Innan jag hunnit fatta något knäppte han upp
byxorna, tog fram kuken och körde in den i röven!

Jag är en helt vanlig tjej i 30-årsåldern, rätt söt, med for­merna på de rätta ställena. I somras bytte jag jobb, till ett mansdominerat företag. Hur som helst, satt jag mest och svarade i telefonen hela dagarna. Efter ett tag märkte jag att när alla var ute och åt lunch, var det lugnt. Det var bara jag kvar… Då blev det lätt att jag satt där i mina egna tan­kar, eller surfade på nätet. Ibland hittade jag fina bilder, oftast på gaysidorna. Helt omedvetet började jag pilla på bröstvårtorna, först utanpå dräktjackan…

Efter ett tag smög jag in handen innanför blusen och pil­lade ordentligt. Vid det laget var jag rätt fuktig innanför trosan. Jag ville bara ge “knoppen” en riktig omgång, men jag måste ju passa telefonen. Visst hade det hänt att jag har haft ett finger innanför trosan och masserat för fullt. Men det kunde ju fortfarande komma någon, när som helst. Jag var rätt bra på att dölja det här, en eller två knappar upp­knäppta i blusen. Då kunde jag massera bröstvårtorna och ha kjolen lite uppdragen, så att jag fick in ett finger innan­för troskanten. Till slut satt jag med långfingret på knop­pen och gav den en omgång. Under tiden nöp jag bröstvår­tan med andra handen. När jag har hållit på en stund var det ordentligt blött i trosan. Då ville jag helst köra upp hela handen. Tänk om jag hade haft massagestaven med mig!

Samtidigt måste jag ju skärpa mig, vem som helst kunde ju komma in. Det hade hänt några gånger att någon hade stått på andra sidan disken, medan jag haft fingret på kär­leksknoppen. Tänk om de bara hade vetat! Fast det fanns några som alltid hade handen i byxfickan. De klämde väl på “byxormen” när de pratade med mig.
Jag kunde bara inte sluta när jag väl hade blivit tillräckligt kåt. Så fort min avbytare kom tillbaka från lunchen smet jag in på toaletten. Inne på damtoaletten fanns det en långsmal flaska som vi vattnade blommorna med. Den ställde jag på muggstolen, drog trosorna åt sidan och red flaskan frenetiskt. Oftast gick det för mig direkt.
Det var lite svårare när jag hade byxor, men jag brukade bara kliva ur ena byxbenet och då gick det bra att rida flas­kan. Det hade hänt att jag tagit av mig blusen och behån också. Vilken syn det måste vara! Det här var dagens höjdpunkt, fast ibland fick jag gå på toaletten flera gånger om dagen. Ibland blev det sena kvällar också, då kunde jag hålla på i lugn och ro. Det var inte så mycket folk kvar efter fem. Men växeln skulle vara öppen längre.
Det var just en sådan kväll som en av killarna ute på verkstaden kom ut och började snacka. Han stod hos mig ett bra tag och som vanligt kom vi in på sexprat. Jag kände hur bröstvårtorna blev hårda och det började bli fuktigt i trosorna. Jag hade helst velat pilla lite på knoppen. Rätt som det var, såg jag att hans hand rörde på sig i fickan. Då fick han bråttom därifrån. Så fort han hade gått var jag bara tvungen att köra ner handen i trosan. Det var sjö­blött.
Jag gick in på toaletten, tog av mig trosorna, plockade fram flaskan och började rida. Precis när det höll på att gå för mig, hörde jag i mitt bakre att någon fixade med låset. Strunt samma, tänkte jag. Orgasmen var så nära.
Helt plötsligt kom han in och låste dörren bakom sig.
Innan jag hunnit fatta något, knäppte han upp byxorna, lät dem falla ner på golvet, tog fram kuken och körde in den i röven. Det gjorde först lite ont, men jag var så upphetsad att det inte gjorde något.
Flaskan hade jag redan i fittan, så det blev rätt trångt. Han juckade på rätt frenetiskt bakifrån, så jag fick hålla i mig rätt hårt i toalettstolen. Det tog inte lång tid förrän jag märkte att det var nära att gå för honom. Rätt som det var kände jag hur det började rycka i honom och sperman började rinna ut med benen. Vi sjönk båda ihop på det trånga golvet. Där låg vi och flämtade ett tag och sedan klädde vi på oss igen. När vi smög ut var det nästan folk­tomt och ingen verkade ha märkt något. Det visade sig att han hade märkt vad jag höll på med på toaletten om dagarna. Killarnas toalett låg vägg i vägg med tjejernas och han hade hört några konstiga ljud från luftventilen. Om man stod på toalettstolen hörde man allt ljud ifrån den andra toaletten. I början hade han bara runkat till ljuden, men sedan tyckte han att det var bättre med äkta vara.
Nu för tiden tar vi en snabbis när andan faller på.
Detta är otroligt men sant, så tänk på att vara snälla mot era telefonister.

Kåt receptionist

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Telefonisten — 1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.