hon luktade gott av tvål och var verkligen inbjudande. Timmarna gick och vi började prata om allt möjligt. Vi kom in på ämnet förhållanden och jag berättade att jag nyss separerat. Hon var nybliven mamma till en liten tjej men det var inte friktionsfritt mellan henne och hennes sambo, dom hade till och med planer på att separera.

Jag frågade om hon ville ha kaffe eftersom jag tänkte gå och hämta till mig. Det ville hon gärna.

Väl i fikarummet noterade jag att det var tomt på folk, klockan var halv fem och alla hade gått för dagen. Jag bryggde en halv kanna och när jag några minuter senare klev in i mötesrummet balanserande med två fulla koppar, höll jag på att tappa hakan.

Sofia satt på bordskanten och hade kasat upp sin topp och blottat ena bröstet. I sin hand höll hon en batteridriven bröstmjölkspump som med ett besvärat surrande tömde hennes högra bröst.
Behållaren under pumpen var nästan full när hon med blanka ögon tittade upp på mig.

– Jag måste tömma dom ett par gånger om dagen annars rinner det över. Hoppas det inte gör något?

– Nääe, för tusan kör på! Sade jag medan jag stirrade på hennes enorma bröst som trots sin storlek var onaturlig fast och stod rakt ut utan bh.
Jag kunde skymta hur hennes bröstvårta sögs fram och tillbaks under den halvgenomskinliga tratten, varje gång kom det en rejäl skvätt mjölk.

Kommer det lika mycket varje gång? frågade jag.

– Ja, svarade hon, men värst är det på morgonen, då är dom sprängfyllda.

När hon var färdig med det högra bröstet drog hon bort pumpen och en enorm bröstvårta tittade fram, den var minst 2 cm lång och en droppe mjölk krönte toppen. Hon rättade till BHn och tog fram sitt andra bröst.

-Känn här! Hon pekade manande på vårtgården kring sitt fulla bröst.

Med två fingrar tryckte jag på hennes bröst och det märktes att det var fullt. Jag snuddade hennes bröstvårta och hon suckade till.

-Dom är rätt så ömma. Pumpen är ganska hård mot dem. Har du smakat bröstmjölk? Vill du prova?

Jag svarade snabbt att jag aldrig smakat och förväntade mig att hon skulle räcka mig behållaren. Istället flyttade hon sig närmare mig och putade ut hennes välfyllda bröst mot mig.

Jag var som i ett töcken när jag fuktade läpparna och slöt dem om Sofias bröstvårta. Jag lät tungan känna sig fram och virvlade runt den några varv innan jag försiktigt började suga.

– Mmmm, suckade Sofia. Sug mig hårdare, ta in en bit av vårtgården…

Jag ökade en aning och rätt vad det var brast fördämningarna och mjölken strömmade in i min mun. Jag svalde klunk efter klunk och kuken hade rest sig plågsamt hård i mina byxor.

Jag knäppte upp hennes BH så jag fick fri tillgång till båda brösten och jag hann knappt peta på hennes vänstra bröstvårta förrän det sprayade tre strålar rakt ut i luften utan att jag rörde vid dem.
Sofia fnissade och sade att när hon blev upphetsad så kunde dom börja tömma sig själva på detta viset.

Jag växlade mellan brösten och fick i mig en rejäl mängd av hennes goda mjölk. Hon suckade och stönade och grävde med fingrarna i mitt hår.

Min mun letade sig upp från brösten till hennes hals och vidare upp till hennes mun. Vi kysstes hett och tungorna virvlade.

– Kan inte jag få smaka av din mjölk? frågade hon hest.

Jag svarade inte utan klev snabbt ur både skor och byxor under tiden vi kysstes. Hon gled ner på huk och drog ner mina kalsonger så kuken sprätte fram. Sekunden senare kände jag hur hennes mun omslöt mitt skaft och ollonet stötte hårt emot hennes gom.
Hon kramade min pung hårt medan hon hängav sig helt åt att få mig till orgasm. Huvudet studsade fram och tillbaks i våldsam fart och det klafsade i hennes hals varje gång hon försökte få in hela mitt värkande stånd i sin mun.

Jag kände snabbt att jag inte hade många sekunder kvar och förvarnade henne:

– Jag kommer…

– Mmmhmm svarade hon och fortsatte i samma takt.

Min pung drog ihop sig och kuken började krampa när jag kom rakt ner i hennes hals.
Vilken orgasm! Den ville aldrig avta och Sofia bara fortsatte suga, sperman hade hon svalt utan att spilla en droppe.

– Mer kan du väl? sa hon med tårfyllda ögon och runkade min såphala kuk några drag.

Jag hann aldrig svara förrän hon sög in kuken i munnen igen och huvudet började utföra sin dans på mitt skaft.

Denna gången fick hon verkligen jobba, efter närmare 10 minuter kände jag ryckningarna i kuken och det gjorde hon också för precis när jag skulle förvarna så drog hon ut kuken ur svalget och runkade mig jättehårt över ollonet medan hon slickade undersidan av ollonet mellan dragen.

Min utlösning kändes enorm. Kuken krampade på nytt och strålar av tjock vit sperma träffade hennes överläpp och tunga. Hon tog god tid på sig att runka ut allt och slickade girigt i sig varenda droppe.

– Tack, det var gott, sade hon glatt och reste sig upp och tog en slurk ur kaffemuggen. Tror du det finns en chans att man kan få lite kuk i sig också? Jag är så jäkla kåt!

Jag förklarade att jag behövde några minuters återhämtning, jag var ju inte 20-år längre.
Hon satte sig på bordskanten, lutade sig tillbaks och särade sina ben emot mig. Hon såg så härligt porrig ut i sina svartblanka leggings.

Mina händer fick gå på upptäcktsresa uppför hennes ben och när jag lät fingrarna smeka insidan av hennes lår kunde jag känna värmen som strålade från hennes skrev. Hennes fittläppar var tydligt synliga under det tunna, glatta materialet och jag drog med fingret uppför skåran.

Hon halvlåg över bordet med ögonen slutna och gav ifrån sig en djup suck.

Jag tog tag i linningen på hennes leggings och drog sakta ner den till vristerna, tog av henne skorna och avlägsnade sedan byxorna helt.

Hon hade inga trosor under och hennes svullna fitta var rakad bortsett från en liten plätt ovanpå musen. Det glänste i springan och jag lät ett finger fuktas av hennes naturliga glidmedel innan jag sakta passerade över hennes klitoris. Hon särade benen ännu mer och hon hade en underbar fitta.

Jag lade mig till rätta mellan benen och gav henne några rejäla slick över hela fittan, från hålet till klitoris. Hon stönade:

– Jaa det är så längesedan, slicka min våta fitta.

Rädd att göra henne besviken lade jag i högsta växeln, precis som hon gjort på mig. Pressade in ett finger i hennes geggiga hål samtidigt som min tunga virvlade över hennes knopp.

Efter bara ett par sekunder klämde hon åt mig med låren och började skaka okontrollerat. Så brast det…

– Koommmmeerrr nuuuu, stönade hon och hennes fitta blev plaskvåt och krampande.

Med tummen tryckt mot hennes klitoris kunde jag förlänga hennes orgasm. Jag kunde se hur det rytmiskt drog ihop sig gång efter gång.

– Lite assistans här! utbrast Sofia.

Jag tittade upp och hennes bröst hade sprungit läck på nytt, det rann på hennes mage och utför hennes sidor och ner på bordet.
Insatsen var snabb och målinriktad. Jag slickade rent hennes mage och attackerade bröstvårtorna en efter en. Det var mycket mjölk. När jag fyllt munnen gav jag henne en rejäl kyss så mjölken rann in i hennes mun. Hon svalde girigt och visade tydligt att hon ville ha mer.

Min kuk hade rest sig igen och var redo för nya äventyr så jag började måtta in honom mot hennes skrev när hon sa:

– Inte i fittan! Jag hade en jobbig förlossning, ta mig i rumpan, kommenderade hon!

Hon låg på rygg på bordet och lyfte upp sina knän samtidigt som hon särade på benen. Här var det fritt fram!

Jag nosade med ollonet i hennes våta springa och flyttade sedan ner kuken till hennes stjärthål. När jag pressade på hände ingenting.

– Hårdare! stönade hon.

Jag tryckte till ordentligt och hennes hål töjdes såpass att toppen av mitt ollon tittade in, sedan var det fritt fram. Mitt hala skaft plöjde in halvvägs och hon skrek till. Om det var av smärta eller njutning var otydligt. Jag fortsatte att trycka på och snart var hela min kuk begravd till roten i hennes trånga röv.

– Knulla min röv, väste hon…knulla mig hårt…

Hon stirrade mig i ögonen när jag började jucka kuken in och ut ur hennes trånga stjärt.

Det var en underbar syn framför mina ögon. En tokkåt tjej med stora härliga bröst som droppade mjölk överallt när min värkande kuk plöjde in i hennes trånga hål. Hennes svullna fittläppar glänste av safter och ur fitthålet träckte det fram ett vitt tjockt sekret.

Tack vare att jag kommit två gånger redan så orkade jag med detta trånga knull. Normalt skulle jag ha sprutat direkt.

Jag pumpade hennes stjärt i långa drag så ollonet nästan var helt ute mellan dragen. Jag fingrade på hennes fitta och smorde kuken med hennes hala saft så att den kunde jobba vidare i hennes bakre hål.

Sofia började stöna allt högre och högre och hon höll händerna på sina stora bröst för att dom inte skulle skvätta överallt.

Hennes stjärthål blev med ens mycket trängre och det gick för henne i en jätteorgasm. Hon spände ryggen i en båge och skrek:

– Åhh! Nuuuuu….

Jag körde på i samma takt och snart kunde jag känna hur pirrningarna i pungen och ryckningarna i kuken närmade sig.

– Spruta i min rumpa! flåsade Sofia knappt ur sin egen orgasm… spruta i mig…

Och det gjorde jag. Min utlösning gjorde nästan ont och det kändes som om mina kulor skulle flyga med ut i sprutet.

När min utlösning ebbat ut stod jag kvar med kuken slaknande djupt inne i hennes stjärt och tittade på kvinnan som belåtet flinade framför mig.

– Jag ljög! sa hon retligt.

– Va? om vad då? frågade jag.

– Det är inget fel på min fitta, jag ville bara ha din kuk i stjärten för min sambo vägrar det och jag älskar analsex. Hoppas det inte gjorde något?

Jag låtsades spela ledsen och sade med sur min:

– Jag som så gärna hade velat stoppa in kuken där…

– Det kommer fler tillfällen, tro mig, det kommer fler… svarade hon självsäkert.

Stjärtgossen

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Bröstmjölk — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.