Han ställde sig så tätt mot min bakdel att jag
kunde känna hans styva kuk mot min stjärt…

Min man och jag skulle gå på konstutställning i söndags. Efter badet, när jag skulle klä mig, kände jag mig kåt och full i sjutton. Kom att tänka på en historia jag läst.

Naken stod jag framför spegeln i sovrummet och funderade på hur jag skulle klä mig. Tog fram ett par hudfärgade strumpor (stay-ups) ur byrålådan. Satte på mig dem försiktigt. Blev ännu kåtare när jag såg mig själv i spegeln iförd bara strumpor, förstod att min man gillade att se mig så. Tittade i garderoben. Hittade en ljusblå tunn klänning av siden, som var mycket hårt åtsittande över bröst och mage och som var kort men ganska vid nertill. Den knäpptes med knappar uppifrån och ner. Kände på tyget, det var förföriskt mjukt, svalt och lent. Satte på mig klänningen och knäppte igen den. Tittade i spegeln igen. Såg att bröstens konturer kunde ses genom det tunna tyget. Mina bröstvårtor som är stora
och utstående normalt var nu ännu större dels av mitt sinnestillstånd och dels på grund av att sidentyget smekte dem så mjukt och svalt. Man kunde tydligt se dem avteckna sig genom tyget.

Klänningen var, som sagt, kort och gick bara ner över knappt halva låren. På så vis kunde mina ben, som enligt min man är mycket välformade och vackra, ses, ja även det mesta av låren kunde ses. För att göra det hela än mer utmanande knäppte jag upp den översta knappen så att dalen mellan brösten framträdde. Knäppte också upp de två nedersta knapparna så att ännu mer av mina lår syntes när jag rörde mig. När jag gick öppnades klänningen så att överkanten på strumporna sågs och även det ljusa skinnet ovanför kanten.

Jag satte på mig ett par pumps på fötterna och bestämde mig för att ta med ett par högklackade skor i en påse. Gick snabbt ut i hallen och svepte min långa, nästan fotsida, höstkappa om mig. Satte på mig en hatt och handskar. Ropade på min man och sa att jag var färdig. Han kom och satte på sig sin jacka. Vi gick ut till bilen och åkte iväg till museet. 

Efter att ha parkerat bilen gick vi in. Vi gick fram till garderoben. Den betjänades en gammal man. Jag gav honom först hatt och handskar och tog sedan av kappan och gav till honom. Sa sedan till honom: 

– Jag ska byta skor och vill lämna mina pumps här. 

Tog ett steg ut från garderobsdisken så att han skulle se mig. Vände ryggen till och böjde mig framstupa för att byta skor. Min korta klänning gled upp och visade bak sidan av mina lår, strumpkanten och som jag hoppades dalen i min stjärt. Stod kvar så en stund så att han verkligen skulle se. Vände mig så om och gav honom pumpsen, fick min nummerbricka, sa: 

– Tack! och tog min man under armen och gick. 

Vände mitt huvud lite och kunde i ögonvrån se hur han följde mig med blicken. Inne i stora utställningshallen fanns det en del konstintresserade, men inte så många. Jag drog mig före min man. Såg en man och hans kvinna, som på avstånd stod och beundrade en stor tavla. Jag ställde mig mellan dem och tavlan. Råkade tappa broschyren med information om alla verken på utställningen, på gol vet. Böjde min rygg så djupt jag kunde, utan att böja knäna. Med mina höga klackar blev det en riktigt djup bugning och de båda måste ha sett allt jag ville visa för dem, låren, stjärten och kanske lite av busken på fittan. Reste mig sedan upp, vände mig mot dem och log. Mannen log tillbaka. Kvinnan såg sur och chockad ut. När hon såg att hennes man log mot mig klämde hon hårt hans underarm och ledde honom ut ur salen. 

I ena änden av salen satt ett ungt par på en bänk. Jag gick över till den delen och satte mig på en bänk snett emot dem. Kände den kalla marmorbänken mot min nakna rumpa. Såg att klänningen gled upp och visade mina lår och kanten på strumporna. Ville visa mer och lade upp den ena foten över knäet på det andra benet. Kände en liten vindpust av den kalla luften mot mitt underliv och förstod därigenom att det var fri insyn till mitt allra heligaste. Killen upptäckte det först. Han började stirra. Tjejen pratade och pratade. När hon märkte att hon inte fick några svar såg hon på honom och upptäckte hans stirrande blick. Hon såg på mig. Jag log och stack ett pekfinger i min mun, reste mig sakta, rundade deras bänk långsamt så att jag var säker på att de kunde se mina bröstvårtor genom klänningen och gick ut i hallen igen för att gå upp till övervåningen. 

Upptäckte att ett större sällskap av både män och kvinnor i varierande åldrar också skulle gå upp. Jag trängde mig före i den branta trappan och var säker på att de kunde se allt jag hade att bjuda på, när jag hörde deras normala samtalston upphöra och att de istället tisslade och tasslade. Min man gick bakom dem och försökte höra vad de sa i sitt chockerade tillstånd. Väl uppe på övervåningen såg jag en man i 50-årsåldern sitta på en stol och beundra en tavla. Framför honom “tappade” jag min utställnings broschyr igen. Böjde mig så djupt jag kunde framåt. Vred mitt huvud och konstaterade att han sett vad jag ville att han skulle se. När jag gick vidare in i en sal följde han efter mig på håll. Jag vände då och gick emot honom, spände mina bröst för att han skulle få se även mina hårda bröstvårtor när jag gick förbi. Han vände också och följde efter mig igen. Jag stannade framför en tavla. Märkte att han tyst gled upp bakom mig. Han ställde sig så tätt mot min bakdel att jag kunde känna hans styva kuk genom hans byxor mot min stjärt. 

– Den här var fin! sa jag … Han väste i mitt öra:

– Jag vill ha dig! då gled min man upp vid min sida, tog mig i armen och ledde iväg mig med orden: 

– Kom älskling och se något vackert! 

Mannen stod besviken kvar och stirrade efter oss när vi gick. När vi gått en bit sa min man: 

– Du är ju inte riktigt klok! Vad ska det var bra för att kåta upp en massa gubbar? Det räcker väl med mig? 

Jag svarade: 

– Jaså, är du kåt? Hitta en bra plats då så får du ta mig. Vi gick genom olika salar och kom till slut in i ett litet rum. 

– Här blir bra, sa min man, här finns två utgångar. 

– Vad är det bra för? frågade jag. 

– Om det kommer någon så kan vi sticka, sa han. 

– Varför ska vi sticka? Det är ju det som är spännande, om det kommer någon, sa jag. 

Min man gled upp bakom mig. Kramade mina bröst och tryckte sig mot min stjärt. Han släppte greppet om brösten och lyfte min klänning. Jag kände hans händer över mina stjärthalvor. Händerna vandrade ner längs lårens insida fram till min friserade buske. Ett par fingrar trängde in. Han viskade: 

– Du är ju genomblöt! Han drog sig lite bakåt, hörde hur han drog ner sitt blixtlås. 

Kände hans varma, sköna kuk komma in mellan mina lår och fram till min ingång. I samma ögonblick upptäckte jag det unga paret, från stora hallen i bottenplanet. De stod i en av ingångarna till det rum vi fanns i och stirrade med stora ögon på oss. Jag låtsades inte se dem utan öppnade med min ena hand min fitta och hjälpte bakifrån in min mans kuk med den andra. När jag kände att han var inne viskade jag tyst till honom: 

– Var inte nervös, gör det Du vill och ska, men du ska veta att vi har åskådare framför oss! 

När han hörde vad jag sa och upptäckte att det var sant kände jag hur han stötte hårt i mig, han kom på en gång, 

Jag kände hans varma sperma forsa in i min fitta. Jag hann inte med. Men det gjorde ingenting. Jag hade mitt sköna på ett helt annat plan. Det var mycket upphetsande att visa upp sig så som jag, och vi, gjort och att få kuk i en museisal med åskådare. Skulle nog se till att få min orgasm lite senare. Den som väntar på något gott… 

Min man flåsade i mitt öra och jag kände sperman rinna ner för benen. Stoppade flödet med ena handens fingrar, stoppade fingrarna i munnen och slickade av dem. 

För att visa det tittande paret att jag sett dem, log jag mot dem och formade läpparna till en kyss. Kände hur min man drog kuken ur min fitta. Rättade till mina kläder, genom att dra ner klänningen över stjärt och lår. Han stoppade in sin påle i gylfen och drog upp blixtlåset. Han ville gå ut andra vägen, det vill säga den där det var fritt, men jag tvingade honom att följa med mig förbi det stirrande paret. När vi passerade dem sa den unge mannen till min man: 

– Vad lycklig du måste vara! jag svarade: 

– Det är jag som ser till att han är lycklig! 

Båda den unge mannen och hans tjej såg länge efter oss när vi gick. Nere i garderoben fick jag mina kläder, bytte skor lite mer diskret, men noterade att mannen i garderoben hela tiden kollade vad jag gjorde i hopp om att få en ny föreställning. Ute i bilen lät jag min kappa öppna sig och såg till att klänningen åkte upp så att min man kunde se allt av mina nylonklädda ben, låren och hårtussen på fittan. När han stirrade på mig sa jag: 

– Kör försiktigt, så att jag får vad jag har väntat på när i kommer hem! 

Museibesökarna

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 

Kommentarer inaktiverade.