En eld blossade upp inom mig och när han slickade
skåran tryckte jag mig hårt emot hans tunga!

Vi hade träffats flera gånger innan, mannen vid fönst­ret och jag. Nu brände hans blickar i min nacke och jag kände hur min kropp reagerade. Kanske skulle det kunna bli någonting denna gång. Kanske skulle han ta steget och komma fram till mig. Förra gången hade hans tjej varit med. Nu verkade han vara ensam. När jag vände mig om stod han plötsligt framför mig. Han log sitt sexiga leende och jag föll som en fura. Han tog min hand och drog med mig bort från de andra männis­korna. Han stannade när vi kommit ut i trädgården.
Vi stod nu vid ett träd och jag tackade tyst kvällens värdpar att de hade en stor trädgård med många insyns­skyddade vrår. Han lutade sig emot mig och hans läppar brände mot mina. Åtrån flammade upp i mig och jag drog honom närmre. Han skrattade lågt och förföriskt.
– Jasså, du känner som jag …
Istället för att svara drog jag upp hans skjorta ur byx­orna och smekte hans ljuvliga kropp. Huden var varm och len. Mina händer smekte sig ner under skärpet för att visa vad jag hade i tankarna. Han sköt bort mig en liten bit för att kunna knäppa upp bältet. Jag stod som förstelnad och bara stirrade på honom. Han var minsann välutrustad, denna härliga man.
Jag gillade välutrustade män, så jag skulle troligen inte bli besviken. Jag kunde inte motstå att smeka honom utanpå kalsongerna. Han stönade högt och drog mig när­mare igen. Försiktigt tog han tag i min topp och drog den över mitt huvud. Jag visste att han var nöjd då jag såg hans stirrande blick. Mina bröst var fylliga, och pushup-behån gjorde dem inte mindre. Det såg ut som om han ville äta upp dem när han lutade sig framåt och kysste den gyllen­bruna huden ovanför behåns spetskant.
Klädvalet tidigare på kvällen visade sig vara ett bra val.
Han grep tag om det ena bröstet och klämde hårt. Precis så hårt som jag vill ha det. Det rinner till lite extra när man knådar mina bröst. När han lät tungan glida utanpå behån samtidigt som han masserade det andra bröstet kunde jag inte koncentrera mig på hans njutning utan stod bara och tog emot.
Han kunde verkligen göra det skönt, tänkte jag när han med ena handen gled bak till spännet och knäppte upp behån. Jag skrattade till.
– Det där har du gjort förr…
Nu såg han ut som ett barn i en godisbutik.
Försiktigt slickade han över ena bröstvårtan som stod rakt ut. Jag kunde inte undvika att stöna och jag grep tag i trädet bakom mig för att få stöd. Han tryckte ihop brös­ten mot varandra samtidigt som han sög på vårtorna om vartannat. Mitt underliv skrek efter beröring så jag tog hans hand och förde den inunder min kjol. Han skrattade sexigt när han insåg att det inte fanns något hinder för hans fingrar.
– Du är hemsk, stönade han och lät ett finger glida fram och tillbaka över min välansade fitta. Underbart hemsk.
Mina händer grävde sig in i barken på trädet när han drog med fingrarna på var sin sida om blygdläpparna. Herregud, vad gjorde han med mig? Jag ville slita av mig kläderna och sära på benen så han kunde ta mig hårt och länge, där emot trädet. Han tog ett steg tillbaka och drog långsamt fram sin kuk. Herregud, vilken bjässe.
Jag böjde mig ned för att få smaka på denna härliga manlighet. Dess stora ollon glänste mot mig. Långsamt slickade jag över det rosa huvudet och han ryckte till i kroppen. Han tog tag i mitt huvud men lät mig helt styra. Många män vill själva bestämma hur man ska suga, men denna man lämnade över ansvaret till mig. Jag visste att han inte skulle klaga.
Att suga kuk var en av de saker jag gillade med sex.
Att låta tungan spela över ollonet, leka runt det och sedan trycka in den i munnen. Suga på den som på en klubba. Med den här fick jag ta det lite i taget för att kunna få in hela i munnen. Plötsligt ryckte han bort mig från kuken och drog upp mig.
– Jag sprutar om du fortsätter…
Han kysste mig hetsigt och våra smaker blandades. Han lyckades få av sig byxorna under tiden som vi kysstes och sedan förde han mig bort mot en liten parkbänk som var placerad i en syrenberså.
– Sätt dig, jag vill smaka på dig.
Han särade på mina ben medan han smekte dem med händerna.
Långsamt slickade han på insidan av låren och närmade sig hela tiden det heligaste som brann som en eld. Istället för att släcka elden skulle han nog förvärra den med sin tunga. Jag smekte mina bröst och nöp i vårtorna medan han sökte sig mot min klitta.
Han drog med fingret över blygdläpparna innan han följde efter med tungan.
Jag bara stönade och kramade hårdare om brösten. Värmen spred sig i min kropp och orgasmen var väldigt nära. Jag ville inte komma innan han kom in i mig.
– Ta mig nu! Innan jag kommer.
Han reste sig upp och körde fram sin kuk mot min mun som gladeligen slukade den. Han puttade bort mig med ett stön och lade sig ned på marken.
– Rid mig! viskade han och höll upp sina händer emot mig.
Jag tog emot stödet och grenslade honom. När toppen låg mot mitt heta sköte tryckte han sig försiktigt uppåt. Jag mötte honom i rörelsen och gled långsamt ned över den grova kuken. Jag trodde att hela min fitta skulle sprängas. Det var en otrolig känsla. Väggarna slöt sig om den ådriga kuken.
– Herre Gud … fan, vad du är trång.
Han lade händerna på mina höfter och drog ned mig tills han fyllde hela mig. Jag bara lutade mig lätt bakåt och stönade. Helst ville jag skrika rakt ut, men ville inte ha publik denna gång. När vi vant oss vid varandra böjde jag mig framåt så han kunde suga på mina bröst. Sakta rörde jag mig upp och ned, gned min klitta mot hans kropp.
Han smekte brösten mjukt som hårt. Hans händer vand­rade över min kropp och smekte min stjärt. Jag befann mig i en euforisk värld där njutningen var exceptionell. Vilken man, vilken sammanstötning. Han började bli otålig och stötte mer och mer mot mitt inre. Jag visste att jag inte hade långt kvar till en härlig orgasm och när han började massera min klitta med ett finger slog blixten ned i mitt underliv. Kroppen kastade sig bakåt och benen knep ihop om hans kropp. Händerna grep tag om mina bröst och nu kunde jag inte vara tyst. Jag stönade högt, långt inifrån mitt inre. Mitt underliv drog ihop sig och knep åt kring hans kuk.
– Herre jävlar, stönade han och tog emot mig när jag föll ihop över hans kropp och andades tungt. Vilken orgasm. Vi låg stilla några sekunder innan han började försiktigt jucka mot min trötta kropp. Jag reste mig upp och log.
– Hur vill du ta mig?
Han kysste mig mjukt och viskade förföriskt.
– Bakifrån.
Han hjälpte mig runt och började kyssa mina skinkor.
Med vana fingrar smekte han min skåra och rörde sig runt klittan. Jag brukar vara svårstartad efter en omgång men kroppen hade fått mersmak. Elden tog sig igen och när han slickade skåran tryckte jag mig emot hans tunga. Han tryckte huvudet mot öppningen och gled långsamt in.
Min kropp svarade på hans rörelse och följde lätt med i juckningarna. Han smekte med den ena handen och höll i min höft med den andra. Stötarna kom fortare och fortare, lite hårdare för varje gång. När hans finger gled över mitt andra hål stelnade jag till en aning.
Visst hade jag provat analsex men det hade inte varit något för mig så jag blev lite förvånad när kåtsignalerna spred sig i min kropp när hans tumme försiktigt smekte runt hålet. Han gjorde inga ansatser att trycka in fingret utan smekte bara det lätt.
Jag antar att han tog mina stönande som ett godkännan­de till att fortsätta för hans tumme kom tillbaka. Jag blev mer och mer kåt av hans behandling och till slut var det jag som juckade emot tills hans tumme försiktigt gled in. Orgasmen tog ett fast tag om min kropp och slungade den över kanten. Jag minns inte om jag skrek ut mina känslor eller inte, allt jag kommer ihåg är den pulserande känsla jag kände inom mig när han fyllde mig med sin varma sperma.
Vilken upplevelse, vilken man och vilken kuk.
Hoppas det blir fest snart igen. Jag vet vilken kille jag kommer att ragga upp.

Louise

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

En underbar man — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>