Mina läppar och min mun slöt sig kring hans grova
kuk och det kändes underbart att låta den glida in…

Mitt namn är Kajsa och jag arbetar i receptionen på ett större dataföretag i Stockholm. Jag är singel och en mycket attraktiv kvinna i 25-årsåldern.

Om man skulle beskriva mitt utseende är jag 165 centimeter lång, brunett och med fasta, medelstora bröst. Männen brukar vända sig efter mig på stan.

Jag har en liten hemlighet och det är att lilla jag älskar att bli knullad. Bara tanken på att en stor och grov kuk tränger in i mig gör mig alldeles till mig i trosorna.

I går kväll hade jag en skön kväll i kopieringsrummet.

Efter att kontoret stängt stannade jag kvar för att trycka upp ett papper i färgskrivaren då jag märkte att färgpa­tronen var slut. Jag letade som besatt efter en ny utan att lyckas hitta någon. Jag såg att det lyste längst bort i kon­torets ena arbetsrum, det var Peters rum. Peter är en av kontorets programmerare. Han är cirka 190 centimeter lång med ljusbrunt hår och en vältränad kropp. Man kan fantisera sig till att han har en riktigt saftig kuk. Jag har spanat in honom i smyg.

Jag knackade på och frågade om han skulle kunna hjäl­pa mig att hitta en färgpatron till skrivaren eftersom den andra var slut. Vi gick ut till kopieringsrummet och hjälp­tes åt att leta, ju mer jag var i hans närhet, ju fuktigare och kåtare blev jag. Jag kände hur det pulserade i mina blygd­läppar och till slut kunde jag inte hålla mina små fingrar i styr utan ställde mig bakom Peter och lade handen på hans kuk. Jag kände att även han ville ha mig eftersom hans kuk växte i min hand. Den var precis som jag hade tänkt mig att den skulle vara – stor och grov.

Han vände sig om utan att säga ett ljud utan lät mig göra som jag ville. Långsamt knäppte jag upp hans byx­or och ställde mig på knä framför honom. Mina läppar och mun slöt sig kring hans grova kuk och det kändes helt underbart att låta den glida in och ut ur min mun. Han slängde ner mig på golvet och vände hårdhänt på mig så att jag hamnade med baken uppåt och benen isär. Han drog upp min kjol och slet av mina trosor. Han trängde in i min lilla våta fitta med sin grova kuk och fick mig att njuta av välbehag. Det var så skönt när han knullade mig och när hans kuk pulserade mellan mina ben. Jag skrek efter mer. Han tog mig bakifrån och lät sina fingrar smeka mitt anus.

Plötsligt drog Peter ut sin kuk och började långsamt trycka in den i min trånga röv. Jag lutade mig på armbå­garna och tog tag i bordet. Känslan av hur han kom dju­pare in i baken skänkte mig en blandning av smärta och njutning och jag stönade av välbehag. Det bultade i fit­tan och jag kände att tidernas orgasm spred sig i mig som en berusning. Peter trängde djupare och hårdare in i min trånga röv. Han lade sig på mig och knullade mig allt mer intensivt. Han grep allt hårdare om min röv och jag kände hans enorma sats rinna längs med röven.

Vi bestämde oss för att hålla denna underbara upplevelse för oss själva och att vi i framtiden skulle fortsätta att tillfredsställa varan­dras kåta begär.

Kajsa

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 

Kommentarer inaktiverade.