När jag kände fittväggarna krama min stenhårda
kuk höll jag nästan på att komma på direkten!

Det här hände när jag och min bästa polare var i fjällen förra vintern. Vi är båda 25-åriga singlar och såg fram emot att träffa lite schyssta tjejer på resan. De första att få kontakt med oss var lika oskyldiga som den vita snöns. Jag knappt tänkte på sex när vi roade oss i de svarta pisterna.
Först på den fjärde dagen insåg jag trestolsliftens förträfflighet.
Det slumpade sig så att vi fick sällskap i den av en riktig pangbrud. Och hon satte sig mitt emellan oss. Vad sjutton man prata om i tio minuter upp till toppen?
– Är du här ofta? frågade jag.
– Asch, den där raggningsrepliken hör hemma på krogen, grabben, sa tjejen och började skratta.
Jag insåg att jag hade gjort bort mig, men tydligen var det inte så farligt, för tjejen blev allvarlig igen och såg in i mina ögon.
– Men om du vill ha svar på frågan är jag faktiskt här varje påsk. Det var en tradition med min kille, men sedan vi gjorde slut sticker jag hit ensam och det är helt okej det också.
– Ensam? Är det inte trist? frågade Göran förvånat.
– Nej, det är ju första året jag är här ensam, och så träffar jag ju så många trevliga människor. Ni till exempel, sa hon och sträckte ut händerna för att lägga dem på våra ben.
Jag blev helt förvånad. Tjejen var verkligen asläcker, men jag var osäker på om hon bara lekte med oss eller om hon verkligen menade något med den där gesten. Kanske både och. I vilket fall hade hennes sätt väckt min sovande sexdrift till liv och jag insåg allt för sent att vännen där nere stolt pekade upp som en inte så liten bula i mina skidbyxor. Tjejen hade uppenbarligen sett samma sak.

– Oj, du verkar inte ha sett en tjej på år och dagar, sa hon och klämde på bulan.

Jag blev röd i ansiktet, men bulan talade sitt tydliga språk och växte ännu mer. Tjejen nöjde sig inte med att klämma på utsidan, utan stack ner handen under resårlin­ningen på mina skidbyxor och letade rätt på min hårda lem. Behöver jag säga att hennes hand var iskall? Skönt var det i alla fall, och hon drog snart upp kuken ovanför byxkanten och började runka den.

– Du då? sa hon och vände sig mot Göran.

Han satt redan och smekte sin lika stora bula på sina byxor av den upphetsade synen att se mig bli avrunkad av ställets läckraste brud.

Med ett fast tag om Görans byxor drog tjejen ner dem tillräckligt så att hans kuk skulle studsa upp mot magen. Hon böjde sig ner och började slicka runt dess ollon. I kylan rykte det om hennes heta andedräkt när hon tog allt mer av Görans kuk i halsen i en allt snabbare rytm.

Avundsjuk runkade jag mig själv, men kom sedan på den briljanta iden att göra samma sak med tjejen, som hon just gjort på oss. Jag började smeka under hennes bak, utanpå skidbyxorna. Hon var direkt med på noterna och ställde sig på knä i mitten av stolen med baken putande rakt i mitt ansikte. Resårbyxor är Guds gåva till mannen, tänkte jag innan jag drog ner dem och fick syn på hennes rosa sköte som var helt renrakat. Som en magnet var jag där och begravde tungan i den heta grottan. Salta safter fyllde min mun och det osade inte bara från min mun utan också från hennes heta hål.

Eftersom jag runkade under tiden kände jag att jag snart skulle komma. Men jag ville in i henne. Det var inte det lättaste i en trestolslift, men jag konstaterade att vi hade ungefär hälften av resan kvar. Framåt eller bakåt vågade inte titta när jag själv försökte resa mig upp på knä en aning. Jag tog spjärn med ena pjäxan mot ett av fotstöden och kom på så vis upp så pass mycket att min kuk var i nivå med hennes savande fitthål. Det var länge sedan min kuk stod så styv och hade så mycket försats insmetat på ollonet.

Jag gned in den i hennes blygdläppar innan jag tryckte på. Känslan av att få känna hennes fittväggar krama min hårda kuk gjorde att jag nästan höll på att komma på direkten, men jag tog det lugnt och höll tillbaka.

Samtidigt märkte jag hur Göran började stöna allt högre. Tjejen hörde det också, och istället för att bara suga upp och ner på kuken lät hon sina röda läppar sluta tätt om Görans ollon medan hon med en hand runkade hans kuk allt snabbare. Vi förstod båda att hon skulle ta satsen i munnen och ville ha den nu.

Det behövdes inte många drag innan jag såg på Görans ansikte att han tömde hela sitt punginnehåll i tjejens mun. Tjejen fortsatte att runka honom och några sekunder senare ­började det rinna sperma från hennes läppar och ner över kukskaftet. Hon släppte taget och lämnade Görans kuk som började slakna i en sjö av sperma.
Samtidigt började hon att jucka allt snabbare mot mig.

Det var en obeskrivlig känsla att känna hennes skinkor banka ända ner mot min mage, medan kuken utforskade hennes kåtgrotta långt, långt in. En snabb titt på omvärl­den visade att vi närmade oss toppen. Jag släppte på allt och väntade på orgasmen. Samtidigt kunde jag känna hennes fitta sava ner över hela min kuk medan hon stö­nade allt högre.

Till slut kunde jag inte hålla mig längre, och att döma av tjejens kvävda skrik fick hon sin orgasm. Det svartnade för mina ögon, och jag kände till slut hur jag med kraft sprutade henne så långt in i fittan som det bara var möjligt.
Plötsligt såg jag upp och upptäckte att det var mindre än tio meter kvar till avstigning. På mindre än en sekund hade vi fått upp skidbyxorna och gled ner på snön, mötta av menande leenden.
– Tack, det var underbart, fick jag fram till tjejen.
– Vad ska du göra nu? Ska vi ses igen? frågade Göran. Nej, grabbar, jag har haft er nu. Fattar ni? sa tjejen, som vi fortfarande inte vet vad hon hette, och skrattade innan hon drog iväg nerför puckelpisten.

Vi fattade. Vi var inte de första och inte se sista. Snygga killar i trestolsliften var förmodligen hennes specialitet, men vilka är vi att klaga?

Skidpolarna

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Trekant i liften — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>