När han körde in kuken i henne så lade sig min
väninna ner på sidan och började slicka min fitta!

Jag vaknade med ett ryck denna morgon och upptäckte att min väninna satt på sängkanten, då kom jag ihåg att hon hade sovit över hos mig och att vi kvällen innan hade haft en sexorgie med en kille som hette Anders.

– God morgon! sa min väninna.
– Vad är klockan?
– Snart halv nio … upp och hoppa nu så vi kommer iväg någon gång, vi skulle ju åka ner till centrum och shoppa sexiga underkläder!

Sakta masade jag mig ur sängen och gick raka spåret in i badrummet, fick av mig t-shirten och stod där endast iförd mina trosor när min väninna kom in i badrummet och började smeka mina bröst. Hon drog av mig trosor­na och förde upp ett finger i min fitta, hon kysste mig på munnen och sa att jag måste duscha nu om det skulle bli av. Jag hoppade in i duschen och blev nästan besviken när jag upptäckte att min väninna inte tänkte göra mig sällskap. Så snart jag duschat klart och kom ut från bad­rummet stod min väninna där, helt naken framför mig i vardagsrummet. Hon höll en extremt stor dildo i sin högra
hand och tecknade åt mig att komma närmare.

– Vi skiter i att shoppa idag va? frågade hon.
– Åt helskotta med shoppingen, jag vill ha sex! sa jag.
– Kom hit då skall du få det du vill ha …

Jag ställde mig framför min väninna och stirrade oav­brutet på den stora dildon som säkerligen mätte 40 centi­meter och var grov som en 1,5 liters petflaska.

– Är det vibrator i den där jättekuken? frågade jag.
– Visst. Lägg dig ner så ska du få känna!

Jag lade mig ner på soffan och särade på benen, min väninna smekte mig lite lätt över fittan och mumlade något om att en rakning skulle kunna vara på sin plats.

– Det är ju inte länge sedan du rakade mig! utbrast jag.
– Nej … men du är inte slät längre!

Min väninna ilade iväg och hämtade skum och en hyvel, hon strök försiktigt ut rakskummet över min fitta och rakade mig alldeles slät, jag kunde känna hur mina safter rann till och jag njöt av vällust. När rakningen var avklarad smorde hon in mig med en kräm för att huden inte skulle torka ut. Sedan förde hon in två fingrar i min fitta för att sära på blygdläpparna och jag kände hur hon försökte trycka in jättedildon. Den kändes större än allt annat och när ollonet på dildon var inne så tog jag ett tag om dildon och tryckte in den ytterligare en bit.

– Jucka inte med den än på ett tag! sa jag.
– Nej då, jag startar vibratorn …

Min väninna startade vibratorn och jag ryckte till som aldrig förr, hela mitt underliv skakade och jag trodde att min fitta skulle vibrera sönder. När min väninna satte fingret på min kittlare och tryckte till så blev det nästan för mycket.

– Snälla … stäng av den där! bönade jag.
– Katten heller! Du ville ju njuta, passa på när det bjuds …

Jag gnydde oavbrutet, och bönade och bad. Min väninna nöp och ruckade på min klitoris och jag började stöna och gråta samtidigt.

– Njuter du eller vad? frågade hon.
-Jaa …
– Vänta bara till jag börjar jucka!

Sagt och gjort, nu började hon jucka med dildon och jag kunde känna hur magmusklerna drog ihop sig samtidigt som mina tårar började rinna och jag skrek ut min orgasm bara efter någon minut. När jag stönat färdigt så drog hon ut dildon och jag satte mig upp i soffan och tittade ner på min fitta. Den var alldeles röd och det kändes som om ett stort jordskalv hade haft sitt säte inom mig.

– Nu är det min tur! sa jag.

Min väninna lade sig på rygg och drog upp knäna mot magen, hennes sköte glänste av fukt och hon verkade otroligt kåt.

– Du ska få den i röven! flinade jag.

Jag sprang iväg in i badrummet och hämtade en tub med glidmedel.

– Du ska få lite glidmedel så att den glider in lättare!
– Tack för det…

Jag klämde fram en liten klick ur tuben och smorde in hennes anus med den genomskinliga, kladdiga smet som jag tyckte att det var. Jag förde in mitt långfinger och juckade lite in och ut, och när jag drog ut det så tindrade hennes ögon som aldrig förr. Jag tryckte in dildon i hen­nes anus och hon skrek till, när ollonet var inne tyckte jag att det fick räcka och startade vibratorn samtidigt som jag borrade två fingrar i hennes fitta. Hon stönade och gny­dde. Efter ett tag tryckte jag in dildon ytterligare. Hennes njutning var total och när jag stimulerade hennes kittlare blev det för mycket för henne, hon fick en orgasm som hette duga. När jag drog ut dildon tog hon den i ett fast grepp och släppte den i golvet.

– Aldrig mer! sa hon.
– Som du vill, det var din ide…
– Kan vi inte titta på porrfilm, det blev ju aldrig av igår?
– Visst kan vi det. .. svarade jag.

Jag valde med omsorg en film ur min samling som jag visste innehöll en hel del lesbiskt och killar med stora kukar. Min väninna satt som klistrad framför TV:n redan innan jag hunnit starta filmen, och när jag äntligen star­tade den så riktigt kände jag att det skulle bli härligt. I den första scenen var det en kille med en jättekuk som skulle knulla en lång och smal tjej, jag kunde känna min väninnas hand smeka insidan på mina lår och jag särade därför ytterligare på benen. När killen tryckte in sitt organ i henne så lade sig min väninna ner på sidan och började slicka min fitta. Jag var otroligt upphetsad av filmen, och när min väninna började slicka mig visste jag att jag inte skulle kunna hålla mig speciellt länge. Efter en liten stund stannade plötsligt filmen och jag reste mig ur soffan.

– Stannade spelaren? frågade min väninna.
– Jaa … kinesiska elände.

Jag satte mig i soffan igen och lät min väninna fortsätta slickandet av min fitta och redan efter några minuter så kände jag hur orgasmen kom smygande. Jag njöt i fulla drag och stönade fram min orgasm, samtidigt som jag kände hennes flinka tunga spelande på min kittlare. När jag stönat klart så tyckte min väninna att det började bli lite tråkigt utan killar och jag instämde genast. Hon sa att hon kände två kåta killar som hon knullat med många gånger och att de säkerligen inte skulle ha någonting emot att jag skulle vara med.

– Kan du inte ringa till dem och fråga?
– Nja… ringa vet jag inte om jag kan, men jag kan fråga dem tills i morgon, så kanske de kan sätta på oss då.
– Gör det!

Resten av dagen tillbringade vi framför TV:n, och när klockan blev 18.00 bestämde sig min väninna för att åka hem till sig. När jag gick till sängs den kvällen kunde jag inte låta bli att fantisera om killarna som kanske skulle knulla mig nästa dag…

Skönt uppfylld

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

 


Kommentarer

Väninnan med jättedildon — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>