Två fingrar gned sakta upp och ner längs blöta
blygdläppar och ett finger slank in i fittöppningen!

Det jag tänkte berätta om utspelade sig för några år sedan, men är ännu ett färskt minne för mig. Jag var 25, och sedan ett halvår ihop med en tjej som hette Marie. En gullig tjej på 23 år, men ganska blyg. Jag tyckte mycket om henne, men eftersom hon var blyg blev det knappt några intimare stunder med henne. Hon sa att hon inte varit ihop med någon grabb förut och hon verkade ganska ointresserad av sex. Jag respekterade detta och tänkte att vi fick väl skynda långsamt.
En helt vanlig torsdag dök det upp en ny grabb på jobbet. Andreas hette han, och även han var 25. Vi var några arbetskamrater som bestämde oss för att ta med honom på en pubrunda på kvällen för att få in honom i gänget.
Vi gick till det vanliga stället där stämningen snabbt blev trivsam efter ett lagom antal öl. Strax efter midnatt dök en kompis till Andreas upp. Tim hette han, och han slog sig ned vid vårt bord och verkade helt okej. Efter ett tag föreslog Tim att vi alla skulle följa med honom hem eftersom han bodde intill och hade fler öl att bjuda på nu när puben skulle stänga.
Hemma hos Tim blev stämningen raskt den allra bästa, och en av arbetspolarna som var med frågade Tim om han hade någon porrfilm hemma, men det hade han tyvärr inte. Men då började Andreas protestera. Han sa att han en gång sett en heminspelad porrfilm som Tim var med på. Tim tyckte emellertid att det var pinsamt att det här kom upp, eftersom han ju bara kände Andreas i detta sällskap, men efter en massa påtryckningar tog han fram en dvd under en massa T-shirts.
Tim berättade att den inte visats på länge, och sa att det inte var många som sett den. Den hade spelats in två år tidigare av en kompis till Tim på en fest där han var rätt så onykter och därför gått med på att spela in en “live-show” med sin dåvarande flickvän.
Det hade i och för sig bara varit Tim, tjejen och den här fotografen närvarande, så han hade inte känt sig så oerhört dum efteråt, det hade egentligen mest varit hans tjej som tyckte att det skulle vara läckert.
Av någon anledning hade han i alla fall sparat dvd:n och den åkte snabbt in i spelaren. Kvalitén var inte alls dålig. Kameran svepte hastigt genom ett rum där Tim och en tjej satt fullt påklädda, men tjejen verkade på något vis bekant.
Kameran zoomade in dem och jag fick till min enorma förvåning se att Tims dåvarande flickvän var min Marie. Där satt de och kysste varandra i en soffa. Jag blev både svartsjuk och kåt av att se min Marie, hon som sagt att hon inte varit med någon förut, tätt omslingrad vid en annan och deltagande i något som skulle bli mer…
Inte undra på att jag inte kände igen den Marie jag var van vid. Min Marie hade jag aldrig sett med smink, men här framträdde en tjej med illröda läppar, kraftig svart mascara runt ögonen och långa, lilamålade naglar. Paret i soffan började se allt hetare ut och snart började han tafsa under hennes kjol och hon såg allt kåtare ut.

Han drog ner trosorna en bit, en hand började smeka under dem och snart åkte de av.
Nästa offer blev Maries kjol som sakta gled av samma väg. De verkade helt oberörda av kamerans närvaro och fortsatte i samma heta stil. Jag såg Maries kön blotta sig. Svalde tungt och kameran gick så nära att man bara såg en hand som började smeka en rakad fitta. Två fingrar gned sakta upp och ner längs blöta blygdläppar och ett finger slank in i fittöppningen. Kameran zoomade in tjejens ansikte som låg tillbakalutad på soffryggen, munnen var öppen och de rödmålade läpparna glänste och rörde sig okontrollerat. Ögonen var slutna och hon bara njöt såg man.

Det kändes som en pina att sitta där och se sin Marie njuta med en annan kille, men det var på något ofattbart vis uppeggande också. Just detta att hon utgett sig för att var en oerfaren oskuld och här bevisligen njöt på den erfarna tjejens vis av att bli förförd framför en kamera. Ingen av de andra visste om att jag var ihop med Marie, så jag behövde inte skämmas för den skull, men det kändes bara så ofattbart att min Marie, som på alla sätt var sinnebilden för den ljuva oskulden visade upp sig rejält sminkad och med en kåthet som det lyste om.

Filmen rullade på, Marie ställde sig plötsligt på knä nedanför soffan, knäppte upp Tims byxknapp och drog ned gylfen. Snart var hans kalsonger av och hans jättestora spränghårda  kuk visades i närbild. Marie började gnida den och klöste lite med de långa, lilamålade naglarna. Hon böjde sig sakta fram mot kuken som jag avundsjukt såg var åtskilligt större än den jag hade att bjuda henne. Hon blundade och hennes röda läppar slöt sig mjukt om den stora lemmen och hon började suga den med vana, mjuka rörelser. Kameran zoomade in ett ansikte som visade en Tim som verkade befinna sig i paradiset och återgick snart till Marie som sög allt häftigare. Man såg en lem som började pulsera och snabbt gled hennes läppar ur sitt grepp och Tims kuk började spruta sin saft över den blus som Marie ännu hade på sig. Det sprutade häftigt och vi fick se Tims ansikte förvridas i kramper som visade hur mycket han njöt.

Det blev ett plötsligt hopp i filmen och vi fick se Marie och Tim gå in i Tims kök, båda ännu helt nakna. Marie lade armbågarna på köksbordet, särade på benen och lutade sig framåt. Tims stora kuk trängde mjukt in i Marie, min Marie. Och han knullade henne frenetiskt bakifrån.
Marie juckade livligt emot och kameran flyttade så att man fick se hennes ansikte i närbild. Ögonen lyste röda av kåthet, hon såg stint i linsen med en självsäker min och kastade hastigt en slängkyss mot kameran. Man såg hur kåt hon blev för varje stöt in i hennes underliv. Hon var helt i fokus, alla vi åskådare till filmen satt knäpptysta och följde intresserat den förvånansvärt proffsigt gjorda amatörfilmen där min Marie blev allt mer kåt.

Hennes ögon började bli allt våtare, de röda läpparna kippade allt mer efter andan och jag förstod att hennes orgasm började närma sig. Hon andades allt häftigare såg jag, för hennes ansikte täckte hela rutan. Hon började andas oregelbundet, de rödsprängda ögonen började himla och hon var snart helt borta och föll ihop över bordet så att man endast såg hennes stora hår breda ut sig. Kameran zoomade in Tims ansikte.

Man såg hur hans läppar spändes, ögonen slöts och han skälvde till lite innan han föll ihop över Maries axlar, död, hon fortfarande liggande över bordet.
Filmen var slut och vi andra jublade över det vi fått se.
Tim njöt lite över att ha fått vara i centrum och sa:

– Det där var Marie, som jag var ihop med förut. Vi spelade in filmen för två år sedan och hade så smått fantiserat om att vara med på riktiga porrfilmer. Hon var ofta så oerhört kåt och favoriten var när jag tog henne bakifrån på köksbordet.
Detta var alltså min Marie, som han sa är så “oerhört kåt” och vill bli förförd bakifrån. Jag förstod att hon sett mig som alltför feg sexuellt och inte alls blivit tänd på mina försök med vanliga missionärsställningar och annat vanligt. Jag blev i alla fall oerhört kåt av att ha sett min tjej ha sex med en annan grabb. Jag kände att jag var tvungen att låna Tims toalett och runka av mig.

Väl hemma hos Marie, låg jag länge vaken och tänk på den omtumlande filmen jag sett. Min bild av Marie hade i en handvändning totalt förändrats och jag insåg jag tagit henne på fel sätt. Hon ville inte ha något stilla och konventionellt utan något annat.

Det gick någon vecka och jag kände mig mest förvirrad, men så en dag när jag kom hem från jobbet, ovanligt kåt, såg jag min chans. Marie stod i köket och tog hand om tvätt vid köksbordet när jag steg in. Hon uppmärksammade inte att jag smög emot henne. Jag tog ett fast tag om henne och gav henne en het kyss för att sedan vända henne mot bordet.

Jag drog hastigt ner hennes kjol och körde in min styva lem i hennes redan våta fitta. Jag knullade henne av hjärtans lust precis som Tim gjort på filmen. Hon var inte längre den osäkra och oskuldsfulla tjej jag lärt känna, utan en het och kåt tjej. Fem minuter senare hade jag fått min allra härligaste orgasm och hon kom strax efteråt.
Vi gick in i sovrummet, lade oss på sängen och höll om varandra. Kåthet lyste ur hennes ögon när hon sa:

– Det var precis det här jag gått och drömt om. Jag vill bli tagen vid köksbordet, bestämt och resolut. Du förstår, jag tänder inte på det där med missonärsställningen. Du har nog äntligen lärt känna mig.

Jag ville inte på något vis röja att jag visste att hon varit ihop med Tim och kanske fler killar innan hon träffade mig. Jag sa inget alls om filmen jag sett där hon visade sig vara hur kåt som helst, utan jag sa:

– Jag har alltid förstått att du velat det här, men jag ville dra ut lite på det.

Hon såg på mig med oförstående min, men jag bara njöt.

Filmälskare

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Min kåta tjej — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.