Hon gav mig en kyss och böjde sig sen ner och
slickade av de sista dropparna från mitt ollon!

Jag tänker berätta om en episod som utspelade sig en som­mar.

Jag hade fått sommarjobb på en restaurang. Jag pend­lade till jobbet som låg i en stad tre mil hemifrån. Det hände att jag fick jobba ganska sent ibland så det blev en hel del tid på bussen.
Jag brukade sitta och läsa en bok under resan. Jag bor ganska ensligt så det brukade inte vara så mycket folk på bussen.
En kväll när jag klev på bussen fick jag se en urfräck tjej som satt längst bak. Jag bestämde mig för att titta närmare på henne. Lite försiktigt började jag prata med henne och fick reda på att hon (till min stora besvikelse) inte bodde i närheten utan var på genomresa. Vi pratade om lite av varje när hon plötsligt frågade om jag hade någon flick­vän. Jag skakade på huvudet och såg hur hon sken upp en aning.
– Jag är på väg till min pojkvän, sa hon men det är så långt dit så jag vet inte om jag kan hålla mig. Du förstår jag har inte haft en kille på en hel månad, men du kanske kan hjälpa en stackars flicka i nöd.
Jag kände hur kuken svällde upp och blev stenhård vid bara tanken på hennes förslag.
– Var skulle vi klara av att hjälpa ditt lilla nödfall då? frå­gade jag.
– Tja … vad sägs om här och nu?
Jag tittade framåt i bussen och såg att det inte var mer än tre andra i bussen, så jag satte mig närmare och kysste henne på munnen samtidigt som jag lät min hand sme­ka utanpå hennes korta kjol. Hon började smeka mig på kuken och knäppte sakta upp mina byxor. Jag trevade för­siktigt under kjolen och upptäckte att hon inte bar några trosor. Hon var plaskvåt i fittan och vred sig så att jag kom åt att föra in två fingrar i hennes heta fitta.

Under tiden hade hon fått ut min kuk i det fria och run­kade den nu sakta och hårt. Jag hasade försiktigt ned mina byxor till anklarna och lät henne sakta glida upp över mig. Hon tog tag i kuken och förde den in i sin underbara grot­ta. Det var mörkt i bussen så det var nog ingen som såg vad vi höll på med.

Hon började rida mig och fick hjälp av att vägen inte var av den högsta kvaliten. För varje litet gupp kände jag hur jag kom närmare och närmare min utlösning. Jag kände hur fittan började dra ihop sig runt kuken och jag kunde inte hålla tillbaka satsen längre. Jag pumpade henne full och hon skakade till när orgasmen var på topp.

Vi satt och njöt av stillheten en liten stund. Hon gled ner ur mitt knä och gav mig en kyss för att sedan böja sig ner och slicka av de sista dropparna från mitt ollon. Jag kände hur kuken ryckte till när hon lät sin tunga svepa över ollo­net. Hon tittade på mig och log, böjde ner huvudet igen och började suga upp ett nytt stånd åt mig. Jag kände hur bra hon lyckades, efter bara tre minuter stod den i givakt igen.

Hon ställde sig på knä i sätet och bad mig komma in i henne. Jag tvekade först med rädsla för att någon skulle upptäcka oss. Men till slut kunde jag inte hålla mig utan kröp upp bakom henne och körde in kuken till botten. Jag knullade henne hårt och fort. Efter ett par minuter kände jag att hon kom en andra gång och jag hörde hur hon kved allt högre. Jag pumpade nu för allt vad jag var värd i henne och kände att det skulle gå. Jag drog mig ur och hon vände sig kvickt om och tog satsen i munnen.
Hon sög i sig så mycket hon hann men lite sipprade ut och rann nerför hennes kinder.

När vi kom till sans märkte vi att alla i bussen stirrade på oss och det var kanske inte så konstigt
Ett par hållplatser längre fram skulle jag kliva av, vi bytte telefonnummer och hon lovade att ringa nästa gång hon skulle åka förbi med bussen.

Medpassageraren

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 

Kommentarer inaktiverade.