Min fru ställde sig på alla fyra i sängen och lät grannens
stora kuk glida in och ut ur hennes fitta…!

Grannfrun flörtade alltid med mig, log och viftade på ögonfransarna. Så fort hon gick ifrån mig vickade hennes fasta stjärt extra mycket.
En dag var vi bjudna på grillfest hemma hos henne och hennes man.
Vi åt tournedos och drack rödvin – en hel del faktiskt.
Vi skrattade alla och pratade. Våra fruar gick gemen­samt på toaletten och när de kom ut var de extra fnissiga.
Grannfrun tog mig i handen och jag såg hur min fru gjorde det med grannen. Hon gick ut genom ytterdörren med honom. Grannfrun drog mig uppför trappan in i sovrummet. Från sovrumsfönstret kunde man lätt se in i vårt sovrum och där såg jag nu min fru kyssa grannen. Han knäppte upp hennes blus och fumlade med behån ett bra tag innan han fick upp den. Hennes perfekta tuttar stod uppnosiga och bröstvårtorna var hårda. Svart­sjukan rev i mig när han sög på bröstvårtorna.
Grannfrun puttade ner mig på en stol och grävde fram min slaka snopp. Jag kunde fortfarande se in i vårt sovrum. Nu kysste han henne och smekte hennes bröst med händerna. Jag märkte knappt att lemmen blev hård när grannfrun sög den.
Grannen lade sig nu ovanpå min fru och kysste henne på munnen, på halsen och på brösten. Han hade kal­songer på sig fortfarande i alla fall. Plötsligt satte sig min fru i sängen och drog ner hans kalsonger. Hans kuk var jättestor och den sög och slickade min fru på nu. Sedan ställde hon sig på alla fyra i sängen och lät hans stora kuk glida in och ut ur hennes fitta.
Allt jag ville nu var att springa hem och knuffa bort grannen och köra in min hårda kuk i min fru.
Grannfrun slutade suga och satte sig ner på min kuk.
Hon hade en mjuk och varm fitta. Grannfrun stönade och stånkade på min kuk, men jag kunde inte låta bli att snegla ut genom rutan.
Nu låg grannen och knullade min fru i missionärsställ­ningen. Han kysste hennes kåtfuktiga läppar.
Grannfrun hoppade som besatt på min kuk. Strax efter att hon fått sin orgasm tog jag en handduk om mig och gick hem. Redan i ytterdörren hörde jag deras rytmiska stön och flåsanden.
Jag gick uppför trappan och sneglade in genom dörren.
– Jag kommer, skrek min fru och jag såg hur hans ansikte blev rött där han stod och tog henne bakifrån.
Jag gick in i rummet och han drog skyndsamt ut sin spermadroppande snopp ur min fru. Jag gav honom handduken och han gick. Min fru stod fortfarande på alla fyra. Jag gick fram och styrde in kuken i den hala fittan. Hal av hennes fittsafter och hans spermasats.
Oh, hon har en gudomlig fitta. Jag knullade henne varsamt och kände då hur nära hon var sin orgasm. Men hade hon inte ropat:
– Jag kommer! till grannen? Jaha, hon kanske fejkade.
Jag vände henne runt och kysste henne. Hon kysste mig hungrigt och passionerat, sedan kände jag de rytmiska sammandragningarna och hon kved:
– Jaa, jaa, jaaa.
När hennes orgasm klingat av gjorde jag två hårda stötar och kände hur satsen fyrades av i hennes fitta.

Grannar

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Borta bra men hemma bäst — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.