Hennes bröst hävde sig långsamt upp när hon drog efter
andan, samtidigt som hon särade lätt på läpparna…

Det var fredag och sista arbetsdagen före semestern. Redan vid två avslutade vi arbetet i verkstaden och samlades i den lilla cafeterian för att fira av en av våra arbetskamrater som skulle sluta.
Alla var där, till och med kontorspersonalen och den nya tjejen i växeln. Chefen höll det sedvanliga tacktalet och sedan skålade vi. Det dukades fram både det ena och andra på bordet och stämningen var snart i topp.
Då och då sneglade jag på vår nya växeltelefonist. Det var helt enkelt svårt att låta bli, för hon var verkligen någonting extra.
Jag smuttade lite på ett glas whisky och kände mig välbehaglig till mods. Tänk att få gå till sängs med en tjej som henne, det vore någonting…
Så såg hon plötsligt på mig och av någon anledning sköt rodnaden upp i ansiktet på mig. Jag försökte förgäves gömma mig bakom glaset.
– Skål, sa jag.
– Skål, svarade hon och fyrade av ett bländande leende.
– Det här får en att aldrig vilja gå hem igen, sa jag med ett fånigt flin.
Hon skrattade öppet och visade en hel rad vita tänder.
– Aldrig?
– Aldrig, upprepade jag bestämt och blinkade åt henne.

Men det var fredag och semester, de flesta hade bråttom hem. Efter någon timme började folk resa sig upp. De skakade hand med festföremålet och försvann sedan diskret därifrån.

– Jag går ner i verkstaden och släcker, sa jag och förstod att det var dags att bryta upp.

Jag gick en runda i verkstaden och kontrollerade att alla maskiner var avstängda. Jag tog god tid på mig. Egentligen hade jag ingen särskilt brådska. Sedan åter­vände jag till cafeterian.
Men jag var inte ensam.

– Jag förstod att du också var kvar, sa hon i något slags hemligt samförstånd. Du skulle ju “aldrig” gå hem sa du.
Jag log.

Så kom hon emot mig med dröjande steg. Det var ingen tvekan om vad som var på väg att hända. Jag kunde känna hur mitt hjärta slog hårdare än vanligt. Händerna var lite fuktiga och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra av dem.

– Det här är kanske lite dumt av oss, sa hon med mjuk stämma.

Det var räddningsplankan. Vår möjlighet att skratta lite generat och sedan dra oss ur det hela. Låtsas som om det aldrig hade hänt.

Men ville jag det? Åtrån och lusten fanns ju där. Det brände redan av längtan inom mig och en välbehaglig värme spred sig från ljumskarna och nedåt.

Det här var drömmen som jag njutit av i hemlighet, fantasierna som fått mig att vakna med en värkande lem på morgnarna.
– Ja, det är kanske dumt, svarade jag tyst.
Men hon kröp långsamt in i min famn, vände upp ansiktet och såg på mig med varma och glittrande ögon. Hennes bröst hävde sig långsamt upp när hon drog efter andan, samtidigt som hon särade en aning på läpparna.
Jag lutade mig framåt och lät min mun söka sig mot hennes. Vi möttes i en lång kyss, osäkra och trevande till att börja med, sedan allt ivrigare.
Min hand letade sig innanför hennes blus och fann de spända och förväntansfulla brösten, de styva vårtorna. Med darrande fingrar knäppte jag blusen och lät den falla till golvet. Min blick drogs genast till de vackra, fullmogna frukterna. Det var en oemotståndlig syn. Jag smekte dem, böjde mig nedåt, kysste dem och lät tungan cirkla runt de hårda knopparna.
Så flyttade vi oss sakta bort mot en av sofforna i cafeterian. Min mun hungrade efter mer av hennes ljuvliga kropp. Jag klädde av henne de resterande klädesplaggen medan hon slöt ögonen och lutade huvu­det bakåt. Hennes hud knottrade sig en aning, men hon försökte inte skyla sig, utan stod helt naken och öppen att ta emot mig.
För ett kort ögonblick stod jag alldeles andlös och beundrade hennes kropp, försökte pränta in varje detalj och minnas den för all framtid. För mig verkade allting fortfarande vara en osannolik dröm. Hon och jag till­sammans, det var nästan för bra för att vara sant…
Hon skruvade otåligt på sig, roterade lite med höfterna och förde plötsligt ner handen till sitt sköte och tryckte hårt över blygdbenet.
– Kom, sa hon med hes röst, jag vill ha dig…
Jag tror aldrig jag upplevt någonting liknande. Den underbara känslan av att få tränga in i henne letade sig fram genom min kropp, letade upp varje vrå och varje nerv, brände till och väckte en nästan djurisk lusta, suddade bort allt förnuft och berusade mig till vanvett.
Hennes fitta var så mjuk och varm när den slöt sig om min stora, hårda kuk. Ja, våra kön riktigt kokade och pulserade av styrka och iver när de förenades och våra kroppars svett och safter blandade sig sedan med varan­dra i en intensiv kärleksakt.
Vi knullade med en nästan overklig besatthet, som om vi var desperata efter att få ut så mycket som möjligt av varandra. Vi bytte hela tiden ställningar och flyttade
snart ned på golvet för att få bättre med utrymme. I ena stunden var hon ovanpå mig och i nästa tvärtom, jag kom in i henne bakifrån.
Till slut var jag helt borta. Kåtheten var så stark att det svartnade för mina ögon. Jag pumpade och pumpade, trängde långt upp i henne, krampade och drog i hennes underbara bröst, men utan att göra henne illa.
Jag darrade i hela kroppen när det till slut gick för mig och bara sekunderna efteråt tryckte hon sig hårt mot mig, gned sin fitta upp och ner och skälvde till.
– Gud så underbart! kved hon. Det går för mig också… Det går!
Hon knep ihop ansiktet i en ansträngd grimas och sedan slätades ansiktsdragen ut i ett lyckligt leende. Vi föll ihop i varandras armar, flämtande efter luft.
– Du har rätt, mumlade hon efter en stund. Det här får en att aldrig vilja gå hem…

Arbetskamraten

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 


Kommentarer

Kåt firmafest — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.