Arvid masserade analöppningen och lät tungan
fortsätta spela på hennes känsliga knapp!

Snart skulle solen gå ner i horisonten och de hade bestämt sig för att ta en tur i det lilla sportplanet. Hon tittade djupt in i hans ögon innan Arvid satte på henne den fula skinn­mössan och glasögonen.
– Det hör till, sa han och log.
Himlen var klar och Melissa njöt när planet lämnade startbanan bakom sig. Att se solnedgången här uppe var något helt annat. Det var så vackert att skåda solstrålarna när de försvann ner i havet. Stämningen var verkligen på topp. Hon satt still och lyssnade till planets motor när det brummade. En hisnande känsla for genom hennes kropp när han manövrerade planet i en snabb loop. Hon skrek till när han lät planet snurra snabbt emot marken för att sedan dyka upp mot skyn igen. Hela hennes kropp darrade av adrenalinkicken han gett henne.
Snart kunde hon se landningsbanan framför sig och med ana händer tog hon ner planet på marken. Han hjälpte henne ur planet och hon kunde se att han njöt av att ha visat sina talanger för henne.
Arvid tog Melissas hand i sin och drog med sig henne in i fallskärmshangaren. Alla fallskärmar hängde på tork och Melissa drog till sig sin hand och sprang före Arvid. Han såg hennes skugga bland fallskärmarna och följde
akta efter henne. På nytt tog han hennes hand och hon drog honom intill sig. De föll ner bland tyget och hennes ögon glittrade lika klart som stjärnhimlen utanför por­tarna. De ljumma vindarna svepte in och fallskärmarna slingrade sig över deras kroppar. Han kysste hennes läppar hett. Lekfullt nafsade han i hennes underläpp och hon skrattade åt honom när hans hand smekte hennes hals.

Mjuka, lika mjuka som en fjäders beröring var hans pus­sar mot hennes hud. Knapparna i hennes klänning gick upp lätt när hans händer hittade dem. En varm hand letade sig in i hennes behå och fylldes av hennes bröst. Tung­an lekte över hennes bringa och snart kunde hon känna honom nafsa i bröstvårtan. Hon flämtade häftigt och tog hans huvud i sina händer. Tryckte det lätt emot brösten och kände honom nafsa på nytt.
Klänningen var snart helt öppen och hans äventyrslust fick honom till att fortsätta utforska hennes kropp. Magen var platt och spänstig. Han lekte med sina fingrar över hennes mjuka hud och han kunde se i hennes blick att han retade henne enormt genom att inte fortsätta mot hen­nes våta grotta. Arvid satte sig tillrätta och tog av Melissa skon. Pussade hennes tår och lät stay-upsen rulla av hen­nes ben. Han tog god tid på sig att smeka hennes välsvar­vade ben. Slickade försiktigt henne i knävecket och hon kände hur hela hennes kropp skakade av hans beröring. Ett högt stön for genom hangaren när hans tunga lirkade sig in under hennes troskant. Genom tyget kunde han kän­na att hon var våt och ivrigt flyttade han på trosorna som var hans enda hinder för att nå fram till sitt mål. Tung­an spetsade hennes klitoris och hon sköt höfterna emot honom när hennes små morrande ljud avslöjade att hon njöt av allt han gjorde med henne. Pekfingret och tummen rullade på hennes styva bröstvårta och den andra handen letade sig fram till hennes våta sköte. Ivriga men skickliga fingrar gled in i hennes trånga fitta. Han pullade henne några gånger innan de våta fingrarna lämnade hettan. Ett av dem gled sakta ner emot hennes anal. Arvid masserade analöppningen och lät tungan fortsätta spela på henne känsliga knapp.
Hon flyttade på sig och snart nådde hon hans gylf till sin stora glädje. Hon kände hur hård han var innan hon kunde ta hans ådriga kuk i sin hand. Ollonet var vått av safter och hon önskade att hon kunde få smaka på hans salta påle. Hon slickade sig om munnen och han förstod vad hon önskade. Hon trodde att han skulle göra henne till viljes men log när han fortsatte att slicka henne. Den varma stöt som for igenom henne var belöning nog för att få vänta på hans hårda kuk mellan sina läppar. Han lät hennes orgasm mynna ut innan han ställde sig på knä framför henne. Drog upp henne och tryckte in sin stora kuk i henne och tryckte in sin stora kuk i hennes mun. Hon tog tag om hans pung och när han släppte efter lite grann lät hon tungan glida längs hans kuk ända ner till roten. Hon nafsade i hans pung och slickade den innan hon tog den i sina händer och smekte den med sina lena fingrar. På nytt fick hon hans kuk mellan sina läppar och han stönade högt när hon sög honom.
Hon hämtade andan och han drog av sig sina byxor. Tog tag i henne och vände henne så att hon stod på alla fyra.
Han tittade på henne och kände hur han blev ännu kåta­re av att se hennes fitta spärras upp inför hans ögon. Lät sin kuk glida mellan hennes skinkor och ett tag trodde hon nästan att han skulle låta den glida in i hennes anal.
Fingret hittade in i henne och hon njöt verkligen av denna för henne nya upplevelse. Försiktigt förde han in sin kuk hennes fitta och knullade henne mjukt samtidigt som n pullade henne. Flyttade handen och smekte hennes klitoris när jucken blev hårdare och vildare. Han tryckte ner henne mot det hårda golvet och kom ännu djupare in henne. Mjukt nafsade han henne i örsnibben och fyllde henne. De låg kvar på golvet ett tag och innan de reste sig frågade han tyst.
– Vill du se på stjärnorna med mig?

Piloten

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

 


Kommentarer

Hangaren — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.