Han smekte med både händer och tunga, kysste hela
min
kropp, och sög liderligt på mina hårda bröstvårtor.

Jag hade satt in en kontaktannons och fått många, trevliga svar. Så det var ganska svårt att välja.
Men, jag bestämde mig för en kille som hette Martin och som bodde några mil ifrån mig.
Vi hade pratat med varandra i telefon många gånger och även bytt foto med varandra innan vi bestämde oss för att träffas. Jag hade redan i telefonen tänt till på hans röst, så jag var mycket förväntansfull.
Vi skulle mötas vid en underbar promenadväg i en park i min hemstad. Båda tyckte vi det var bäst att träffas ute på neutral mark ifall något kändes fel.
Jag var där i god tid och kände mig alldeles pirrig i hela kroppen. När jag såg Martin komma, kände jag igen honom med en gång, samma underbara kille som på fotot. Vi kramade om varandra och gick sedan sakta stigen fram hand i hand. Vi kom fram till en uteservering som låg där och satte oss ner och pratade och kysstes och allt kändes precis så rätt som vi ville.
Åh, vilken underbar kille han var. Sedan gick vi hem till mig, båda hade vi ju längtat efter detta möte.
– Äntligen Jessica, får vi rå om varandra riktigt.
– Vad mysigt du har gjort med ljus och blommor.
Vi åt lite räkor och delade på en flaska vin.
– Jessica, du har gjort mig galen av längtan när jag pratat med dig i telefonen.
– Ja, om du visste vad jag också längtat Martin, jag kan knappt tro att det är sant att du är här.

Båda hade vi väldigt svårt att hålla händerna ifrån varandra.
– Kom Martin! Vi går till sovrummet, jag vill inte vänta längre nu, utan måste få känna din kropp.
– Visst älskling nu ska vi älska och njuta av varandra så mycket vi orkar och kan .
– Åh, vilken härlig kropp du har, jag har längtat så efter detta, att äntligen få vara hos dig.
Vi satt på sängen och smekte av varandra kläderna. Det pirrade och kändes som eld i min kropp och jag bara väntade på att få känna Martins nakna kropp intill mig.

– Åh, Jessica, låt mig få smeka dig riktigt skönt. Jag som väntat så på den här stunden. Om du visste vad jag har varit tänd på dig, när vi pratat med varandra i telefonen. Du är precis den underbara kvinna jag drömt om att få träffa .
Martin smekte med mjuka rörelser över hela min kropp. Det var så otroligt skönt så jag låg bara och vibrerade. Han smekte med både händer och tunga,  kysste hela min kropp, sög på mina bröstvårtor som blev alldeles stora och hårda.
Ah, vilken kille jag hade träffat, han visste verkligen hur han skulle göra det skönt för mig. Jag hade en eld inom mig, som väntade på att bli släckt.
– Nej, nu är det min tur att göra det skönt för dig. Jag smekte Martin över hela kroppen, han var så fin! Jag kysste hans kropp, jag ville verkligen att han skulle ha det lika skönt som jag.

– Snälla Jessica, ta det lugnt, jag är så tänd på dig. så jag blir tokig. Jag bara väntar på att få tränga långt in i dig och ditt underbara, våta sköte.
– Kom, älskling! Jag vill ha dig nu, långt inne i mig åh, vad skönt. Äntligen.
Vi älskade länge med varandra, det kändes som om vi aldrig skulle få nog. Det var som om allt var en enda lång orgasm som aldrig ville ta slut.
Efteråt låg vi och kramades och kysstes och kände oss härligt avslappnade.
– Vilken tur Jessica att jag svarade på din annons.
– Ja, och att jag valde just dig. Jag har aldrig tidigare varit med om en sådan underbar kärleksnatt.
– Kom Martin! Vi går och tar en svalkande dusch tillsammans.
Vad skönt det var att stå där under det ljumma vattnet och känna hur det smekte över kroppen. Vi tvålade in varandra, fast vi hade älskat hela natten, blev vi ändå upphetsade och tända båda två.
– Nu Jessica vill jag smeka dig med duschen, det har du säkert gjort själv många gånger, eller hur?
– Oh, ja, men det är mycket skönare när du gör del Martin höll på tills jag fick en härlig orgasm.
Sedan torkade vi varandra och gick till sovrummet och älskade igen. Vi provade flera olika sätt och vi njöt verkligen av varandra.
Vi älskade tills vi somnade i varandras armar, alldeles utmattade. Det var underbart skönt. Hela helgen ägnade vi åt varandra med att bara älska och ha det skönt ihop. Tänk så mycket underbart tack var en liten annons.
På kvällen då Martin åkt hem var jag alldeles slut. Men vad gjorde det jag var så otroligt lycklig och det var bara början på ett långt och fint förhållande som varar än idag, två år senare.

Annonsören 

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

En positiv kontakt — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>