Hon lät sitt sköte glida fram och tillbaks
mot mig och jag kom långt in i henne!

Det var inte för att det var direkt olämpligt för mig på grund av vår yrkesmässiga relation att närma mig Åsa som jag drogs till henne. Det var inte för att hon inte fick röra mig som stämningen blev så tät när vi möttes. Spänningen och attraktionen var sprungen ur något helt annat. Ända sedan den första gången vi sågs och dansade tillsammans hade lusten funnits. Och allt eftersom tiden gått hade känslorna vuxit sig starkare. Mina ögon hade betraktat varje del av henne. Bilder hade etsat sig fast på näthinnan. Hennes höga kindben och rena drag från sidan i morgonsol var lika verkliga när hon inte fanns framför mig som de gånger hon faktiskt stod vid min sida Hennes tänder och ögon, händer och armar. Hennes bara mage och välformade bröst. Hennes stjärt när hon lutat sig fram över sängen för att nå någonting. Allt smälte samman till en så skön bild.

Till och med i minnet kunde förnimmelsen av hur hon bakifrån lade armarna omkring mig kännas brännande, kvar fanns känslan av hur hon lutade sin kind mot min axel. Så tryggt men också så upphetsande var det att vara nära henne.

Full av åtrå, längtan, begär och brinnande lust kunde jag möta henne gång på gång. Jag undrade om vi någonsin skulle förenas, hur skulle det vara? På balkongen en sommarkväll berättade jag för henne vad jag skulle vilja göra med henne. Hur jag skulle smeka henne, locka henne, tillfredsställa och låta henne uppleva saker hon aldrig upplevt tidigare.

I fantasins värld kunde vi mötas. Vi älskade, vilt och fullt av åtrå. Vi upptäckte varandras kroppar och andades in ren njutning. Jag lutade mig fram och visste att jag inte fick röra vid henne. Men ett andetag från min mun kittlade ändå hennes hals. Hon skakade till av känslan. Jag behövde inte undra om rysningen var av upphetsning eller av obehag, för jag visste och kände värmen från hennes kropp, inget annat än välbehag fanns i henne nu. Jag blundade, var det också en fantasi när jag ömt tog om hennes nacke och med mina läppar mötte hennes? Eller hade fantasin bytts ut mot en verklighet som inte gick att stoppa eller hindra?
Nästan som berusad snuddade mina läppar vid hennes. Två lätt öppna munnar som kom helt nära varandra började ett sökande, ett sökande efter kontakt, efter lek. Slutna ögon och två sinnen helt koncentrerade på en kyss. Min tungspets följde hennes läpp och lekte i mungipan på hennes lätt öppnade mun. Längtan efter att bli accepterad av henne och få kyssa henne fuktade mina ögon i kyssen. Röster skrek i min kropp. Jag ville ha henne naken, snabbt, hårt och då med detsamma. Samtidigt ville jag låta allt ta den tid det behövde. Medveten om att stunden kanske aldrig skulle komma igen ville jag låta varje beröring och känsla sjunka in i mitt minne. Jag ville upptäcka och utforska varje del av henne. Jag ville smaka henne, känna henne och lära mig om allt som kunde göra det skönt för henne.
Hade vi kysst varandra på balkongen eller hade allt varit en fantasi? Oavsett vilket så hade jag i mitt inre varit naken med henne. Hennes ben hade varit kopplade bakom min rygg och tryckte mig mot henne. Hon hade ridit mig med mina händer på sina bröst och svank. Hon hade njutit, rört sig, gnidig sig mot mig.
Jag tog hennes hand och sade till henne att jag ville komma in. För henne handlade det inte om att komma in från balkongen. Det var så uppenbart i leendet som spred sig i hennes ansikte. Lika snabbt som hennes ögon blixtrat till frågade hon mig:
– Komma in var?
Hon följde mig in. När vi stannade ställde jag mig bakom henne. Samtidigt som jag bara tänkte tanken att fatta tag i kanten på hennes linne för att ta det av henne hade hon lyft armarna för att jag skulle kunna befria henne från det som hindrade oss från att känna varandras hud.
Jag bet försiktigt i hennes axel samtidigt som hon stod framför mig. Med mina händer på hennes höfter vände jag henne mot mig. Hon stod med bar över kropp framför mig. Blottad var hon, men så upphetsad och varm att inget spelade någon roll. Min blick insöp varenda uns av hennes färg och form. Blå ögon fixerade vid mina, en blick av allvar och längtan.
Hon vaknade ur sin stillhet och rörde mitt bröst. Jag visste att hon känt min bringa tidigare, men aldrig med sin hud mot min. Hon strök över min bröstkorg och jag njöt. Med en ännu större hunger ställde jag mig bakom henne och några sekunder senare stod hon helt naken framför mig. Min blick följde hennes vad och hennes lår. Jag föll på knä bakom henne och min kind strök utsidan av hennes stjärt. Mina händer ledde vägen upp för hennes midja och över ryggen upp till axlarna och min nästipp snuddade vid hennes rygg på vandringen till hennes nacke. Jag hade aldrig känt så len hud.

Jag kunde inte längre låta bli att få känna hennes bröst fyIla mina händer. Sakta och ömt, för att inte låta ögonblicket försvinna i tiden, tog mina fingertoppar vägen mot hennes bröst. Hon fyllde snart mina händer och jag kunde ränna hennes bröstvårtor bli styva mot mina fingrar. Det hade varit förbjudet för mig att röra vid henne så, men en gång tidigare hade min ena hand i verkligheten rört vid den hud som var otillåten. Den brännande och dubbla känslan av att göra det jag velat men inte fått fick mina händer att glöda på hennes bröst.
Kanske var hon helt fokuserad på mitt grepp om brösten eller kände hon mest min bröstkorg mot sina skuldror?

Kanske var det hur hård jag blivit som så tydligt avslöjades mot hennes stjärt där jag stod precis bakom henne som stal hela hennes uppmärksamhet.
Vi smekte varandra nästan som i en dans. Två nakna kroppar som lekte med varandra. Ibland i heta kyssar, ibland bara med lätta smekningar, ibland sittande mitt emot varandra, någon gång tätt och omsorgsfullt sammanbundna med armar och ben. Var känslan så intensiv bara för att våra kroppar hade dragits till varandra så länge att vi redan mötts i våra fantasier eller var det bara för att det var rätt?
Smekningar över hennes stjärt och svank fick henne att kasta huvudet bakåt. Händerna fann sin plats över henne fasta bröst. När hon låg på rygg framför mig, het och våt, lekte min tunga med hennes bröst. Jag vet att hon tittade på mig när mina tänder försiktigt bet om hennes bröstvårta. Känslan och synen fick henne att vrida sig under mig. Hon visste att min tunga inte bara skulle spela med hennes bröst, utan skänka henne ännu mer upphetsning. Utan att tidigare ha rört vid hennes sköte lade jag min hand över henne.
Sittande över den vackraste av kvinnor lät jag min hand bara lätt och försiktigt smeka runt hennes blygd. Hungrigt, tyst men ändå skrikande kunde jag känna hur hon oregerligt ville ha mer av min hand och mig. Med kyssar som växlade i intensitet och ett stadigt tag om min nacke var det så tydligt vad hon ville. Men jag ville ändå inte ge henne, allt, än.
Nästan med tvång vände jag på henne. Hon låg där framför mig på mage med stjärten lätt lyft uppåt som om hon önskat att jag inte skulle kunna låta bli att göra henne till viljes och komma in i henne. Jag stannade upp och ville få tiden att gå långsammare. Att se henne ligga naken framför mig med sin fulländade kropp och andas lite snabbare än vanligt var som en solnedgång med strålar som silas bland löv i stora träd längs en krokig väg. Så vackert att det gjorde ont. Bara av en lätt beröring på insidan av låren kom hennes ben att vara ännu mer särade än de redan var. Vi började en resa som hon inte upplevt tidigare.

Hon fick känna mitt hår och min andhämtning mot sin rygg. Fingertoppar, först lätt sedan allt mer djärvt vandrande, upptäckande, utforskande och till sist inträngande gjorde henne ännu våtare av upphetsning. Ibland vidrörd av min styvhet som jag inte på något sätt kunde dölja låg hon öppen framför mig, men ändå vänd så att varenda beröring var en överraskning. Hon visste inte om mina tänder skulle bita i axeln eller om hon skulle känna hela min kropp tung över sig med bara en sekund kvar till att jag trängde in i henne.

Kanske hade hon inte kunnat föreställa sig att hon skulle få uppleva en sådan njutning när en man slickade hennes sköte. Min tunga spelade med henne, min ena hand masserade hennes venusberg och den andra gjorde allt hon ville att jag skulle göra i henne. Hon vred sig under min behandling. Jag lade mig på motsatt håll vid hennes sida och när hennes läppar girigt slöt sig om mig kunde jag inte längre koncentrera mig. Jag föll tillbaks och hon lyfte sig upp hela tiden med mig i sin mun. Jag stönade och rörde mig. Hon behövde inte tvivla på hur skönt det hon gjorde var. Hela min kropp rycktes med, andningen blev snabbare och när jag gav upphetsningen ord och mening kunde jag märka hur hon hetsades upp av att veta. Jag kunde inte se om hon log när jag var helt i hennes makt, för hennes läppar var så hårt slutna om mig när hon rytmiskt och sugande fick mig så hård att det gjorde ont.
Det fanns inget tvivel om att hennes mun inte bara snabbt tog mig mot orgasm, inget tvivel om att hon fått mig att be om att få mer. Mina ord berörde.

Lika plötsligt som hennes mun gjort mig varm och våt slutade hon. Det var bara förvissningen om att det fanns något som skulle göra det ännu skönare som gjorde att jag inte misströstade. Hon kunde se lusten brinna i mina ögon när hon vände sig mot mig och satte sig grensle över mig. Så mycket gjorda för att detta skulle hända var vi att hon bara sänkte sig ned över mig och vi var förenade. Samtidigt som vi båda ville blunda var våra ögon fästa vid varandras. Jag bröt förbundet för att sluka hennes kropp med blicken. Hon log åt hur jag följde linjerna av hennes kropp och hur hon kände sig sexigare och kvinnligare än någonsin i den skönaste av stunder.
Hon satt upprätt och tog sina bröst i sina händer medan jag tryckte henne mot mig med händerna om hennes midja. Hon lät sitt sköte glida fram och tillbaks mot mig och jag kom långt in i henne. Vi hade börjat en ritt som bara hade ett slut.
Jag reste på min överkropp för att nå hennes bröst med min mun. Mina magmuskler spändes och jag kunde känna hur hennes sköte trycktes ännu hårdare mot mig. Utan att veta om det var kyssen på bröstet eller magens tryck mot henne som fick henne att hårt hålla min nacke och trycka mitt ansikte mot sig.
Som den naturligaste av backar följde mina händer hennes rygg för att plana ut i svanken och till sist nå skinkorna som börjat bli varma av hennes intensiva rörelser. Jag började en smekning vid hennes öppning. Ett finger vid sidan om som gjorde det tydligt och oomtvistligt att jag var inne i henne och fyllde henne. Ett finger strök uppåt och bakåt, runt hennes stjärt och med ett försiktigt tryck mot hennes stjärtöppning.
Mina ögon var fokuserade på hennes ansikte för att se minsta reaktion. Jag förvånades av hennes lilla knappt synliga leende. Var det ett leende av osäkerhet eller kanske för att hon på något sätt hade vetat att min blick hade sett hennes stjärtöppning där hon legat på magen framför mig och att jag fantiserat om att få allt av henne? Oavsett vilket var inte leendet meningen att få mig att sluta.
Varmare än en kram, ändå samma känsla av att paras ihop upplevde jag då jag kom in henne. Som mitt huvud vid sidan om hennes i en vänskaplig kram var jag långt inne i henne. Nästan odramatiskt, men ändå så fullt av täthet och spänning var älskogen. Kanske så enkelt bara för att det var så självklart att vi skulle förenas till sist.
Sekunder eller minuter förflöt. Ännu en gång låg hon på mage framför mig och jag visste att vad hon skulle uppleva hade hon aldrig varit med om. Vår älskog hade börjat så skyldigt, men trots det varit så ren och oskyldigt rosa. Men hennes heta ritt och mina djärva smekningar hade gett oss en ny dimension.
Hennes ansikte var vänt så mycket som möjligt mot mig, nästan liggande lite på sidan var det tydligt att det oskyldigt rosa skulle bli syndigt svart. Jag väntade på att hennes ögon skulle öppnas när jag rörde vid henne och kom in i henne. Sakta, försiktigt, mot en trängre öppning rörde jag mig utan att andas. Sekunder senare hävdes våra lungor allt snabbare igen.
Utan att kunna se exakt vilka känslor som rörde sig i henne kunde jag se hur hon för var stund som passerade utforskade en ny känsla och en ny grad av upphetsning i sig. När min hand omslöt henne för att smeka henne samtidigt kunde jag se hennes händer knyta sig allt hårdare om täcket i sängen.
Det oundvikliga slutet kom lika nära som jag kände min kropp mot hennes. Slutet hade varit så uppenbart ända från början. Från den första träffen, från den första beröringen, till den stunden då hennes muskler hårt kramat om mig och hetsat mig att komma över hennes rygg, till den stunden hon visste att det var detta hon velat hela tiden – i fantasin, i verklighet? Jag sjönk utmattad ned mot hennes rygg och våra andhämtningar fann varandras rytm.
Lika magiskt som det känts, lika rätt hade det varit. Hon visste det när hennes rygg omsorgsfullt torkades torr av mig. Åsa tänkte på hur kul hon hade, hur jag snabbt var med på hennes kvicka tankar, hur det känts och hur skönt det varit.
Fantasier har slut, verkligheten fortsätter. Ändå väljer du själv om fantasin ska bli verklighet.

Peter

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Brinnande lust — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>