Hon trädde sig över mitt hårda skaft och efter några sekunder var hela
inne
och jag kunde känna hur varenda muskel i henne klämde runt mig…

Jag hade varit tillsammans med min tjej i fem år när denna berättelsen utspelar sig.

Det var i augusti, det hade blivit sent på jobb och jag satt i bilen på väg hem när mobilen ringde. Det var min svärmor Karin som undrade om jag kunde titta förbi henne någon dag för att hennes luftkonditionering inte fungerade som den skulle. Eftersom jag praktiskt talat kör förbi hennes hus till och från jobb, sa jag att jag kan vara där om 10 minuter.
Min tjej jobbade dessutom nätter så det var ingen som satt och väntade på mig.

-Perfekt! Då sätter jag på kaffe! Svarade hon snabbt.

Jag parkerade framför huset och knackade på dörren.
Karin öppnade dörren och släppte in mig.

Min svärmor är rätt så normalt byggd, smal, runt 170 cm lång, breda höfter och rätt så stora bröst. Hon har långt kastanjebrunt hår som fått många komplimanger genom åren.

En snabb kram i entrén och hon klargjorde att hon hade smörgåstårta från ett syföreningsmöte tidigare på dagen, om jag ville ha?

Jag tackade ja, för jag var rätt så hungrig då jag slarvat med lunchen.

-Bra, då kan vi ta kaffet lite senare. Förkunnade hon.

Smörgåstårtan smakade bra och jag började peta med luftkonditioneringen. Det tog inte lång tid innan den surrade igång och blåste kallt.

Så var det kaffedags. Vi satt och pratade om allt möjligt när vi kom in på tv-program och filmer. Karin kunde inte förstå varför det ska vara sex i alla program för så är det ju inte… eller?

– Ähum, svarade jag. Jo folk har rätt så mycket sex nuförtiden. Nån gång i veckan i alla fall.

– Va? Svarade hon, har ni det också?

– Ja, det står ju inte i kalendern men det kan nog stämma. Svarade jag besvärat.

– När jag var gift hade vi bara sex ett par gånger om året. Men saker och ting ändras ju. Sa hon.

Karin och hennes man skiljdes när dom var i 50-årsåldern och nu var hon 71.

– Då hade man sex under täcket med ljuset släckt, fortsatte hon.

– Ja saker och ting ändras, försökte jag med.

– Jag har aldrig ens hållit i en penis, konstaterade hon rappt. Rör Emilia vid din?

– Ja, hon tycker om att leka med den på olika vis, svarade jag, oralsex sysslar ju alla med nuförtiden.

– Mmm, jo, så är det väl. Mumlade Karin.

– Hur är Emilia i sängen, frågade hon nyfiket.

Jag var en aning besvärad av alla frågor och mina öron och kinder var säkert blossande röda. Men jag svarade på frågorna angående hennes dotter:

– Jo hon är bra… men lite pryd. I samma sekund som jag svarat ångrade jag att jag sagt det där sista.

– Det har hon fått efter sin far! svarade Karin. Han var prydligheten själv. Han gick på toaletten innan det skulle gå för honom. Ett under att vi blev med barn.

– Res dig upp så jag får se på dig!

Jag fattade först inte vad hon menade men reste mig upp och stod bredvid köksbordet.

– Kom hit bort till mig, kommenderade hon sittande på köksstolen.

Jag tog två steg och stod nu vid henne, en surrande känsla hade uppstått i mina nedre regioner.

I en rörelse hade hon knäppt upp mina byxor och dragit ner dom till knävecken. Hon granskade bulan under mina kalsonger. Hon kupade handen utanpå som för att uppskatta storleken.

– Den där är säkert större slak än vad Eriks var i full prakt, konstaterade hon.

Hon gled båda händerna upp under min t-shirt, letade upp mina bröstvårtor och rullade dom under tummarna länge och väl medan hennes blick var fixerad på den nu växande bulan i kallingarna.

– Mycket större än Eriks! Utbrast hon, och händerna lämnade mina bröstvårtor för att dra ner kalsongerna.

Kuken som nu hade halvt stånd sprang ut i frihet bara någon centimeter från hennes ansikte och hon granskade den noga.

– Berätta hur min dotter gör och vad hon inte gör, så ska jag försöka göra det bättre, sa hon med grötig röst. Jag är nybörjare på det här…

Innan jag hann få en syl i vädret så kupade hon sin ena hand under pungen och med den andra fattade hon tag om det mjuka skaftet och gav mig några osäkra, försiktiga runktag.

Det var otroligt skönt och min halvslaka kuk spändes nu upp i ett rejält stånd.

– Han gillar visst det här, konstaterade hon. Och smetade med tummen ut en klar, seg droppe som sipprat ut.

Hon drog lätt i pungen och killade baksidan med fingrarna samtidigt som hennes andra hand rytmiskt och långsamt runkade mig i vad som kändes som en evighet. Som av ett mirakel lyckades jag hålla tillbaka satsen men det rann gott om kåtsaft från ollonet.

Karin slickade rent ollonet, riktade in det mot hennes plutande läppar och sög in det i sin mun. Med bara ollonet inne sög hon hårt på det som ett småbarn på en napp.

Efter ett par minuter kände jag hur det började ila i pungen och jag drog mig sakta ur hennes läppar med ett litet plopp. Hon log finurligt och sa:

– Blev han sprutvillig nu?

– Ja, svarade jag, det där var helt underbart skönt så det är svårt att hålla igen.

– Första gången jag runkar och suger på en kuk, jag förstår att Emilia gillar det! Brukar hon låta det gå för dig i hennes mun?

– Nej, hon är inte alls förtjust i sperma, så det har hon aldrig gjort, svarade jag.

Hon sa inget utan riktade in kuken igen och sög in ollonet. Ena handen var fortfarande kupad under pungen och hon drog då och då i min hårda påse.

Hennes andra hand vandrade nu upp till min vänstra bröstvårta som hon bara klämde mellan tumme och pekfinger, ganska hårt. Ilningar skickades ner i mitt skrev och jag kände hur skaftet ryckte till. Hon släppte då av på trycket om bröstvårtan och lättade sitt vakuumsug om ollonet och lät mig bara få vila några sekunder innan hon började om igen.

Herregud hon kunde suga kuk! Emilia hade aldrig gjort något sådant. Några sekunders läppjande för att få kuken fuktig var det närmaste hon brukade komma.

Karin hade säkert hållit på i 10 minuter nu och varje gång det dunkade till i skaftet så pausade hon. Varje gång kände jag hur en våg av försats rann ur kuken och hon svalde undan utan minsta protest.

Vid en av spasmerna förväntade jag mig hennes paus igen men då hade hon tydligen fått nog.

Hon rullade min bröstvårta hårt mellan fingrarna nästan så att det gjorde ont och hennes tunga fortsatte att skrubba undersidan av ollonet. Ilningarna i kuken fick övertag och jag släppte allt jag hade i hennes mun. Det svartnade för mina ögon och det kändes som om hela mitt inre pumpades ut i långa kaskader. Jag stönade högt.

– Mmmmm mmm hörde jag henne mumla medan hon taktfast lät mig tömma allt i hennes mun.

Jag tror det gick för mig i två minuter och hon gjorde inte avslag på suget. Hon ville ha varenda droppe av mig.

Jag kände hur min bultande kuk först slaknade efter det otroliga sprutet men efter en stund i hennes mun började den växa till sig igen. Jag kände mig som en ko i en mjölkningsmaskin.

När hon släppte taget om sin “napp” var hon alldeles dimmig i ögonen.

– Gud vad gott det var! Jag blev helt pirrig i hela kroppen, sa Karin.

– Jag har aldrig någonsin fått en så skön avsugning, sa jag pustande.

– Jag begriper inte varför Emilia inte gillar detta? Jag hade kunnat suga så här varje dag… Orkar du mer?

Jag visste inte riktigt vad hon hade i åtanke men jag svarade snabbt att jag inte hade något emot att fortsätta.

– Bra! Sa Karin, följ med in i sovrummet!

Väl inne i hennes sovrum tog vi av oss kläderna och jag fick för första gången se hennes nakna kropp.

Hon hade en väldigt smal midja och platt mage som övergick i nästan komiskt breda höfter men inte så stor rumpa.

Brösten var stora och tunga och såg väldigt mogna ut. Bröstvårtorna var rejäla, röda och pekade snett utåt. Vårtgårdarna var stora, rosa och svullna. Mycket inbjudande.

Jag hade förväntat mig en hängig kropp men hon var slät och fin. När hon tog av sig trosorna syntes en lätt behåring på en bulligt venusberg och därunder en fin springa, hon lär inte ha haft några problem med torrt underliv för det glänste rejält av hennes safter. Jag kom på mig själv med att stirra på hennes mus.

Hon hade sett det och svarade snabbt:

– Jag har inte haft sex sedan något år innan vi skiljde oss och Emilia föddes med kejsarsnitt så här har du en i princip obegagnad fitta. Din stake är mer än dubbelt så stor som Eriks lilla gubbkuk, detta kan bli en upplevelse för oss båda.

Hon gick fram till mig och greppade min kuk och ledde mig till sängen. Hon pekade med handen att jag skulle lägga mig ner.
Väl på rygg med praktstånd i luften hukade hon sig bredvid sängen och slickade på min bröstvårta samtidigt som hon gav pålen ett par runktag. Jag suckade djupt.

Hennes långa hår killade mitt bröst och mage när hon sörplade på min bröstvårta.

– Jag är lite bröstfixerad, sa hon. Men det är nog för att mina egna är så himla känsliga.

Hon grenslade min mage och lutade sig fram så att jag kom åt hennes stora bröst. Jag sög in hela vårtgården i munnen och lät tungan virvla runt bröstvårtan. Med min ena hand rullade jag hennes andra bröstvårta och hon stönade:

– Ja sug dom, bit i dom. Åhh så skönt.

Jag nafsade och sög för allt vad jag var värd och jag lirkade ned min hand till hennes fitta och drog med fingret i springan som var såphal. Jag smekte sakta henne upp emot klitoris och cirklade med fingret runt den. Hon gnuggade hårt sitt underliv mot min hand och det forsade ur hennes fitta…

– Ja, ja, jag kommer… ååååååhh… stönade hon när orgasmen for igenom henne.

När det värsta av hennes orgasm klingat av famlade hon efter min kuk som stod som ett spett. Hon kasade ner så att mitt ollon nosade vid hennes drypande fitta.

Hon försökte trycka in kuken men det gick inte, så trång var hon. Efter några försök ställde hon sig på huk och jag kunde nu se hennes underbara glänsande sköte. Emilias fitta hade fladdriga blygdläppar och såg rätt skrumpen ut. Hennes mammas däremot var helt underbart vacker, slät med symetriska glänsande fittläppar som inte hängde och slängde och därinne skymtade hennes trånga hål.

Hon riktade min kuk rakt upp och sänkte sig över den. Först tog det emot en hel del men sedan helt plötsligt gled hela ollonet in och hon flämtade till:

– Där kom den! Där gick min storkuksmödom, sa hon och tittade på mig med kåt blick. Vilken underbar kuk du har min pojk.

Hon trädde sig över mitt hårda skaft och efter några sekunder var hela inne och jag kunde känna hur varenda muskel i henne klämde runt mig. Fy fasiken vilken trång fitta.

Hon red mig sakta upp och ner medan jag lekte med hennes bröstvårtor.

– Är min dotter lika skön, frågade hon mellan stönen.

– Inte ens i närheten! svarade jag snabbt.

Vitt skum samlades runt mitt skaft och några sekunder senare satte hon sig på mig med all vikt och skakade i hela kroppen:

– Åh Gud, jag är helt uppfylld och uppspänd, nu går det… det gåååååår…

Det rann safter längs mitt skaft och droppade från pungen när det gick för henne. Hon krampade gång på gång och när jag trodde det var över och hon höjde sig lite så kom orgasmen igen…

När hon sansat sig rullade hon över på rygg och kuken for ut med ett klafsigt plopp. Hon tittade storögt på den och sa:

– Gick det inte för dig?

– Nää svarade jag, men det var inte långt ifrån.

– Kom, knulla mig, sedan vill jag se när det går för dig.

Jag var inte sen att lyda. Jag kröp ner mellan hennes särade ben och körde in två fingrar i hennes fitta och slickade hennes rosa knopp…
När jag förde fingrarna in och ut pumpade hennes fitta ut ännu mer sekret och det rann nerför hennes mellangård.

Nu vart det min tur att ta initiativet. Jag smorde in hennes stjärt med sekretet och riktade in mitt pekfinger mot hennes bakre hål. Sakta pressade jag in det hela vägen och det var förvånansvärt nog inte lika trångt som fittan.

– Tar min dotter kuk i stjärten? stönade Karin.

– Nej, det skulle hon aldrig få för sig, svarade jag.

– Kom igen, knulla din svärmors rumpa! väste hon mot mig med ett flin på läpparna.

Jag kasade upp och nosade ollonet mot hennes välsmorda ring och pressade till. Toppen gled in och jag begravde hela min stolthet i hennes varma stjärt.

Som en maskin knullade jag henne, pungen klafsade mot hennes stjärt och jag stötte hårt och länge. Jag lade tummen emot henne klitta och masserade hårt i takt med mina stötar. Hon nöp och drog i sina bröstvårtor som en galning. Ett par sekunder senare kom hon igen i en förödande orgasm som jag trodde skulle knipa av mitt skaft.

Ilningarna i pungen blev tydligare och jag förvarnade:

– Jag kommer… drog ur kuken och kasade upp mot hennes ansikte.

Hon var med på noterna och tog tag i den hala pålen och runkade den hårt tills tre långa spermasprut dekorerade hennes näsa, mun och haka. Hon klämde min kuk som en tom tandkrämstub för att få ut de sista dropparna och slickade dem i sig.

– Salt och gott, sa hon. Det här kan jag lätt göra en vana utav, men fittan lär väl inte vara tajt så länge till…

Vi låg och vilade en stund och tog sedan en dusch tillsammans och hon sög av mig ytterligare en gång när jag stod och torkade mig med handduken.

Ett par månader senare gjorde jag och Emilia slut, men jag träffar regelbundet Karin för att få en rejäl tömning och jag kan intyga att hon är fortfarande riktigt trång…

Svärsonen

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

 


Kommentarer

Svärmor bestämmer — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.