När han kom kände jag hur han fyllde mig
i sprut på sprut – en hel sjö av sperma!

Det var inte meningen att det skulle bli på det här viset. Men när Lennart stod helt naken i vårt sovrum, visste jag. Han skulle egentligen göra en utmätning, eftersom jag och min man Patrik slarvat med inbetalningarna under en längre tid. Han kom med beslutsam min och papper i hand och lämnade mig med bultande fitta och värkande stjärt­hål, men med alla värdesakerna kvar, och det sista var ju inte minst viktigt…

Det började med att vi satt i vardagsrummet och resonera­de om skulder och tillgångar. Jag märkte naturligtvis redan då hur intresserad Lennart var av mig. Så jag hissade upp klänningen alIt eftersom och i motsvarande grad ökade hans andhämtning, tills han bara satt och kippade efter andan. Jag förstod att det var dags att skrida till verket. Så jag fat­tade honom vid handen och promenerade in i sovrummet för att visa honom det brokiga, vackra överkastet. Sedan försvann orden mellan oss. Och mina protester var bara halvhjärtade när han började bolla med mina bröst genom klänningstyget. När han grabbade tag om fittan under klänningen började vi kyssas och våra tungor lekte livligt med varandra. Händerna darrade, kläderna gjorde mot­stånd och kinderna rodnade. Hans stora händer kupade sig åter över mina nu nakna bröst och under handen med vigselringen slog mitt hjärta, som en alltför snabb kyrk­klocka. Förkunnande att jag var redo …
– Du är vacker, sa han och lät sina händer glida över min kropp som nu låg naken och oskyld på sängen med det ena benet böjt, det andra utsträckt.
– Du är vacker, upprepade han och följde med fingrarna mina brösts rundningar. Vi avverkade en hel liten serie snabba kyssar, varpå han reste sig upp på armbågen och sa:
– Jag tycker om ditt mörka hår, din platta mage, dina fina höfter, dina armar, dina lår, din lukt, din tunga. Jag tycker om att du fläker ut dig för mig när mitt egentliga ärende är att göra en utmätning.

När han uppmanat mig att kalla honom för Lennart – mitt namn visste han ju redan – lutade han sig över mig och lät munnen löpa över min kropp med sugande kyssar som lämnade våta strimmor av saliv på min hud. Lystet tryckte han sin stora, men fortfarande slappa kuk mot min kropp, ivrig att bli styv, och sakta, sakta började den så att växa och styvna i trakten av min högra ljumske. Och jag såg och häpnade. Det var en formidabel jättekuk som tog sig form inför mina vitt uppspärrade ögon – säkert när­mare trettio centimeter lång och tjock därtill. Herre Jesus, och med den stocken skulle han pumpa på i min fitta. Det var som om han ville äga hela min kropp och med ymni­ga kyssar täckte han den lite varstans där han kom åt. Så plötsligt, utan att jag alls var beredd, tryckte han bryskt mina smala handleder ner mot madrassen.
– Nu, du, sa han och hans ögon riktigt glimmade. Nu du, ska du få smaka på kuk!
Som förlamad kände jag hur han började tränga in med den väldiga kuken, först långsamt då den ännu inte var riktigt hård, sedan växte den, blev tjockare, hetare och otåligare. En mastodontkuk i min trånga fitta, ännu inte tillräckligt fuktig för ett inträng­ande, det kändes. Fittan vidgades till max och jag drog häftigt efter andan. Så började han röra sig i mig. Ut och in. Lite försiktigt först men med ökande tempo när fittan började sava. Jag hörde hans stönande medan han rörde sig med fläskkuken i mig. När det började pirra i fittan började jag själv jucka emot. Det var ett ljuvligt knull, även om kuken var i grövsta laget för att vara helt i min smak. Men gott gjorde det likaväl, i synnerhet nu då fittan blivit riktigt våt. Jag stötte emot av all kraft, såg till att få ut så mycket som möjligt av knullet. Jag såg hur han svettades, och nu var det tydligt att han ansträngde sig för att komma, allt mer utmattad som han verkade. Jag slu­kade hans stora, feta fläskkuk, ville inte gå miste om den, kämpade mot som besatt. Stötte, stötte … Ursinnig vräkte jag upp min kropp mot hans, knullade som för brinnande livet. Mycket snabbt rörde han sig själv upp och ner för att påskynda en utlösning från den stora, dinglande tjurbal­len mellan låren.
När han kom kände jag hur han fyllde mig i sprut på sprut – en hel sjö av sperma. Jag skrek länge och utdraget. Eggad av mina skrik tog han hårt tag i mig och tvingade mig att vända mig om och stå på knä. Hans händer grep hårt om mina bröst samtidigt som han trängde in i anus, särade mig under vällust och det tog säkert knappt två minuter förrän han fyllde mig en andra gång, fast i stjärt­hålet den här gången. Att jag inte svimmade, med den kuken i bakvägen. Den var ju hur stor som helst…
Sedan blev det i alla fall inge fler excesser. Jag tyckte han fått valuta för de värdesaker han kommit för att utmä­ta, och själv var jag inte direkt missbelåten … Maken till knull har jag inte upplevt vare sig förr eller senare. Det är inte utan att jag börjat fundera på att missköta mina inbe­talningar med flit. Men då kommer det kanske en utmät­ningsman med en rakitisk penis, och då är det ju plötsligt inte lika kul.

Klienten

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 


Kommentarer

Indrivningsmannen — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.