Jag njöt av att se henne så outhärdligt kåt, och lät
min pilska tunga leta sig in mellan hennes ben …!

– Går det bra att komma klockan 18.00, frågade den ljusa kvinnorösten i luren.
Jag såg mig i spegeln, och det var ingen vacker syn.

Det hade gått sex månader sedan Camilla gjort slut, och jag hade ännu inte kommit över det. Jag hade lyckats sköta mitt arbete trots ett intensivt rumlande på krogarna i stan, men nu skulle det vara slut med det.

– Javisst, svarade jag och skakade på huvudet åt synen som mötte mig i spegeln.

En rejäl klippning och lite sundare vanor var vad som fattades mig.

Frisersalongen låg runt knuten och då jag kom dit lämnade dagens sista kund salongen. Jag hängde av mig jackan och slog mig ner i stolen närmast dörren.

– Hejsan, jag heter Charlotte.
En mjuk stämma fick mig att vända mig om.

– Men känner du inte igen mig? frågade hon och det var något välbekant med den putande munnen och de trumpna ögonen.
Javisst, var det hon. Tjejen som alla i plugget talat om.

Hon hade rykte om sig att vara lätt på foten. Kanske var det de många historierna om hennes äventyr som gjorde att hon hoppade av redan i 9:an. Det sista jag hade hört var att hon flyttat ihop med en flera år äldre kille.

Det var i varje fall uppiggande att känna igen någon från sin ungdomstid, så medan hon tvålade in håret pratade jag på. Jag var så upptagen med att berätta om det brustna förhållandet med Camilla att jag inte reage­rade över att schamponeringen tog längre tid än vanligt. Hennes mjuka händer gled genom mitt långa hår och till slut började jag märka av behandlingen.

Det var onekligen ett tag sedan senast, tänkte jag när hon ryckte till som om hon läst mina tankar. Hon sa åt mig att ta plats i den innersta stolen, samtidigt som hon gick bort och låste ytterdörren.

– Det brukar komma kunder efter stängningsdags, sa hon och tittade lite konstigt på mig.

Hon kom närmare och började dra med fingrarna genom mitt hår. Jag kände värmen från hennes kropp när hon lutade sig över mig, för att nå saxen som låg på andra sidan. Hon doftade gott och närheten till hennes kropp började ge effekt. Det var tur att jag hade det tunna skynket som kunde dölja min belägenhet. För inte tusan, kunde hon tänka sig att…

Neej, det är bara utslag av önsketänkande hann jag tänka när jag kände de mjuka händerna smeka mig ömt i nacken. Hennes ansikte kom närmare och jag kände den heta kinden mot min. Samtidigt hamnade hennes händer uppe på mitt skynke och jag hörde henne viska:

– Du, kan inte du och jag … Jag menar, jag vill så gärna.

Jag satt i stolen helt paralyserad. Sådant här händer bara inte. Inte i verkligheten – och i synnerhet inte mig!

Jag tittade ner på hennes långa fingrar som letade sig in under skynket och stannade till vid gylfen. Snart hade en hand letat sig under jeansen och började massera kuken genom kalsongerna.

Jag lutade mig tillbaka och lät det otroliga ske. Hennes läppar nafsade mig i örat och jag kände att det skulle gå när som helst. Hon märkte det och slutade upp för ett ögonblick.

Jag tittade upp och såg när hon drog den gula rocken över huvudet. Den verkade fastna i ett halsband och jag fick god tid på mig att se de fasta brösten. Hennes hud var gyllenbrun efter vinterns solarium och jag hade inte sett något så vackert på flera månader.

Snart hade hon fått av sig rocken och jag såg rakt in i det rödflammiga ansiktet när hon började strippa fram­för mig. Hennes händer gled in under trosorna och snart drogs de ned över låren. Jag stirrade rakt in i skötet när hon vände sig om och lutade sig framåt. Nu kunde jag inte sitta passiv längre, så jag slet av mig skynket och byxorna. Hon svängde runt och viskade att jag skulle komma in i henne med en gång.

Jag gled in i hennes famn och snart hamnade vi på golvet. Hennes ena hand tog ett fast tag runt min nacke och den andra hjälpte mig att hitta rätt. Den underbara värmen när hennes slidväggar slöt sig runt kuken gjorde att det höll på att gå för mig. Jag låg helt stilla och försökte att behärska mig. Det värkte av tillbakahållen lusta men jag ville dra ut på det hela så länge som möjligt.
– Låt det komma! viskade hon och det var droppen. Jag kom som jag aldrig gjort förr. Sperman formligen sköts upp i henne och jag hörde hennes förvånande utrop avlägset. Armarna höll hårt om min rygg och jag rasade ihop över henne. Oförmögen att röra mig. Jag vet inte hur länge vi låg så, men när vi äntligen pallrade oss upp hade det blivit mörkt. Vi log mot varandra och kom överens om att natten bara börjat.

Kläderna låg utspridda över hela salongen, men snart hade vi hittat vad som behövdes för att kunna ta oss till min lägenhet. Trots att det bara rörde sig om några hundra meter kändes avståndet oändligt.

Kuken stod som ett spett, när vi äntligen kom in slängde vi oss i varandras armar. Hennes kläder hamna­de i en hög på golvet och jag lät min tunga leta sig ner längs den mjuka halsen, över brösten och ut till de styva bröstvårtorna, vidare ner över den lätt fjuniga magen, naveln och ner till trosorna. Jag kände den fräna doften av kvinna när jag sakta drog ner dem. Hon steg ur trosorna som hamnat vid hälarna och drog upp mig.

– Kom, så går vi till sovrummet! viskade hon hest. Jag befriade mig från mina kläder, och följde den vackra kvinnokroppen mot det dunkla sovrummet. Hon tände sänglampan och jag tappade nästan andan när hon kom emot mig.
Vad vacker hon var.

Den lena och varma huden och de toppiga brösten kom mot min hud, och jag insåg vad jag hade missat de senaste månaderna av självömkan.
– Kom, in i mig! Kom .. !

Hon lade sig på sängen men den här gången var det hennes tur att njuta. De glansiga ögonen lyste mot mig när jag började utforska hennes kropp. Jag kysste läpparna, näsan, örsnibbarna, knävecken och hon vred sig stönande och snyftande om vartannat.

– Kom in i mig, kom! Jag står inte ut. Snälla du måste! Jag njöt av att se hennes så outhärdligt kåt och lät istället tungan leta sig in mellan benen. Det formligen flödade ur henne och jag begravde ansiktet i fittan. Hon stönade högt när jag lät tungan vandra mellan blygd­läpparna.

Snart gick hennes kropp upp i en båge och jag gled upp och kysste henne med mina fittdoftande läppar. Kuken letade sig in i hennes grotta och hon började jucka emot så kraftigt att jag gled ur flera gånger. Vi bytte ställning så att jag kom att hamna underst. Kuken stod som ett spett och jag hade brösten så nära att jag kunde suga in bröstvårtorna.

Hon grymtade och stönade allt högre och jag lät ett finger glida in mellan hennes skinkor.

Tempot stegrades, och när jag lät ett finger cirkulera kring hennes anus, drogs ansiktet ihop och hon började komma. Hela kroppen skakade som i kramper och hon höll hårt om mitt huvud alltmedan hon omväxlande kysste mig hårt och aggressivt, omväxlande mjukt och kärleksfullt.

Jag hade varit på gränsen hela tiden och nu kunde jag inte hålla emot längre. Jag vräkte över henne på rygg och började knulla henne skoningslöst. Naglarna gräv­de sig in i min rygg och snart kändes de välbekanta ryckningarna. Hennes ben hamnade uppe på min rygg och med ett utdraget stön lät jag sperman slungas upp i henne. Ännu en gång svartnade det för ögonen och när jag kom till sans var det redan morgon.

Charlotte låg och sov på min arm och jag förstod att jag inte var ensam längre. Rumlandets tid var förbi, och några månader senare flyttade vi ihop.

Numera kortklippt

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Jag blev klippt — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.