Jag släpper ut kuken ur min mun och låter
mina läppar söka sig ner mot kulorna…

Jag vaknade tidigt, precis som jag alltid brukar göra. Jag hörde dina lågmälda snarkningar i mitt ena öra, och din varma utandningsluft fick mig att rysa: med jämna mel­lanrum. Det kändes skönt och tryggt att ha dig hos mig, om än jag visste att du snart skulle lämna mig. Bara fyra dagar fick vi den här gången – så är det med långdistans­förhållanden. Man längtar tills man ses, man fantiserar, man njuter av och med bara sig själv, och när man väl träf­fas flyger tiden iväg alldeles för fort.
Detta var sista morgonen som vi hade tillsammans.
Ibland får jag känslan av· att klamra mig fast vid dig, att hålla dig kvar i min ägo för att du aldrig ska lämna mig. Men rationellt inser jag att min egen självständighet hindrar mig ifrån att tänka vidare i dessa banor. Jag vet också att din och min relation kommer att ta oss igenom avståndsproblemet. Om ett år, eller två, ser situationen annorlunda ut. Jag kan knappt vänta. Jag vill somna med dig varje kväll och vakna med dig varje morgon. Men tåla­mod är en dygd. Och det visar sig om inte annat genom den påfrestning det faktiskt innebär att bara få träffa dig under inplanerade helger eller ledigheter. Ur den mer posi­tiva synvinkeln är det också mer frestande …
Jag kliver upp ur sängen så tyst jag kan. Du rullar runt, lägger dig på mage och kommer att snarka betydligt högre än tidigare, som om du demonstrativt vill tala om för mig att det är för tidigt att gå upp. Söndagsmorgnar. Under­bart. En stund för mig själv när det ännu är mörkt ute och de flesta människor ligger och sover som bäst i sina hem. Och du ligger i min säng.
Jag går ut i köket och börjar röja undan från gårdagens fest. Vi hade en tillställning för några av våra bekanta, och kvällen hann bli alldeles för sen innan vi kom i säng. Vi har inte hunnit älska sedan igår eftermiddag. Då jag fick en ordentlig genomkörare i bastun. Du var härligt brunstig när du kämpade och pumpade med svetten som rann nerför din bringa, din panna, dina armar. Du är sex för mig. Du är kärlek för mig. Du är erotik.
Det tar en stund för mig att få köket i ordning och jag känner att lusten långsamt kommer krypande. Jag ler lite grand för mig själv när jag inser att jag faktiskt står i ett kök när sexfantasierna gestaltar sig i mina tankar som på löpande band. Min kvinnlighet känns påtaglig. Jag snud­dar vid mina bröstvårtor och känner att jag rent fysiskt reagerar på min egen beröring. Jag vill att det ska vara du. Jag fantiserar att du ställer dig bakom mig och försiktigt rör vid mina höfter. Genast känner jag av hur min kvinn­liga kärna vaknar till liv. Jag vill att du också ska vakna så att du kan tillfredsställa mig. Men jag vet att jag måste låta dig sova lite till.
Jag sätter igång med att göra frukost till dig. Kanske kan jag förföra dig i köket när jag serverar dig frukost?
Frukosten är framdukad, kaffet varmt och äggen nykok­ta när du yrvaket dyker upp i dörröppningen. Jag har hun­nit läsa igenom tidningen och dämpat min tidigare ivriga sexlust.
– God morgon, säger du.
– Hello darling! svarar jag som jag brukar göra.
Jag går fram till dig och ger dig en kram och puss på munnen.
Jag märker genast att du inte är på humör för någon fysisk aktivitet. Lite besviken sätter jag mig vid bordet. Du sätter dig mitt emot. Du har på dig min vita frottémorgonrock, och jag misstänker att du är naken undertill. Vi sover alltid nakna, du och jag.
I början av vårt förhållande var detta mest för att under­lätta för oss att snabbt njuta av varandra så fort lusten föll på. I dagsläget har det blivit en vana, något som jag däremot är mycket nöjd med. För vad är bättre än att vakna bredvid en naken man, att känna hans håriga, manliga kropp? Att vända blicken mot en manlig varelse där musklerna syns lika tydligt som solen en vacker sommardag. Och att låta blicken glida nerför just din kropp och se din lem ligga trygg, trött och slapp. Något som inte är en vanlig syn när det gäller dig förvisso, när du är i vaket tillstånd …
Du tar för dig på frukostbordet och jag märker att din aptit är stor. Jag undrar för mig själv om du vore lika ange­lägen att ta för dig om det var jag – naken – som låg på bordet? Jag får en ide och går ut i sovrummet för att hämta handbojorna som ligger i min nattduksbordslåda. När jag kommer tillbaka till köket sitter du som uppslukad av dina ägg och kaffe. Jag ställer mig bakom dig och rufsar om lite i ditt hår. Jag har lagt ner handbojorna i min ficka och du har ännu inte sett dem. Du mumlar tyst när jag böjer mig över dig och sakta kysser dig på halsen. Du smakar salt, kanske har du svettats under natten för din lukt och smak är som en varm mans. Din halspulsådra låter mig märka att din puls har ökat något. Märker du min vilja? Märker du lust?
Min tunga leker lätt över din hals och jag nafsar lite lätt i dina öronsnibbar. Jag smeker din nacke som om jag ska börja massera dig vilken sekund som helst. Jag märker att du tycker om det. Där jag står bakom dig låter jag min arm slingra sig fram på din överkropp och drar bort mor­gonrocken över din bringa. Du är varm. Din andhämtning ökar. Kanske förstår du vad jag vill?
Jag låter mina händer glida över din nakna bröstkorg.
Du är skön och muskulös. Takten på mina kyssar har ökat på din hals och jag låter tungan leka mer fritt, nästan som om jag vill slicka i mig din manslukt. Jag river dig lite grand med mins naglar på bröstet. Mina röda, långa nag­lar, som jag vet att du finner kvinnliga. Sakta låter jag handen söka sig ner mot naveln, mot din sträng. Jag märker att din lust har vaknat. Din lem har växt sig stor under den vita frottén. Jag anar dess storlek och känner mig upp­hetsad av att veta hur denna fallos kan föra mig till höjder dit ingen annan tagit mig. Ditt mummel övergår till tysta stön. Du börjar röra på dig och jag märker att du blir allt ­mer ivrig att mina händer ska leta sig fram till där det är som skönast för dig. För att reta dig låter jag naglarna riva på dina lår under frottén. Jag river dig försiktigt och går sedan över till att smeka dina innerlår, så nära, så nära. Du rör din lem mot mina händer, men jag tar bort dem och återgår till att krama dina bröstmuskler. Jag vet att det är nu eller aldrig.
Så jag tar dina händer och drar dem mot mig, bakom stolen. Du sitter kvar och undrar vad jag gör. När du hör handbojorna klirra vänder du dig om för att möta min blick, men då har jag redan hunnit fästa en boja om din ena hand. Den andra fastnar därefter ganska snabbt, efter­som du mister handlingsförmågan när du förvånas. Där sitter du, fast i stolen med händerna bakom ryggen och med en vit morgonrock halvt uppsliten över din håriga bringa. För en sekund leker jag med tanken att lämna dig där, men lusten inom mig driver mig att genast återuppta mina smekningar och nagelriv på din kropp. Jag öppnar din morgonrock helt och hållet, och sätter mig på golvet framför dig och börjar kyssa dina lår. Du sitter helt naken – framför mig och jag ser din enorma lust. Jag vet att du håller din blick spänd på mig, men jag vill inte möta den – inte än. Din bröstkorg är underbar att känna, krama och smeka. Bröstkorgen höjer och sänker sig i ett allt snabbare tempo. Jag vet att du längtar efter att jag ska röra vid din lem. Men jag väntar. Först vill jag att du ska be mig om det. Dina stön blir allt hesare. Jag fortsätter att låta mina våta kyssar leta sig fram över din kropp, men utan att röra vid din pulserande lem. Du rör dina ben som om du vill tala om för mig att du inte kan bli otåligare än du är just nu. Så – för att vara dig till lags – letar min mun sig till din pung. Jag slickar först lite lätt på dina kulor.
– Ta den i munnen! halvskriker du.
På något sätt ser du nästan ut att lida där du sitter fast i min träfärgade köksstol. Och jag njuter av att ha dig där. I ett svep tar jag ett tag om roten av din manlighet och tar så mycket jag kan i munnen. Jag lägger mina läppar om dess generösa omfång och sitter stilla, som om din lem hamnat i ett vakuum. Du rör dig allt vildare i stolen och jag för­står att du bara vill att jag ska göra det skönt för dig. Så sakta börjar jag suga dig. Du väser. Du suckar. Du stönar. Jag hör att det är skönt. Jag smakar på dig och du smakar man. Jag tittar upp på dig och möter din blick. Min hand rör förhuden upp och ner, min mun är halvt öppen och jag slickar ditt ollon för att du ska se hur hungrig jag är på dig. Jag tycker om att höra dina stöna. Dina lårmuskler spän­ner sig om och om igen, och du juckar i köksstolen för att komma längre in i munnen på mig. En av mina händer smeker din pung, och du känns hård och manlig. Jag släp­per ditt organ med munnen och låter mina läppar söka sig ner mot kulorna som jag suger försiktigt på.
Vid det här laget har jag själv blivit tänd, och jag känner att min kvinnlighet pulserar sin vilja nästan ljudligt för att jag ska stilla min egen lusta. Jag släpper dig helt och hållet. Jag släpper dig med munnen och slutar smeka dig med händerna för att klä av mig. Jag drar av mig tröjan och sliter av mig mina byxor samtidigt som våra blickar är fastspända i varandra. Där finns en förväntan, en drift, en hets. Min egen andhämtning håller samma tempo som din. Våra blickar är fulla av åtrå, som om en eld brinner i pupillerna. Jag ställer mig framför dig och lutar mig bakåt mot köksbordet för att du ska få titta på mig. Mina bröst är runda och pekar lite uppåt. Jag särar på benen för att min kvinnlighet ska bli synlig. Din blick följer mina kvinnliga former, mina mjuka kurvor och jag vet att du tycker om vad du ser. Jag sätter mig grensle över dig på stolen, men utan att våra kön rör vid varandra. Jag fattar tag om din lem bakom min rygg. Mina bröstvårtor är styva och de längtar efter din beröring. Men jag har bundit fast dig. Jag reser mig upp mot dig så att du kan ta dem i munnen och suga på dem. Det är med iver och hårda tungrörelser som du stimulerar mig. Jag känner lusten i magen och allt jag kan tänka på är att föra din lem in i mig. Jag lutar mig bakåt så att du inte längre får smaka på brösten. Jag lutar mig mot bordet där jag sitter på stolen, för att jag ska kun­na böja upp mitt underliv mot dig. Min hand letar sig ner mot min brinnande kärna. Jag lyfter på mina blygdläppar så att du får se min helhet samtidigt som jag för din lem närmare mot mig, in i mig.
Vi stönar till båda två när vi smälter samman och kän­ner varandras heta kroppsvätskor och värme. Jag är trång så jag får trycka mig hårt mot dig för att jag ska kunna sluka hela din manlighet ner mot roten. Jag känner dig styv och hård inuti mig. Jag vet att det är jag som bestäm­mer, att det är jag som har befälet. I en sekund är jag stilla innan jag rör mig mot dig och känner mina innersta musk­ler jobba mot dig. Jag har hela dig inne i mig och rytmen som vi hittar tillsammans är genast hetsig och vild. Våra kroppar slår mot varandra. Vi alstrar värme som sedan blir till svett. Du är skön och manlig.
Jag tar spjärn mot golvet med mina fötter för att kunna rida dig i ännu snabbare tempo. Dina ögon är riktade mot vår sammansmältningspunkt. Du kan se dig själv komma in och ut ur mig. Du kan se att jag är öppen för dig och du känner att jag är mjuk, varm och våt för dig. Jag rider dig allt snabbare och jag hör på dig att du är nära. Våra munnar letar sig till varandra och vi suger oss fast oralt.
Din tunga avspeglar din krävande lust. Den rör sig häftigt i min mun. Våra kyssar övergår i slickande. Jag kan inte få nog av dig och vill att denna brännande sexakt aldrig ska ta slut. Jag rider dig med långa, snabba tag. Mina höfter rör sig fort, fort. Jag märker att klimax är nära. Du drar dig ur mig. Med en våldsamhet och kraft ejakulerar du, så att din säd sprutar över oss båda. Den är varm och här­lig. Vi sitter still i några sekunder medan din lem pulserar klart. Du utstöter en hög suck, som om all din styrka stöt­tes ur din sperma. Jag tar din vätska med händerna och smörjer in mina bröst med dem. Den är fortfarande varm. Jag njuter av att känna den mot min hud för jag vet att den kommer från dig. Den är du. Du kysser mig på munnen. Detta är jag. Och denne libido – det är du.

Älskarinnan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 

Kommentarer inaktiverade.