Hans tunga dansade på min rosenknopp, hetsigt
som en svedd fluga på en glödhet platta..

Luften var tung, het, fuktig och stillastående, och låg som en varm betonghandske över våra utslagna kroppar, vilka inte är i stånd till annat än att ligga orörliga i vilstolarna på den
skuggiga verandan, medan små stön undslapp våra läppar när någon vindpust het som en bakplåt direkt tagen ur ugnen barmhärtigt smekte oss. Om vi hade varit hemma och drabbats av en värmebölja på våra nordliga breddgrader så hade vi kunnat glädja oss åt lite kyligare temperaturer när natten faller på. Men här på Barbados kommer det inga svalare vindar i sällskap med mörkret för att ge lindring åt upphettade, svettdrypande kroppar. Inte ens de dovt surrande propellrar som dovt surrar från taken i alla hus är i stånd till att piska fram lite friskare luft över en lidande lekamen. Det enda de gör är att låta förbannat irriterande och rör sig slött i luften som om de bearbetade en seg deg.

Jag rörde lite på huvudet för att titta på Jason som låg där med armarna slappt hängande ned på var sida av vilstolen, med ögon som var helt dolda bakom ett par mörka solglas­ögon. Han såg ut som om han sov, och det var honom väl unnat, för till följd av värmeböljan blev det inte mycket sova om nätterna. Och inte blev det särskilt mycket fysisk kärlek heller, tänkte jag med en djup, uppgiven suck. Det var helt enkelt för varmt för att älska.
Det här var drömsemestern som vi hade sett fram emot och glatt oss åt sedan vi beställde och betalad resan ett halvår tidigare. Och visst var det skönt på Barbados, men det var bara synd att vi skulle dimpa ned på ön mitt under denna otroliga hetta. I fantasin hade vi sett oss själva dansa natten lång, smutta på stora färgglada drinkar och sedan älska i glödhet sand medan palmerna bredde ut sina beskyd­dande grenar över oss. Men det där med att älska hade det inte blivit mycket av.

Jag kände en djupt sugande känsla i underlivet av längtan efter Jason, och drog en svettfuktig hand över min lika svettiga panna, medan jag med en djup inandning, för att jaga de erotiska bilderna på flykt, de som börjat tränga på bakom min näthinna. Jag gjorde upp med mig själv om att det var ett iskallt bad jag behövde, och reste mig upp på vilstolen som knirrade under mig i den varmtunga stillheten. Med en snabb blick på Jason konstaterade jag att han inte vaknat till följd av mina rörelser.
Med släpande steg traskade jag in i huset, där vi hade ställt upp ett vitt plastkar alldeles vid dörren till verandan. Det hus som vi hade hyrt hade naturligtvis ett badrum med dusch – och där hade karet stått. Men där fanns det inga fönster och därför nådde heller inte en enda liten svalkande vindpust in dit.
Och det var orsaken till att vi hade släpat karet dit där vi kunde fylla det med iskallt vatten framför en öppen dörr. Medan jag stod och övervägde om jag egentligen hade krafter till att börja släpa vatten i den stora hink som vi använde när vi fyllde karet, kom plötsligt Jason in i rummet med målmedvetna steg och förklarade att nu fick det vara nog. Vi skulle genast bege oss ner på stan, där det fanns kaféer med luftkonditionering, så att vi kunde få njuta av både svalkande drinkar och luft.
Det visade sig vara en alla tiders ide. För sittande i den svala lokalen, där den intensiva konversationen överröstade klimatanläggningens rasslande ljud, återvann vi energin. Plötsligt kunde jag röra på kroppen utan att det kändes som om blytyngder var fästade vid mina lemmar, och jag böjde mig fram mot Jason, slickade honom i örat och viskade fram vad jag hade lust att göra så snart vi kom hem. Han log finurligt och viskade tillbaka att det var för varmt där hemma. Och han undrade om det inte var bättre att vi lade oss på bordet och tog oss ett häftigt skjut framför ögonen på de andra gästerna. Jag fnissade förtjust som en fräck, liten skolflicka, för min fantasi är det inget fel på. Och jag såg framför mig hur vi sopade undan askkoppar och glas så att de splittrades mot golvet, varefter Jason tryckte ned mig på bordet medan de andra tittade storögt på. Plötsligt bankade han hårt en armbåge i bordet och drog beslutsamt en kopp och ett glas åt sidan, medan han tittade mig krävande i ögonen, för att betona hur vansinnigt upphetsan­de det skulle vara att göra verklighet av fantasin. Jag märkte en krypande känsla i kroppen, och flyttade oroligt på krop­pen och tittade mig nervöst omkring i lokalen.
Och även om lusten fanns där så beslöt vi oss för att avstå för oavsett var på klotet vi hade varit så hade vi blivit arresterade om vi gjort vad vi hade i tankarna, så istället såg vi till att snabbt få betala, och skyndade oss tillbaka hem till vår bungalow. Och vi var så kåta att vi nästan inte kände hettans obarmhärtiga famntag.

Tillbaka i huset fyllde vi snabbt karet med iskallt vatten med hjälp av både hink och kannor. Jag fick av mig kläderna först och satte mig i det svalkande vattnet, medan Jason klädde av sig bredvid mig. Då han halade ned sina jeans sprang hans redan resliga, darrande lem fram framför mina ögon, och skakande av upphetsning sträckte jag fram en hand för att ge hans stake ett par kärleksfulla drag och så lutade jag mig fram och slickade den löftesrikt på spetsen. För ett ögonblick stod han med slutna ögon och njöt av min beröring som om han ville att vi på detta sätt skulle tillfreds­tälla vår längtan efter varandra, men så tog han sig
samman. Han slet av sig jeansen och satte sig hos mig i karet, där han började massera in min kropp med en fet tvål. Hans varma händer gled runt på min glatta, våta lekamen, och stannade länge vid mina bröst, där mina bröstvårtor pekade rakt ut som ett resultat av kontakten med vattnet och Jasons kåta smekningar. Därefter gled hans hände­r vidare, ner över min mage där han ritade cirklar med skummet, innan han letade sig in mellan mina ben. Då började hans händer att leka med mina blygdläppar, men han var noga med att inte komma allt för nära mina mina tunnhudade delar med sina tvålhala nävar.
Han böjde sig ned och sköljde av sig tvålskummet i vattnet och grep tag om mina höfter och kysste mina bröst, varpå han sög in en vårta i munnen och slickade girigt på den. En pirrande känsla strömmade genom min kropp och utlöste helt okontrollerbara skälvningar. Då han tog bort munnen skvätte han lite vatten på mig och klev ur karet. Han bad mig att göra likadant, och att sedan sätta mig på kanten. Och när jag satt med det ena benet utsträckt på golvet grep han med båda händerna tag om mitt ena lår, och borrade in sitt ansikte mellan mina ben, där hans tunga för några korta ögonblick lekte på mina rosenblad. Sedan lät han mig komma helt upp ur badet.
Jag satte mig på kanten och lutade mig bakåt med särade ben, medan jag höll hårt i kanterna med armarna sträckta bakåt.
Med sin blick borrad in i min lät Jason sina händer glida över min våta, glatta kropp, krävande och känsligt på samma gång. Hans ögon lyste av begär, och jag var helt övertygad om att jag sände ut samma signaler. Hans händer roade sig lekfullt på min mage innan de gled ned mot mitt öppna sköte, där han med ett par fingrar mjukt särade mina blygdläppar. Jag räckte fram en hand och tog tag i hans lem för att föra den i rätt position, men det var uppenbarligen inte det han ville. För plötsligt böjde han sig ned, sköt in en hand under en av mina skinkor och började slicka mycket långsamt och rytmiskt. Jag lutade nacken bakåt, slöt mina ögon till hälften och njöt av den pirrande känsla som bredde ut sig runt om hela min kropp. Hans tunga dansade på min rosenknopp, hetsigt som en fluga på en glödhet platta, och jag lät mig villigt följas med i de vågor som sköljde över och försökte att dra mig in i en stormpiskad orgasm. Men strax innan jag nådde klimax drog han sig tillbaka och reste mig upp så att jag blev stående på golvet och där omfamnade han mig så hårt att jag kände hans stolt resta bankande lem hamra hårt mot min mage .
Han drog iväg med mig mot en stol, som han satte sig på.
Sedan jag sjönk ned på knä framför honom. Han lade en hand på mitt huvud och drog det mot sin lem, som stod imponerande stor och ståtlig framför mig. Jag öppnade munnen och sög girigt och glupskt in hans härliga kuk så långt som det var möjligt i munnen. Jag slöt läpparna om den och började att suga medan hans fingrar lekte med mitt hår. Och så hittade jag på något helt nytt. Jag reste mig upp, gick bakom stolsryggen, kröp upp på den, och över honom, så att hans underliv hamnade alldeles framför mitt ansikte. Ännu en gång lät jag hans lem glida in i min mun och jag kände samtidigt att hans tunga började massera mina blygd­läppar medan han höll hårt om mina höfter. Det var underbart, men lite ansträngande i längden, och därför lät jag min kropp glida ned och jag satte mig på honom med ryggen mot hans mage, och hans händer smekte lustfyllt min kropp.

Jag var så upphetsad att min kropp skälvde som en fjäril i en lätt vindbris, och under en kort sekund registrerade min hjärna att den värme som vi hade suckat och stönat över plötsligt var någonting helt underordnat. Jag reste på mig, vände mig om mot honom och kravlade upp på stolen mot honom så att mina bröst trycktes mot hans ansikte. Han var inte sen att tacka ja till invitationen, och sträckte fram en våt tunga som han växelvis slickade mina behag med och jag lirkade mig ned över hans resta lem och med minsta motstånd gled den in i mig, banade sig väg upp i mitt våta inre – och vilt dunkande och hamrande spände den min snäva grotta. Långsamt började jag att rida honom, och han slöt ögonen samtidigt som ett uttryck av vild njutning spred sig i hans ansikte.
Långsamt ökade jag takten, och njöt av känslan att få styra den kåta leken, och jag var övertygad om att vid båda skull ha kommit i en orkanliknande orgasm, om han inte plötsligt hade knuffat bort mig, rest mig upp och satt mig ned i stolen. Sedan särade han på mina ben och lade en av mina hände­r mellan dem.
Att se mig onanera var något av det absolut mest upphets­ande han visste, och därför bjöd jag honom på en show som var avsedd att ta andan helt och hållet ur honom – och ge honom en sådan lust att han skulle knulla mig som ett vilddjur när vi väl nått så långt.

Jag låg på rygg med benen upp över stolsryggen, och huvudet hängande nedåt med hans kuk i munnen, medan jag masserade mig själv. Jag lät mina händer växelvis med ryckiga rörelser smeka såväl bröst som sköte och bådas vår andhämtning var hög och an­strängd, och vi var båda upphetsade till bristningsgränsen.
Plötsligt grep han tag i mig, och nästan kastade mig ned på ­golvet där hans händer först lekte lite med mina rosenblad och min knopp innan han satte sig på knä med ett ben på varje sida om mig, med sin jättestake inborrad mellan mina bröst. Jag klämde dem samman om det hala skaftet och lät honom i lugn och ro glida fram och tillbaka en liten stund. Men så verkade det som om han tyckte det var dags…
Han gled av mig, rullade mig runt på sidan, och lade sig bakom mig och trängde in i mig. Det var en ställning som jag verkligen gillade, för nu hade han händerna fria och kunde smeka mig överallt.
Då han kört den helt i botten, började han att knulla mig precis så djuriskt som jag hela tiden vetat att han skulle göra det. Mina bröst gungade lika vilt som två luftballonger i stormväder, och vi turades om med att stimulera min klitta.
Orgasmen lät inte vänta på sig. Som en okontrollerbar orkan kastade den sig över oss, och banade sig obarmhärtig genom oss, och såg till att kaskader av spermastrålar rusade upp i mig. Och våra kroppar skakade och riste så att vi var tvungna att bita hårt i våra tänder för att de inte skulle fortsätta att klappra hårt. Jag kunde känna hur min fitta klämde kring hans dunkande lem, kramade den till sista droppen – och till sist kunde jag inte hålla det tillbaka längre. Jag utstötte ett vilt jämrande skrik som han besvarade med ett hest osammanhängande mummel.
Vi låg länge och stönade och darrade som två skeppsbrut­na i varandras armar, medan Jason då och då kysste min nacke.
– Puh, vad det är varmt, utbröt han plötsligt och fick oss båda två att bryta ut i skratt.
Resten av semestern fortsatte vi att stöna under värmen. Men nu hade vi lärt oss hur man även kan njuta av skön sex i den värsta av alla värmeböljor.

Kåt semesterfirare

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 


Kommentarer

Värmebölja — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.