Jag tog ett fast grepp om hans kuk och började runka
av honom, först lite försiktigt och sedan snabbare!

Jag hade bestämt mig för att placera mig bakom skolbän­ken igen efter alla pluggfria år, men jag hann inte ens sätta mig ned innan mina tankar vandrade iväg.

Längst fram i lektionssalen stod den vackraste skapelse jag någonsin skådat. Han var så läcker att jag kände att jag blev plaskvåt bara av att titta på honom. Han hade ett sådant djup i blicken, så muskulösa armar, en charmig bula i skrevet och när han vände sig om såg jag en sexig liten röv.

Okoncentrerad satte jag mig ned men kunde inte släppa blicken ifrån honom. Han presenterade sig med en mycket förförisk röst, sade att han vikarierade för den ordinarie läraren och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Jag var bara tvungen att ha honom. Jag ville känna honom trycka sin stora lem inuti mig, känna honom explodera i extas.

När lektionen var slut dröjde jag mig kvar i lektions­salen. När alla hade gått ut därifrån reste jag mig upp och gick sakta upp mot honom. Han stod med ryggen åt mitt håll och suddade på svarta tavlan. Jag placerade händerna kring hans midja och tryckte mig tätt intill. Med hes röst viskade jag i hans öra att jag ville att han skulle knulla mig på katedern. Sedan förde jag händerna längre ner och gned dem över hans redan hårda kuk. Han spelade först förvånad men hans sexuella begär tog överhanden och han vände sig om mot mig.

Han sjönk ner på knä framför mig och tog ett fast grepp om min röv med ena handen, och drog upp min kjol med den andra. Min dyvåta fitta fullkomligen skrek efter honom och han log. Jag lutade mig tillbaka över katedern och vek ut mina ben så kraftigt jag kunde. Jag kände hur han retfullt spelade med sin tunga runt omkring min öpp­ning och jag frustade av kåthet. Han letade sig in med ett finger och började pulla mig i rytmisk takt. Med andra handen började han massera min analöppning. Precis inn­an det skulle gå för mig slutade han och jag höll på att bli galen. Jag skulle spricka som en vulkan om han inte lät mig komma snart,
Jag satte mig upp och tog tag i hans byxor. Med flinka fingrar slet jag upp dem och lät dem och boxershortsen falla ner över hans vältränade vader. Jag slet av honom den åtsittande tröjan och blottade hans håriga bröst. Jag nafsade lätt i hans bröstvårtor och han stönade högt. Var­ken han eller jag ville vänta längre och han började doppa sitt saftiga ollon i mig. Jag skrek att jag ville ha honom djupt i mig och han trängde in helt och hållet.
Med kraftiga stötar fick han min kropp att skälva och vi kom båda i en explosionsartad orgasm ganska snabbt. Jag ville ändå ha mer av hans underbara kropp och satte mig ned framför honom. Jag lekte ett tag med hans slaka kuk tills den reste sig igen. Jag sög och slickade efter bästa förmåga och han lämnade kvidande ljud ifrån sina läppar. Sakta ställde jag mig upp och vi kysstes hett.
Jag tog ett fast grepp om hans kuk och började runka av honom, först lite försiktigt och sedan snabbare och hårdare. Han började knåda mina bröst och suga på mina bröstvårtor om vartannat. Sedan slängde han runt mig och fällde mig över katedern. Jag svankade med ryggen för att han skulle komma åt där han skulle. Först stoppade han in ett finger i analen och pullade mig försiktigt, sedan tryckte han upp kuken så långt han kunde i mig och knul­lade mig hårt. Jag kunde inte hålla mina stönanden inom mig längre utan skrek ut mitt välbehag. Det kombinerade knullet i båda hålen tog mig till den himmel jag inte visste fanns, och när han drog ut kuken och sprutade ner både mig och katedern, visste jag att jag aldrig haft bättre sex förut.
Vi skrattade och var mycket nöjda med vad vi hade åstadkommit. Vem vet, kanske kommer han och vikarie­rar någon mer gång.

Eleven

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 


Kommentarer

Knull med vikarien — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.