Jag sänkte mig sakta ned över det grova skaftet och jag
kunde känna hur pirrningarna i fittan började tillta igen…

Jag var ensam hemma i 3 veckor när mina föräldrar var på semester i Spanien. Tanken var att jag skulle ha följt med men jag fick ett sommarjobb som kunde dra in lite välbehövliga kontanter och tackade vuxet nej till resan.
Jag var 17 år och gick sista året på gymnasiet. Det var första gången jag var ensam hemma så lång tid och det kändes lite märkligt de första dagarna men jag vande mig ganska snabbt.

Det var fredag kväll när jag kom hem från mitt tillfälliga jobb, det hade regnat hela dagen och jag var genomblöt när jag stod i hissen på väg upp till 6:e våningen, jag låste upp dörren till lägenheten. Äntligen hemma! Av med de blöta kläderna och in i duschen.

Efter några minuter var jag klar i badrummet och gick till mitt rum inlindad i badhandduken. Eftersom jag tänkte ha lite kvällsmys på egen hand blev klädvalet enkelt, linne och ett par slitna hipsters.

När jag stod och torkade håret med handduken tittade jag ut genom fönstret och konstaterade att regnet tilltagit rejält nu… det bokstavligen forsade ner från himlen.

PAAANNG!!

Jag fattade inte alls vad som hänt, det ringde i mina öron och vita cirklar snurrade framför ögonen…

Efter några sekunder sansade jag mig och insåg att blixten hade slagit ner i huset. Det luktade bränt!
Jag irrade runt i lägenheten och när jag kom in i föräldrarnas arbetsrum kunde jag se rök bakom skrivbordet. Jag fick panik.

Jag sprang ut i trappuppgången och ringde hysteriskt på grannens dörr. Jag visste inte så mycket om min granne mer än att han hette Johan,  bodde själv, var runt 50 och jobbade utomlands en hel del, enligt mina föräldrar.

Fan ingen hemma! Jag stod några sekunder och undrade för min själv om jag skulle ringa brandkåren.
Då öppnades dörren och ett yrvaket huvud tittade ut.

– Blixten slog ner och det brinner i sladdarna. Pladdrade jag.

– Jo jag hörde att det small till rejält, sa han lugnt. Visa mig var det är.

Jag mer eller mindre sprang före honom in i arbetsrummet och pekade på den rykande röran bakom skrivbordet.

– Ah, det ser ut som om ni får skaffa en ny router konstaterade han och fiskade upp den illaluktande plastlådan, ryckte ur elsladdarna och och inspekterade uttagen i väggen. Allt ser bra ut här så det slog nog i telefonjacket.

– Fan också! Jag som hade tänkt kolla på NetFlix sa jag och sedan brast det. Jag började gråta, allt hade gått så snabbt och jag hade varit vettskrämd.

Johan tog några steg fram till mig och tog mina darrande händer i sina och försökte trösta mig.

– Det är ingen fara! Såna här grejor börjar nästan aldrig brinna, det bara ryker lite.

Först nu lade jag märke till att han hade en grå tjock morgonrock på sig och den hade öppnats upp lite så jag kunde se att han hade bara ett par boxers på sig under.

– Förlåt! Väckte jag dig? Snyftade jag som en liten unge.

– Äsch, jag låg bara och slumrade på soffan framför TV:n, svarade han snabbt, det har varit en slitsam vecka med mycket resor.
Jag ska kolla om mitt internet fungerar, i så fall kan du ju kolla på film där om du vill. Häng med.

Jag följde efter honom och klev in i hans lägenhet. Och vilken lägenhet sen! Den var dubbelt så stor som mina föräldrars och väldigt annorlunda inredd. Stilrent, modernt, väl avvägda färger, han hade bra smak!

– Får jag bjuda på något att dricka? Frågade han vänligt. Läsk, juice, öl, vin, cider?

– Gärna en cider tack svarade jag. När han räckte över flaskan och ett glas presenterade han sig.

– Johan heter jag, jag tror inte vi presenterat oss för varandra innan?

– Therese, svarade jag och tog emot cidern.

Johans vardagsrum var ganska sparsamt inrett. Den största soffan jag någonsin sett riktad mot en platt-tv som fick mina föräldrars att likna ett frimärke.
Japanska konstverk, både tavlor och skulpturer prydde väggar och hörn.

– Slå dig ner, känn dig som hemma. Sade han och ställde ett glas konjak på soffbordet och slängde sig i ena hörnan av soffan.

Jag kröp ihop i andra änden av soffan och drog en filt över benen eftersom jag blivit pinsamt medveten om att jag inte heller var så värst påklädd i mitt linne och sköna trosor.

Vi tittade på en äventyrsfilm och pratade om ditt och datt och smuttade på vår dryck.

Efter en stund somnade Johan till i sin hörna och jag koncentrerade mig på filmen.
Efter cirka femton minuter vände han sig till ryggläge och morgonrocken gled isär så att jag kunde se hans vita boxers. Men det var någonting mer som drog mina blickar.

Jag kunde skymta hans kuk. Den var slak men tjock som min handled där den låg pressad mot hans lår. Vilken apparat!

Det var inte första gången jag såg en kuk, nej jag hade varit ganska aktiv med killar i min egen ålder. Trots detta kunde jag inte släppa blicken från denna jätte. Det pirrade i min mage och mina bröstvårtor styvnade. Fan tänkte jag, han är mer än 30 år äldre, detta funkar inte.

Jag fick samla mig och fortsatte titta på tvn.

När filmen närmade sig sitt slut kikade jag på Johan som andades tungt och regelbundet, fortfarande på rygg djupt sovande. Jag ville inte titta på hans kuk men blicken drogs dit ändå.
Den hade rört på sig, han hade knappt halvstånd och kuken låg inte längs med lårets insida utan stretade nu tvärsöver framsidan på hans lår och ollonet var delvis blottat. Fy fan vilken stor kuk!

Det pirrade nu ordentligt i min fitta och under filten smekte jag mig väldigt försiktigt utanpå trosorna, jag hade blivit riktigt våt och min andning var inte helt opåverkad.

Under en längre stund satt jag och smekte mig och jag kände hur jag började närma mig en orgasm. Jag slöt ögonen och ökade mina smekningar till ett frenetiskt gnuggande.

– Är det skönt? Hörde jag honom fråga mig genom min kåtdimma.

Blixtsnabbt avslutade jag alla aktiviteter under filten och slog förvirrat upp ögonen.

Han låg i samma ställning och tittade nyfiket på mig men nu stod hans kuk rakt upp i luften. Nu fick det bära eller brista.

Jag slängde bort filten och visade honom den mörka fläcken som bredde ut sig på mina trosor.

– Det är ditt fel! Sa jag med låtsad ilska.

Han skrattade och vinkade över mig till sig. Jag lydde snabbt och lade mig ovanpå honom med pålen stickande upp mellan mina ben, jag kunde känna hans varma skaft mellan låren och mot min våta springa.

– Är jag för tung? Frågade jag eftersom jag låg på hans mage.

– Inte alls! Du väger ju nästan ingenting.

Han lade armarna om mig och hade ena handen på min skinka. Det kändes så varmt och säkert på något vis.
Vi låg så en längre stund och jag hade huvudet mot hans bröst. Med ena handen smekte jag hans axel och ner över bröstvårtan.

Jag märkte att han var tveksam till det hela men jag var så kåt att jag höll på att svimma.

– Jag vill så gärna! Men försiktigt…

Han gled in handen under mina trosor och smekte skinkan och emellanåt nuddade hans fingertoppar min våta bulle. Det ilade så skönt i mitt underliv och jag ville ha mer.

Jag juckade lite mot hans fingrar och han lät ett finger glida längs springan som för att olja in det.
Varje gång hans fingertopp passerade min svullna klitta stönade jag till.
Fingret stannade vid mitt hungriga hål och han pressade försiktigt in det. Det gled in fint och det kändes helt  underbart.

– Du är rejält trång ska du veta! Sa han förvånat.

– Och du är rejält stor! sa jag och klämde demonstrativt om hans hårda kuk mellan mina lår.

– Tror du att du klarar av den? Du vore inte den förste som inte gör det…

– Jag accepterar utmaningen. Sade jag och reste mig kaxigt upp en bit, tog tag om toppen på kuken och runkade den ett par tag. En klar droppe syntes på toppen och jag smetade ut den över ollonet.

Hans kuk var så tjock att jag fick använda båda händerna för att nå runt. Tjocka ådror löpte längs skaftet och den såg nästan farlig ut. Jag tog av mig mina fuktiga trosor och slängde dom på golvet.

Jag spottade lite på ollonet och riktade in det mot min plaskvåta fitta. Jag var nu så kåt att jag darrade och jag klarade knappt av att sitta på huk. Ollonet pressades hårt mot mitt villiga hål och mina blygdläppar kramade hårt. Mina försök att få in kuken var hopplösa och jag började sakta att rida toppen.

Till min stora förvåning kände jag hur det började pirra i fittan och jag började närma mig orgasm. Jag hade aldrig fått orgasm med en kille förut och ökade takten.

Johan smekte mina bröst utanpå tröjan och när han förde upp handen under och fångade upp min bröstvårta mellan fingrarna var det färdigt för mig.

Min fitta levde sitt eget liv. Orgasmen var helt otrolig och jag bölade rakt ut i luften. Efter en stund lugnade det ner sig och min puls var helt maxad. Trots detta ville jag ha mer.

Orgasmen hade fått safterna att flöda i min fitta och det hade runnit nedför Johans kuk som nu var rejält insmord. Jag var nu lite mera avslappnad och rätt vad det var så poppade hela ollonet in i mig. Det var en obeskrivbart skön känsla när han fyllde upp min stramande mus.

Jag sänkte mig sakta ned över det grova skaftet och jag kunde känna hur pirrningarna i fittan började tillta igen… fan… jag höll på att komma en andra gång och vi hade inte ens börjat “knulla”, jag hade bara fått in halva kuken.

Johan tittade mig djupt i ögonen och log…han kände att jag var på g och gjorde processen kort genom att knipa tag i båda mina bröstvårtor och hålla dem rätt så hårt. Det sände stötar av skön smärta genom min kropp och jag kom i en förödande kraftig orgasm.

Jag var nu helt färdig, svettig och darrig i kroppen när jag lade mig ner ovanpå Johan. Han skrattade och smekte mig över ryggen och skinkorna:

– Stackars lilla tös, jag tror minsann att du blivit beroende av stora kukar.

Jag svarade att jag aldrig känt något liknande förut och att det var en så speciell känsla när det spände upp i mig.

Vi låg och vilade ett par minuter och jag kände hur hans kuk slaknade lite grann i min fitta som då och då fortfarande krampade till lite i orgasmens efterdyningar.

Jag satte mig upp på huk och började rida den nu något följsammare kuken i hopp om att jag kunde ge Johan lite njutning tillbaks.

– Ta det försiktigt! sa Johan. Du är fruktansvärt trång och det är svårt att hålla igen! Vi vill väl inte ha en olycka!

Denna varning sporrade mig och jag ökade hastigheten och förkunnade att jag var minsann skyddad.

Min ritt hade fått ny fart på kuken och den var nu lika hård som innan. Ollonet bankade skoningslöst mot det innersta i min fitta och det gjorde ont på ett obeskrivligt skönt sätt. Ännu hade jag inte kunnat få in mer än två tredjedelar av kuken.

Johan smorde in ett finger med fittsaft och gnuggade det mot min klitoris som var svullen och stod rakt ut. Jag ville komma igen men jag var öm efter de två orgasmerna och kom inte riktigt över tröskeln.

Hans ollon svällde upp i mig så att jag nästan trodde något skulle brista och han utbrast:

– Nu kommer jag, jag kommer i din sköna fitta…

Jag kände hur hela staken krampade gång på gång när hans säd pumpades in i min kropp, jag fortsatte rida och sperman pressades ut runt kuken och skaftet löpte så fint in och ut ur mig.

När hans sprut avtagit hoppade jag av honom med ett ljudligt plopp och hans spermakladdiga kuk stod rakt upp och svajade.

– Sug rent den! bad han mig och jag var inte sen att göra honom till lags.

Med båda händerna om kukroten slickade jag först skaftet rent sedan trädde jag min mun över hans ollon, det smakade salt och gott och han stönade högt. Jag slickade och sög på hans pung där en hel del fittsaft och sperma runnit ner. När kuken var helt ren lade jag mig bredvid honom och vi kysstes en stund innan vi somnade bredvid varandra.

Som ni kanske förstår var det inte sista gången jag och Johan träffades. Vi har haft många heta möten efter detta. Kanske skriver jag om det en annan gång.

Granntjejen

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

 


Kommentarer

Ådrig jättekuk — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>