Min dröm har alltid varit att bli påsatt av flera killar på en gång. Och nu skulle det ske…!

Min kille berättade att han hade bjudit hem ett par kompisar till helgen. Jag kände dem endast till utseendet, men var faktiskt lite intresserad av både John och Martin, fast Olle och jag hade varit tillsammans ett par år nu.
När Olle skämtade om att jag skulle vara ensam med tre killar hela helgen började min fantasi sätta igång. Min dröm har alltid varit att bli påsatt av flera killar på en gång.
Jag började med att åka och handla lite inför helgen. Lite sexiga underkläder skulle nog få killarna på fall. Jag blev vansinnigt kåt när jag tänkte på vad som skulle hända när de fick se mig i kläderna jag valde ut.
Det var nog ganska tydligt för när jag stod i provhytten och smekte mina bröst, kom en manlig expedit plötsligt in. Han fick snabbt fram kuken ur byxorna, gav mig den i handen och började slicka på mina bröst.
Jag blev hemskt kåt och började slicka hans ollon. Lät kuken åka långt in i munnen medan tungan fladdrade runt den. Det blev några långa drag till på den härliga kuken, innan han drog ut den och daskade den i ansiktet på mig.
Jag satte mig på pallen och särade på benen. Han började nafsa i blygdläpparna. När jag särade ännu mer stack han upp tungan i fittan och jag juckade mot hans ansikte.
Snart lyfte han upp mig och satte sig själv på pallen. Han trädde bakifrån upp mig på den stora kuken. Fittan kramade om kuken när det gick för mig och han viskade att jag skulle ta satsen i munnen.
Jag var så kåt att jag fortsatte rida den sköna kuken tills han sprutade min fitta full. Sen slickade jag kuken ren. Underkläderna behövde jag inte betala för.
Jag köpte lite god mat innan jag åkte hem. Jag hade fortfarande gott om tid att laga mat och göra mig i ordning.
När jag duschade min kladdiga fitta märkte jag att jag fortfarande var kåt. Länge tvålade jag in bröst och fitta innan jag satte mig på badkarskanten och lät ett par fingrar åka in i fittan.
När jag tänkte på de tre kukar jag skulle få smaka senare, gick det för mig ganska omgående.
Jag klädde mig och sminkade mig omsorgsfullt och var ganska nöjd med min artonåriga kropp, placerad i den minimala klänning jag fått på min födelsedag. Mina röda putande läppar var som gjorde för att suga kuk. Jag var redo på alla sätt och vis.
När killarna kom var maten färdig. John och Martin gav mig varsin ros och de åt mig med blicken.
Vi hade mycket trevligt, vinet gjorde alla avslappnade och vi satte oss i soffan. Glasen tömdes igen och jag satte på en skiva. Jag dansade till den lugna musiken. Smekte mig över kroppen, och rös till när händerna rörde vid mina styva bröstvårtor.
Jag slickade mig sexigt om mina röda läppar, slängde med mitt långa utslagna hår. Jag blundade och levde mig in i musiken, medan jag sakta drog klänningen över huvudet.
Jag smekte min bara hud och klämde ihop brösten. När jag öppnade ögonen hade killarna tagit ut kukarna och satt och runkade medan de tittade på mig.
Trosorna åkte av och jag smekte min rakade fitta. Jag gick bort till Olle och ställde mig så han kunde slicka min fitta. Under tiden hade John och Martin tagit av sig kläderna och kommit fram till mig. Deras tungor var på mina bröst.
Jag gick ner på knä och tog Olles kuk i munnen, rös till av välbehag när det stora ollonet nådde mitt svalg. John sa åt mig att ställa mig på alla fyra så han kom åt att slicka min fitta. Jag löd villigt och svankade med ryggen.

Martin fortsatte leka med mina bröst, bet och slickade på dem. När jag kände hans ståkuk med handen blev jag nästan rädd. Det var den största jag sett och jag har varit med om en del.
Olles kuk började rycka i min mun som sög och slickade glupskt. Kaskader av sperma kom utpumpande och jag svalde duktigt. Min fitta värkte efter kuk tills den var hård igen.
Jag grenslade honom i soffan och när kuken nådde botten i mig så gick det våldsamt för mig. Fittan rann och kramade om kuken.
John smorde in mitt anus med fittsaft och började pressa med kuken. Snart var jag fylld av kuk och jag började jucka fram och tillbaka, medan Olle och John höll sig stilla och bara njöt av mina hål.
Jag ville ha kuk i munnen också så jag bad Martin komma med kuken så att jag kunde suga den. Jag var helt borta, kved och stönade. Olle och John började jucka fortare och fortare.
Orgasmerna avlöste varandra och jag vågade inte ha Martins kuk i munnen ifall jag skulle bita honom.
Jag runkade honom mot mitt ansikte och när Martin märkte att Olle och John tömde sina kukar, släppte han hela satsen i ansiktet på mig.
Det var en härlig känsla, att bli fylld med sperma på detta vis och jag smetade ut Martins sperma i ansiktet med hans kuk. John ville slicka rent min fitta och jag satte mig på hans ansikte.
Vi pustade sen ut en stund innan vi fortsatte.
Vi har aldrig träffats alla fyra igen, men när jag är riktigt kåt händer det att jag söker upp Martin.

Lotta

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

Kommentarer

Ett litet gangbang — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.