Marianne gnydde till när han nådde botten, och
så började han att vilt pumpa fram och tillbaka…

Jag bor i ett stort hyreshus där ungefär 20 familjer samsas. Längst ner i huset finns en gemensam källare, som sträcker sig från ena änden av byggnaden till den andra, så den täcker ett stort område.

Dit gick jag en eftermiddag för att laga punkteringen på min cykel, men när allt var klart och jag behövde lite luft i däcket så hittade jag ingen pump. Jag släpade med mig cykeln genom hela källaren för att komma ut på andra sidan, vilket var närmast till cykelaffären som hade luftslang, men när jag nästan var framme så fick ett jämrande ljud mig att stanna upp.

Jag misstänkte först att det var ett skadat djur så jag försökte lokalisera varifrån ljudet kom. Ibland var det alldeles tyst men så hördes det svagt igen och slutligen så fann jag var det kom ifrån.
Genom springorna in till ett av källarförråden gömde sig några tvåbenta djur, nämligen två av grannarna ifrån min trappuppgång.
Min första tanke var att hälsa men när jag insåg vad de höll på med så stirrade jag bara häpet på dem.

Per-Olov hette den ena, och han var stolt pappa till tre barn, Marianne hette den andra grannen som också var småbarnsförälder men som bara hade två ungar. Proble­met var att de inte hade gemensamma barn utan att deras respektive partner troligtvis var ovetande om vad som pågick i det trånga källarförrådet.

Eftersom ingen annan använde sig av sina utrymmen,mer än jag, trodde nog Per-Olov och Marianne att de var ensamma.
Det enda som skulle kunna röja dem var stönen som var högre än de kanske trodde och trots att Marianne försökte hyssja ner Per-Olov så var han alltför koncen­trerad på sin uppgift för att ta notis om hennes bedjan. Han hade precis lyckats krångla av Marianne hennes behå och släppte nu ut de stora, tunga brösten i frihet. Han stönade till vid åsynen och även jag tyckte att det var en läcker syn.
Marianne, som inte var någon liten smal tjej utan hade rejäla bilringar runt magen, kråmade sig lite och tryckte sin kompakta rumpa mot arbetsbänken, där det hängde en massa verktyg, som jag nästan trodde skulle ramla ner och göra någon av dem illa. Men icke, istället var det Marianne som tog kommandot och sådant gillar jag.
Att ha en tuff och självsäker kvinna, som dessutom är naken, framför sig är riktigt sexigt i mina ögon och jag förstod Per-Olovs nöjda stön när Marianne tafsade utanpå hans jeans. Det bågnade rejält innanför tyget och när det avslöjande ljudet av dragkedja hördes förstod jag att Marianne höll på att fiska fram Per-Olovs lem ur sitt gömställe. Per-Olov andades allt häftigare och när Marianne började dra förhuden fram och tillbaka så lät det som om han skulle komma på en gång men han lugnade snart ner sig och krånglade sig ur hennes smekfulla grepp.
Att han inte lät henne suga gjorde mig lite besviken men kärleksakten var inte över utan istället grabbade han tag om Mariannes omfångsrika midja och lyfte upp henne på arbetsbänken. Jag hörde Marianne ursäkta sig över sin vikt men Per-Olov bara fnissade och klättrade sedan ur sina byxor. Det var väldigt upphetsande att i smyg stå och titta på när de nojsade med varandra och det var ännu mer spännande att det inte visste om att jag såg allt de gjorde.

Per-Olov slog till på sin stång så den studsade till och Marianne log innan han tryckte in den i hennes väntan­de sköte. Sakta lät han den glida in och det var ingen tvekan om att hon var redo för kuken försvann in utan minsta motstånd.
Marianne gnydde till när han nådde botten och så började han att pumpa fram och tillbaka och jag kände att även jag skulle vilja göra det men höll mig lugn och tyst.
Svetten rann nerför Per-Olovs ansikte och medan han kämpade på utstötte Marianne glada, uppmuntrande tillrop och det gjorde susen för då pumpade Per-Olov på alldeles extra mycket och jag undrade nästan över var han fick all sin energi ifrån.
Mariannes stora kropp var en syn för gudarna och tack vare sina extrakilon blev hon ännu sexigare. De väldiga brösten skumpade upp och ner när Per-Olov tryckte till mot hennes underliv med ett djurs aggressiva läte och när jag iakttog hennes bröstvårtor så såg de ut att sprängas av upphetsning.
Samma sak var det med mina byxor som alltmer började likna ett tält. Försiktigt smekte jag mig själv utanpå jeanstyget medan jag betraktade mina kåta gran­nars vilda älskog men plötsligt blev Per-Olov alldeles tyst och jag blev rädd att han hade upptäckt mig.
Marianne, som förstod hans tystnad, greppade tag om hans hår och fortsatte mumla eggande till honom. Det var det som fattades. Per-Olov bet ihop och släppte snart sin säd, tillsammans med ett befriande glädjerop. Han skakade i hela underkroppen samtidigt som Marianne klängde sig runt hans hals och juckade allt vad hon var värd. Per-Olov tystnade, det ryckte lite i hans ben, men han stod kvar och lät sin knullpartner gunga vidare tills hon närmade sig sin efterlängtade orgasm.
Marianne blev allt rödare i ansiktet och de slutna ögonlocken visade att hon var redo att släppa loss och det tog inte många sekunder förrän hon skakade som en besatt.
Hon stånkade och fnös, hennes vällust var stor, och åsynen av denna vackra, storbystade och kåta vinna fick det att spritta till i mitt underliv och så fick även jag utlösning. Det blev kladdigt i kalsongerna och det sista jag såg, innan jag lämnade källaren, var Marianne och Per-Olov som kramades och pustade ut innan de gjorde sig i ordning för att gå.
När vi numera ses i källartrappan så ler jag igenkän­nande men vare sig Per-Olov eller Marianne förstår nog vad jag syftar på … eller visste de om min närvaro hela tiden?

En road granne

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 

Kommentarer inaktiverade.