Små sprut av sperma hamnade återigen över hennes ansikte!

Jag var stel som en pinne av den bistra kylan. Jag och två andra av kursdeltagarna hade tagit ledigt inför dagens sista lektion. Jag för att få lite tid över till att värma mina frusna lemmar i kursgårdens bastu, de andra två visste jag inget om.
Med handduken virad om mitt underliv begav jag mig ner i kursgårdens källare. Det varma vattnet strilade skönt över min frusna kropp.
Jag slöt ögonen och fantiserade om min vackra flickväns nakna hud. Hur mjuk och len den var. Och hur varm hela hennes kropp brukade vara då hon viskade i mitt öra hur kåt hon var under tiden hon placerade hela sin underbara kropp ovanpå min. När jag tänkte på hur mitt organ snabbt brukade ändra storlek vid dessa tillfällen fick jag plötsligt en funderare.
När jag nu stod där ensam i duschen och smekte mig allt närmare en utlösning, hörde jag plötsligt mystiska ljud som verkade härstamma inifrån bastun.
Med ens förstod jag att jag inte var ensam i kursgårdens bastuavdelning.
Med flammande kinder sträckte jag mig nervöst emot min handduk, svepte in mig och blev stående tyst för att kunna höra efter om jag drömt eller ej. Nyfiken började jag smyga mig allt närmare det mystiska ljudet.
Framför det immiga bastufönstret stannade jag till för att återigen lyssna efter varifrån ljudet kom. Det kom absolut inifrån bastun.
Tystare än en mus putsade jag, med min handduk, bort imman från fönstret för att kunna se in.
Det var då jag fick en smärre chock.

Inne i bastun satt nämligen de två saknade kursdeltagarna. Den unga killen satt på den översta hällen, ett steg nedanför honom satt den mycket äldre kvinnan och det som chockerade mig var att kvinnan frenetiskt sög på killens kraftigt, stenhårda lem. Synen av detta gav mig blandade känslor.
Var det som utspelades framför mig okej, eller var det fel?
Innan jag hunnit tänka tanken klart hade en viss dela av min kropp redan bestämt sig.
Med en sugande känsla i maggropen kände jag hur min kuk sakta började styvna till.
Överraskad över min kropps bestämda beslut lät jag det hela vara. Istället stod jag kvar för att se skådespelet inuti den trånga, heta bastun.
Killen var nu till synes redo att komma, för efter att ha tagit spjärn med ryggen mot väggen, tog han med ett fast grepp tag om kvinnans nackhår, drog ut sin pulserande kuk ur hennes mun och runkade den framför hennes ansikte.
Som på en given signal lät hon sträcka ut sin tunga, för att förhoppningsvis inte missa några av de heta dropparna som strax skulle sprutas ut över hennes ansikte.
Så kom den då, den efterlängtade, vita kaskaden som med jämna impulser lät sig spridas ut över den väntande kvinnans leende ansikte.
Pustande lutade sig killen bakåt och hans stånd började sakta att sjunka. Kvinnan såg besviken ut. På eget kommando greppade hon nu tag i lemmen för att återigen sakta runka upp den till den jättekuk den nyligen varit. Skrattandes skakade killen på sitt huvud när han kände och såg vad kvinnan höll på med. Sedan slöt han nöjt ögonen och lät henne sköta hela jobbet.
Med sperman rinnandes utför kinderna och nerför hakan drog hon febrilt i den stora lemmen för att ännu en gång kunna få känna den varma saften över sin nakna hud.

Det ögonblick hon längtade efter lät inte vänta på sig.
Små sprut av sperma hamnade återigen över hennes ansikte. Denna gång ville hon ta satsen i munnen så därför placerade hon kvickt kuken ovanför sin öppna mun och lät mjölka ut de sista dropparna.
Nöjt svalde hon sedan allt vad hon fick tills killens kärlekssaft slutat pumpa ut den kletiga massan, men hon var ändå inte tillfredsställd.
Hon började nu istället att med killens alltmer slaknande organ, torka bort den sperma som fanns på sina kinder för att sedan glupskt slicka i sig dem ifrån toppen av hans lem.
Det var då det blev för mycket för mig. Mina knän vek sig under mig då jag i utlösningens sköna virvlar, lät pumpa ut min sats framför mig. Min vita, trögflytande sperma hamnade på dörren framför mig. Försiktigt torkade jag bort den då jag skräckslagen insåg att paret var ju på väg att lämna bastun.
Panikslagen slängde jag mig ut genom första bästa dörr som fanns att tillgå för att undvika upptäckt. Tyvärr visade det sig att det var nödutgången så jag hamnade återigen ute i den bistra kylan. Allt eftersom jag stod där och frös, iklädd enbart en handduk började jag känna mig som en stelfrusen pinne och jag önskade att jag aldrig hade lämnat det varma klassrummet den dagen.

Andy

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

Kommentarer

Het lek i bastun — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.