Jag fortsatte att jucka med flaskan och kåtsåsen flödade ner över stjärten och ner på golvet…!

Jag kom hem efter en minst sagt ansträngande dag på kontoret.
Solen gassade från en klarblå himmel och luften dallrade.

Jag var genomsvettig efter att ha stått hopträngd med en massa andra svettiga människor på bussen. Det var en perfekt eftermiddag för stranden, så jag slängde av mig kläderna på väg in i badrummet, en kall dusch och sedan iväg.
I badrummet stannade jag till vid den helkroppsspegel jag hade satt dit förra veckan.

Vinterns ihärdiga simmande och solande hade gett bra restultat. Mina bröst var höga och fasta. Lagom stora var de också med rosa, lite utstående bröstvårtor. Sugvänliga, brukade killarna säga. Magen var platt, höfterna mjukt rundade och benen långa och raka. Triangeln mellan låren var rakad. Det var finast så tyckte jag,

Jag lät ett finger glida längs skåran. Mmm … skönt. Fingret gled upp och ner och varje gång det kom nära klittan så ryste jag av välbehag. Blygdläpparna särade sig h klittan svullnade och bjöd mig att ta på den.
Jag satte mig på golvet med ryggen mot andra väggen och särade ordentligt på benen. Fittan öppnade sig villigt. Jag drog isär blygdläpparna och masserade klittan.
– Oh,Gud.
Jag stönade högt.
Detta var välgörande efter en lång arbetsdag.
Fittan såsade så att det blev vått på golvet. Åh, vad jag längtade efter en stor och kraftig kuk som kunde knulla mig i mitt kåta hål. Jag kände hur orgasmen närmade sig och såg mig om efter något att stoppa i hålet.
En oval schampoflaska fick duga. Jag ryckte den djupt in i mig,
Tre hårda, djupa juck, sedan exploderade jag i en jätteor­gasm. Jag kände fittans sammandragningar ända ut i scham­poflaskan. Men ändå var jag inte tillfredsställd.
Jag fortsatte att jucka med flaskan och kåtsåsen flödade ner över stjärten och ner på golvet.
Snart kände jag de välbekanta tecknen på en ny orgasm.
Jag pullade klittan hårt. Den var stor som en böna och bjöd ut sig så härligt, samtidigt som jag knullade mig själv med flaskan.
Den gick in och ut i mig med ett rasande tempo och det plaskade och klafsade om den. Så kände jag hur fittan började dra ihop sig och jag skrek rakt ut.
Schampoflaskan stötte i botten på mig med några vilda, hårda juck och orgasmens spasmer ryckte i hela kroppen. Så ebbade den ut och jag öppnade ögonen och tittade rakt på mig själv i spegeln.
Kåtblanka ögon, ett tunt svettlager övre hela kroppen och en vidöppen, kåtsvullen och plaskvåt fitta.
Jag stönade till och drog ut flaskan med ett ljudligt sörplande. Så reste jag på mig och ställde mig i duschen.
En halvtimme senare lade jag ut min filt bakom en enskild sanddyn en bit bort från alla andra. Jag drog av mig T-shirten och shortsen och lade mig ner.
Bröstvårtorna styvnade i den sköna solvärmen. Jag måste ha slumrat till för jag vaknade av att någon stod framför mig och skuggade solen. Jag kunde inte se något eftersom jag hade solen i ögonen, så jag kisade mot killen, så pass mycket kunde jag se, och sa:
-Vem är du?
– Yngve, svarade han och satte sig ner bredvid mig.

Jag tittade på honom, han var helt naken förutom ett par slitna jeansshorts, som det putade ut misstänkt på.
– Vet du att du är väldigt sexig? frågade Yngve. Jag log.
– Visst. Och du har en blöt fläck här.
Han strök med fingret över mina bikinitrosor. Jag flämta­de till och stirrade på honom.
– Vad gör du?!
Han sa inget. Bara log och fortsatte att stryka med fingret längs fittskåran, utanpå bikinitrosorna.
Den blöta fläcken blev snabbt större och jag började andas flämtande. Jag tittade ner mot hans skrev och såg att han var väldigt påverkad han också. Han tittade upp på mig och sa: –
Kom hit och klä av mig!
– Jag var inte sen att lyda. Detta var inte sant. Mina tankar gick till badrummet tidigare på dagen och min önskan om en stor, kraftig kuk.
Jag tittade hungrigt på Yngves kuk som hade kommit ur jeansshortsens fängelse och pekade stolt rakt ut och lite upp.
Den var lagom.
– Sug! befallde Yngve och grabbade tag i mitt hår.
Jag närmade mig kuken med munnen. Sträckte ut tungan och slickade lite prövande på baksidan av ollonet och sedan
på hela ollonet. Yngve stönade till och tryckte ner mitt huvud mot kuken.
– Hela! stönade han. Sug in hela!
Jag lät kuken sakta glida in i munnen. Ända ner till roten svalde jag hans stora kuk. Jag runkade och sög frenetiskt och var nära att bita av honom hela härligheten när jag kände hans tunga mot klittan.
Jag stönade högt och tryckte underlivet mot hans ansikte. Efter en stund låg vi i en 69:a, då sa Yngve hest:
– Ställ dig så att jag kan ta dig bakifrån!
Jag kröp runt så att stjärten hamnade mot honom och viftade förföriskt.
– Kom och ta mig då! manade jag och Yngve var inte sen att lyda.
Han tog tag om mina skinkor och särade ordentligt på blygdläpparna. Så nosade sig kuken fram till fitthålet, ollonet gled in och ut ett par gånger och så kom plötsligt hela kuken med en stenhård stöt.
Jag skrek till. Yngve stötte hårt och snabbt i mig och jag kände orgasmen närma sig. Jag hörde Yngves tunga and­hämtning och stönanden, och mötte varje stöt med ett motjuck.
– Åh, din kåta lilla häxa!
Hans fingrar trevade efter klittan, fann den och började massera den ordentligt. Jag kände hur orgasmen kom närmare och närmare. Yngve stötte snabbare och hårdare och jag kastade tillbaka huvudet och skrek ut min kåthet när orgasmen träffade mig som en blixt från klar himmel.
Jag hade nog fallit ihop om inte Yngve hade hållit ett fast tag om mina höfter.
Han stötte stenhårt och vid varje juck så muttrade han:
– Åh, din lilla häxa. Du får mig att komma. Jag kommer att spruta dig full. Nu, åh, nuuu!
Han klatschade till mig där bak och vrålade:
– Jag kommer!
Jag kände hur kuken sprutade en kaskad med het sperma djupt inne i mig.
Sedan sjönk Yngve ner över mig på filten och vi slumrade till.
När jag vaknade var det nästan mörkt och Yngve var borta. En lapp med ett telefonnummer var det enda som fanns kvar av honom. Jag log för mig själv och reste mig för att packa ihop mina saker.
Väl hemma slocknade jag som en klubbad oxe och drömde om stora kukar.

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer inaktiverade.