Jag var vrålkåt och stack in två fingrar i mitt
fitthål och lät dem sedan skönt glida ut och in…

Det var söndag. Jag skulle gå och sola. Det brukade alltid vara lugnt då. Och det var det. Solariet låg i källaren, och det var bara jag där. Ja, i solarierummet, som verkligen var hett.
Försökte sova, men misslyckades. Jag kände mig småkåt.
Jag började fantisera om killen som stod i receptionen. Han hade så snygg kropp, verkligen vältränad.
Jag lät handen glida ner till skåran. Jag var rejält blöt, utan att tänka mig för riktigt, började jag pulla mig själv. Jag måste ha stönat lite för högt, för plötsligt rycktes draperiet upp och där stod receptionskillen och stirrade på mig. Snabbt drog han ner byxorna och kalsongerna, ställde sig på knä framför mig och sköt in kuken mellan solariedelarna. Han tog tag i mitt huvud och tryckte munnen mot kuken, som var alldeles rödsprängd och fuktig.
Jag började suga, den smakade gott. Det dröjde inte länge förrän han kom. Han drog ut kuken ur munnen och sprutade satsen över min kropp. Det värkte av kåthet i min fitta och svetten rann.
Han tog duschflaskan med vatten och sprutade över kroppen, som blev plaskvåt. Han smetade ut sperman med vattnet och masserade ut det över mina tuttar. Sedan öppnade han fittöppningen och tryckte sprutflaskan mot klittan, och han började spruta. Den hårda strålen gjorde mig tokig. Sedan började han slicka mig. Han borrade in tungan i hålet och roterade runt. Det smaskade ordentligt.
Han lät tungan svepa lätt över knoppen, som nu pekade rakt ut. Jag kunde inte hålla mig längre. Jag skrek och hela kroppen kom i några ryckningar. Hans kuk var hård och pulserande. Han var kåt igen.

Han släpade ut mig till omklädningsrummet. Han lade mig på bänken med speglar runt. Han satte sig på en pall som stod nedanför. Jag lydde hans order att posera i olika ställningar, för jag var så kåt.

Han satt och runkade. Handen drog ner förhuden och upp igen. Kuken ville ha mer och mer.
Jag ställde mig på knä med stjärten pekande rakt upp och rakt emot honom. Han såg in i hela härligheten. Jag stack in två fingrar i fitthålet och lät dem glida ut och in. Med den andra handen smekte jag mina tuttar. Jag blötte ena fingret i munnen ordentligt och drog ner det till klittan. Det var kallt och skönt. Killen reste sig och gick fram till mig, tog tag i stjärten och öppnade den.
Han drog med kuken längs skåran ett par gånger. Kuken nosade runt ett tag och provade ett par stötar i fittan. Men ville ha mer. Han höll fortfarande upp stjärthalvorna och nu stötte han in pålen i anushålet. Jag stelnade till. Hans hand letade sig fram till klittan och började smeka. Då började jag jucka.

Gud, vad kåta vi var. Vi såg oss från alla vinklar i speglarna.
Just när det höll på att gå för oss, drog han ut kuken och bar iväg mig till en klädhängare, lyfte upp mina armar och knöt fast mina händer i hängaren.

Han särade ordentligt på mina ben och tog mig stående mot väggen.
Jag blev alldeles vild av hans dominans. Jag lyfte upp benen kring hans midja. Då stötte han in kuken till botten och vi knullade så det smaskade.
När det gick för oss, släppte han ner mina ben och sprutade på tuttarna. Det droppade sperma ner på golvet. Han satte sig mitt emot mig. Vi tittade på varandra och började skratta. Han sa:
– Vilken tur att jag har låst dörren.

Sedan lossade han banden runt handlederna och vi gick tillsammans in i duschen.

Soldyrkaren

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Varm och skön hetta — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.