Torbjörn drog undan trosan och började smeka
min blöta fittöppning och jag stönade högt!

Sedan flera år är jag gift med en mycket trevlig man och vi har det bra även i sängen. Det är alltid väldigt skönt att ha sex med honom men ibland saknar jag det där lilla extra. Jag visste inte heller riktigt vad det där lilla extra skulle kunna vara men gick och funderade allt emellanåt.
På jobbet gick allt sin gilla gång men en dag lade jag märke till en ny medarbetare på en av de andra avdel­ningarna. Han hade uppenbarligen lagt märke till mig med för han log och studerade mig noga varje gång vi sågs. Blicken liksom borrade sig in i mig och jag kände mig nästan naken. En dag lyfte han handen och smekte mig med pekfingret över kinden. Jag kände att jag blev blossande röd samtidigt som mitt underliv började sända kraftiga signaler. Dagen därpå ringde han och frågade om jag var intresserad av att luncha med honom. Min medar­betare hette Torbjörn.

Vi lunchade på en restaurang alldeles invid en park. Efter maten som jag mest bara petade i, gick vi en promenad. Vi småpratade om inget särskilt. Jag kom flera gånger på mig själv med att stirra ner mot hans skrev. Min kropp ville så gärna se en kraftig bula där. Han märkte naturligtvis att jag var okoncentrerad på samtalet.
Plötsligt stannade han till, lade armen om mig och förde mig bort lite avsides. När han började stryka mig över höf­terna kom jag mig inte för att protestera. Torbjörns ena hand trevade sig bakifrån upp under kjolen. Jag drog häf­tigt efter andan när han nådde troskanten och nästan föll fram mot honom när mina ben började darra. Torbjörn var lång och jag fick böja huvudet ganska mycket bakåt för att kunna se upp mot hans ansikte. Han log retfullt mot mig samtidigt som han med sin andra arm tog mig i ett lite hårdare grepp om ryggen. Hans hand fortsatte smeka över trosan och när han kände hur blöt den blivit hörde jag ett stilla “mmmmm” ifrån honom.
Torbjörn drog undan trosan och började smeka min blöta fittöppning och jag stönade i hans famn. Ett finger fann den svullna knappen och han började leka med den. Det kändes så skönt. Han tryckte in ett finger i min heta pulserande fitta och började undersöka den, ytterligare ett finger trycktes in och så ytterligare ett…
Jag var svimfärdig. Vid bakre kanten kände jag ett finger som måste vara tummen lite trevande i det blöta. Tummen gled allt längre bak och fann slutligen mitt stjärt­hål. Ingen hade någonsin smekt mitt stjärthål förut. Allt flimrade för mig när han långsamt pressade in tummen i det trånga hålet och tryckte tummen mot fingrarna inne i fittan, gned dem mot varandra. Med fast rytm började han röra fingrarna, fingerknulla mig med långfingret på cli­toris, tre fingrar i fittan och tummen längst bak. Jag ska­kade, mina ben bar inte längre och jag bet i hans skjorta för att inte skrika högt när det gick för mig. Han fortsatte fingerknulla mig genom hela min orgasm och det var näs­tan outhärdligt skönt.
När mina ben började bära igen och jag tittade upp såg jag hans breda leende.
– Jag visste väl att det vara något du behövde, sa han med ett belåtet ansiktsuttryck.
Torbjörn fortsatte bjuda ut mig på lunch. Varje gång passade han på att på offentliga platser smeka mig mel­lan benen. Jag fick till vana att alltid ta av mig trosorna före en lunch. Själv fick jag aldrig röra honom men han verkade fullkomligt nöjd med att få smeka mig.
Så kom dagen då han talade om för mig att hans fru fattat misstankar och att han talat om för henne vad vi pysslade med. Jag blev först alldeles kall men han log och sa att det inte var någon fara. Däremot ville hans fru Victoria gärna träffa mig. I detta läge kunde jag inte göra så mycket annat än att gå med på att träffa henne. Nästa vecka ringde han och talade om vilken dag och tid, samti­digt som han lämnade en rad instruktioner som egentligen gjorde mig lite misstänksam, bland annat skulle jag som vanligt komma utan trosor.
När jag ringde på dörren var jag klädd i kjol men kort i stället för lite längre som jag brukade ha på jobbet och
svarta tunna strumpor med strumpebandshållare. Inga trosor. Jag nekar inte till att jag var nervös, undrande över hur detta möte skulle avlöpa. Torbjörn öppnade dörren och visade in mig. Han verkade inte ett dugg nervös, sna­rare tvärtom och med ett litet leende av samma slag som när vi brukade luncha. Hans fru kom emot mig i vardags­rummet, en något yppig kvinna med mörkt lockigt hår. Hon var klädd i en lång omlottklänning i rött blankt tyg. Över det vackra ansiktet vilade ett mjukt kattlikt leende. Victoria spände ögonen i mig.
– Så det är du som roar dig med min man, sa hon fort­farande leende.
Hon strök mig över håret och studerade mig noga när hon därefter gick ett varv runt mig. Jag visste inte vad jag kulle säga. Hon kupade en hand runt mitt ena bröst och strök mig sedan över rumpan. Hennes beröring tycktes ett ögonblick elektrifiera mig. Det hettade till mellan benen och mina bröstvårtor styvnade.
– Torbjörn och jag har pratat om era luncher och jag tänkte att det vore trevligt att träffas. Jag vill gärna se hur det brukar gå till och min man är införstådd med detta .
Torbjörn hade under tiden smugit sig upp bakom mig….när han tryckte sig mot mig kände jag hans hårda erige­rade kuk mot min rumpa och det började ila i mig. Utan att jag ville det kände jag hur det som vanligt, när vi träf­fades, började bli riktigt blött mellan benen – men med Torbjörns fru som åskådare!
– Victoria vill det verkligen, avbröt han när jag försökte protestera.
– Ssssch! Precis som vanligt, lade han till. Bara lite annorlunda.
Jag hörde det sista utan att tänka över vad det egentligen kunde innebära. Torbjörn hade under tiden dragit upp min kjol en bit så att den bara huden ovan strumpan syntes. Victoria iakttog oss tyst. Han höll mig fortfarande fram­för sig när han stack in handen mellan mina ben och som vanligt fann mig savande av kåthet. Jag flämtade till och särade villigt på benen. Victoria log. Torbjörn stod och smekte mitt stjärthål med fingrarna hala av fittsaft. Jag blundade. Undrade var detta skulle sluta.
– Nu när vi är här och inte på offentlig lokal kan vi ju göra det lite bekvämare för oss, menade Torbjörn och för­de mig fram till soffan.
Han vräkte mig bakåt i soffan och sa till mig att dra upp benen ordentligt. Själv satte han sig nedanför och började smeka mig med samma fingerfärdighet som alltid, mjukt över clitoris, lät fingrarna utforska båda mina hål och jag svarade snart med utdragna stön. Victoria satt bredvid och tittade på. Så drog han upp mig böjde mig istället fram­åt över armstödet, så att han lätt kom åt både fittan och stjärthålet. Victoria såg jag inte till längre när jag dök ner med huvudet i soffan. Hjärtat bankade för jag visste inte nu längre vad som skulle kunna hända men heta små spjut av kåthet for genom min kropp ner mot underlivet.
Jag kände fortfarande Torbjörns händer sära mina ben, smeka mina skinkor när jag plötsligt kände en snärt över ena skinkan .
– Du frågade aldrig mig först innan du började roa dig med min man, hörde jag Victoria. Du har burit dig dumt åt!
Medan hon talade kände jag en hårdare smekning över min bara rumpa. Det gjorde mig ännu kåtare och det var nog min största förvåning. Min kropp spelade mig ett spratt tycktes det mig. Där jag låg med mina bara rumpa mot Victoria som smiskades och blev kåtare än någon­sin. Det pulserade inte bara i mitt underliv. Det drog som slöjor för mina ögon. Victoria gjorde ett uppehåll. Hon kom fram och smekte mina ömma skinkor.
– Det blev visst lite rosa och ömt, sa hon och lät nöjd. Hon fortsatte att smeka mig över rumpan.
– Och nu ligger du alldeles stilla! kommenderade Vic­toria.
Jag blundade och låg så stilla jag kunde för mitt pulse­rande inre. Torbjörn skymtade förbi och jag kände snart hans händer smeka mig över ryggen, höfterna och mina hettande skinkor. Plötsligt kände jag något som aldrig tidi­gare ingått vid våra möten, en mjuk tunga som trevade runt fittöppningen och som fortsatte ner mot clitoris. Jag började darra. Tungan slickade ljuvligt skönt över clitoris, snart kände jag även små nafs i blygdläpparna. Tungan trängde in i min heta fitta och jag kände mig som i trance. Hela min kropp skakade över armstödet. Jag kved högt. Mina skrik kvävdes i soffan när det gick för mig. Jag kän­de fortfarande den lapande tungan i fittan när Torbjörn satte sig alldeles intill mig. Han hade klätt av sig och hans kuk reste sig kraftfullt.
Med kåtdimmiga ögon såg jag det svullna glänsande ollonet som han tryckte fram mot min mun. Tungan i min fitta måste alltså vara Victorias. Jag hade just upplevt den underbaraste tungan någonsin och den tillhörde en kvin­na. Jag blev alldeles yr.
– Eftersom du nu är så duktig ska du äntligen få smaka hans kuk med.
Det var Victoria som nu beordrade mig att suga sin mans kuk. Hon tryckte ner mig på golvet mellan Torbjörns ben där han satt i soffan. Jag böjde mig fram och lät tungan möta det kåtblanka ollonet. Det var första gången jag såg Torbjörns kuk. I vårt förhållande hade ju bara han varit aktiv så att säga. Nu sög jag in den i munnen. Den smaka­de annorlunda. Inte kuk som vanligt och den var lätt kladdig. Medan Victoria slickade mig hade hennes man haft sin kuk i hennes fitta och det var hennes safter som jag nu sög i mig. Jag började slicka längs skaftet istället. När jag slickat den alldeles ren från fittsafter sög jag in så mycket jag kunde, lät den rytmiskt glida mellan mina läppar.
– Visst suger hon bra, viskade Victoria till sin man när hans andhämtning blev ojämn och han började stöna.
Hon satte sig bakom mig, drog av mig blusen och behån och började smeka mina bröst. Mot ryggen kände jag hen­nes nakna hud och hennes stora fylliga bröst pressades mot mig. Hon lät ena handen glida vidare neråt. Hennes ena hand masserade mitt ena bröst, nöp försiktigt i bröst­vårtan medan andra handen smekte mig in i fittan. Tor­björn hade nu tagit tag i min nacke och ökade tempot.
Plötsligt reste han sig upp, tog med båda händerna tag om mitt huvud och knullade mig in i munnen. Hans stråle var kraftig och jag lyckades inte svälja allt och det rann kletigt ut ur min mun. Victoria gled fram till mig och började slicka av mina kinder och det som runnit nerför hakan. Hon kysste mig länge, hennes tunga letade sig in i min mun. Jag kunde inte låta bli att smeka hennes bröst som nu var så nära. Victoria höll sina händer om mina skinkor. Sedan slickade hon sin mans kuk helt ren från sperma.
Victoria reste sig, satte sig i soffan och lutade sig med brett skrevande ben. Hon var nu, liksom jag, klädd i bara svarta strumpor och höfthållare i svart spets.
– Nu är det din tur! sa hon med låg röst till mig.
Jag kröp fram till henne. Jag hade aldrig slickat en kvin­na förut men för en liten stund sedan hade jag själv heller inte blivit slickad av en kvinna. Jag tänkte på hur skönt det hade varit när Victoria slickade mig. Jag lät mitt ansikte komma närmare, kände fittlukten. Jag hade ju redan på Torbjörns kuk slickat i mig av hennes safter. Min tunga började treva över hennes blöta hål. Victoria tog tag i mitt huvud och styrde mig en liten bit upp där jag kom åt hennes clitoris. Jag lät tungan virvla över den, sög in den i min mun och smakade på den. Victoria började sucka och vida. Med handen smekte jag över hennes nu plaskblöta fitta och lät ett trevande finger glida in.
Så kom jag ihåg hur Torbjörn brukade göra med mig och doppade ett finger i det blöta och lät det glida bak mot stjärthålet och tryckte in det. Mina fingrar masserade väg­gen mellan fittan och det trånga hålet bak medan jag fortsatte att slicka och suga på hennes clitoris. Victoria gnäll­de och kved, skrek högt till slut när det gick för henne. Torbjörn som passivt hade stått och tittat på gick nu fram till henne och förde sin kuk till hennes mun. Victoria sög ivrigt i sig den. Torbjörn smekte henne över håret. Hans förut lite slaka kuk växte. Efter en stund lät hon kuken glida ut. Hon höll den i handen.
– Jag tror att vår lilla älskarinna här behöver lite kuk i sig, eller hur?
Victoria lade armen om mig när vi gick in i sovrum­met. Hon lade några rejäla kuddar på sängen och lät mig lägga mig där med rumpan högt. Torbjörn satte sig på knä framför mig medan Victoria böjde upp och särade mina ben. Snart kände jag Torbjörns hårda stake pressas in i mig. Han höll mig om höfterna så att han kom in i mig ordentligt samtidigt som jag mötte honom när jag tryckte min svullna fitta upp mot honom. Han knullade mig hårt och han njöt tydligt av det.
Victoria som börjat nypa lite i mina bröstvårtor hade nu övergått till att suga och bita i dem. Det var så skönt med Torbjörns våldsamma stötar inne i mig och Victorias mun över mina bröst. Jag ylade till slut av upphetsning. Min kropp gick i vågor. Då drog Torbjörn ut kuken, tittade på mig och menade att han så ofta fingerknullat mitt bakre hål. Nu ville han prova med kuken. Jag tvekade först men jag var så kåt och det var ju alltid så underbart skönt när han tryckte in sina fingrar.
Victoria var genast med på noterna. Hon höll i mina ben när Torbjörn ytterligare tryckte min rumpa uppåt, så att det blev fritt in. Han smekte mig så som jag var van vid. Masserade in mina kåta safter och lät ett finger glida in och så ett till. Med fingrarna vidgade han försiktigt det trånga hålet. Victoria ställde sig på alla fyra ovanför mig och började mjukt smeka min fitta. Nu tryckte Torbjörn kuken mot stjärthålet. Det svullna ollonet gled in. Jag drog häftigt efter andan. Nu gjorde det ont. Torbjörn stan­nade upp. Ytterligare en bit av kuken gled in. Victorias mjuka smekningar fick mig att slappna av, hennes fingrar gled långsamt in i mig.
Snart kunde Torbjörn börja knulla mig. Till en början gjorde det fortfarande ont men efter en stund blev det skönt med kuken i mitt trånga hål. Torbjörns hårda kuk gled nu ut och in i mig. Victoria började slicka mig igen med fingrarna kvar inne i min fitta. Ovanför mitt ansikte kände jag doften av henne och jag tog häftigt tag i hennes höfter och drog henne mot mig. När jag kände smaken av hennes fittsafter lät jag min tunga tränga in i hennes blöta inre. Jag skakade, vred mig, skrek ut min våldsam­ma orgasm mot hennes blöta fitta samtidigt som Torbjörn kom i ett riktigt djungelvrål.
Ivrigt fortsatte jag att slicka i mig av Victorias kåthet.
Hon stönade allt högre och jag kände hur hon började dar­ra. Jag tryckte åter in ett finger i hennes stjärthål. Omväx­lande sög och slickade jag nu hennes svullna clitoris. Vic­toria ylade av njutning och kåthet. Hennes kropp skakade och jag höll hårt om hennes höfter när det gick för henne. Sedan rullade hon runt och slog armarna om mig. Länge låg vi sedan och kysste varandra i djupa tungkyssar och smekte varandras kroppar.
Min man undrade ett par dagar senare över min röd­flammiga rumpa. Jag berättade ingenting om Tor­björn, däremot om Victoria och om hur vi slick­at varandra och hur jag smekt hennes stjärthål. Nu har vi större variation i sexlivet, lite smisk ingår, lik­som när jag blir riktigt, riktigt vrålkåt, att han tar mig där bak. Och Victoria – jo, vi träffas fortfarande ibland…

Nyväckt

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

Kommentarer

Min älskares fru — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.