Jag särade på hennes blygdläppar med fingrarna och
gav hennes allra redan våta grotta en blöt kyss…!

Poolerengörare – det lät inte inbjudande, men efter att ha besökt massor av byråer och filmbolag i hopp om att få chansen till ett jobb som modell eller statist – och gång på gång fått höra att de skulle kontakta mig om de behövde mig – förstod jag att jag var tvungen att satsa på något annat för att bland annat kunna betala min hyra och avbetalningarna på bilen.
Och hos stora bussiga Eddie, som har ett företag i Beverly Hills, sökte man en ung, stark man som ville ha ett avspänt arbete i behagliga omgivningar – nämligen som poolrensare. Då Eddie redan hade ett par man som utförde den tyngre delen av jobbet med simbassängerna så skulle den nya mannens insatser endast bestå av lite lättare rengöring av poolkanterna, och för det krävdes det inga större kvalifikationer.
Möjligheten att få en god, fast lön och ett arbete i det fria gjorde att jag sökte jobbet, och efter ett par instruk­tionstimmar var det mitt.
Efter att ha gått runt lite på mitt första uppdrag – hos en diamantbehängd, äldre dam med blått hår och en hysterisk pudel som hela tiden hängde i hälarna på mig – så var det en befrielse att komma till en stor, sval, vit villa där stillheten hermetiskt slöt sig omkring mig, som om ett stort tungt täcke lagts över mitt huvud.
Jag släpptes in av en vacker ung flicka, stilenligt uniformerad som ett hembiträde, med ett litet prydnads­förkläde över en åtsittande, mörkblå klänning som inramade hennes slanka lekamen. Jag kastade en intres­serad blick på hennes stora, mandelformade ögon och det mörka, halvlånga håret.
Och ännu fler uppskattande blickar på hennes vag­gande, fasta bakdel då hon hastigt förde mig igenom huset, och ut i trädgården som dominerades av en stor swimmingpool, med en liten springfontän och massor av trädgårdsmöbler runt omkring. Området var helt och hållet inrättat för avkoppling.
Och det användes det också till, det kunde jag se på den madrasserade vilstol som stod med ryggen vänd mot husets utgång till trädgården, i vilken det fanns ett blont huvud som stack upp en liten bit över ryggstödet. Jag lät blicken glida över den blommiga möbeln och ögonen fastnade vid ett par slanka, välskapta ben som låg där makligt utsträckta.
Jag hann inte titta närmare, för hembiträdet drog iväg med mig till ett litet skjul där alla redskap fanns, och hon förklarade att jag skulle skynda mig på eftersom hon hade det jäktigt. Hon skulle bädda upp och sedan ta sig in till centrum för att köpa middagsmat då två av de övriga bland tjänstefolket hade anmält sig sjuka. Med ett imponerande ordflöde förklarade hon vad det var för redskap, och hur de skulle användas, och sedan skyn­dade hon sig därifrån medan hon hela tiden ropade direktiv till mig över axeln.
Men snart var hon inne i huset igen och hennes röst tonade bort.
Jag tog av mig skjortan, grep tag i en lång skrapa och traskade ut i trädgården, där skepnaden i vilstolen inte hade bytt ställning. Hon kanske sover, tänkte jag och gick så ljudlöst som möjligt igång med att göra rent poolkanterna, medan jag i smyg försökte göra mig en bild av hur den vilande kvinnan såg ut.
Energiskt skrubbande arbetade jag mig långsamt när­mare och närmare vilstolen, och då jag stod i en vinkel så att jag kunde få en bättre insyn över den såg jag att blondinen var försjunken i en sextidning. Något som såg ut att vara nitar på en rosafärgad behå blänkte i solens starka strålar, och då jag försiktigt smög mig ett halvt steg närmare stolen, såg jag att trosorna var smyckade med samma silverglänsande metallmanick­er, så att de formade en minst sagt vågad trekant.
Hon var uppenbarligen så uppslukad av tidningen att hon inte hörde mig pyssla i hennes närhet. Och det var tydligt att bilder och text påverkade henne, för plötsligt såg jag att hon blivit så upphetsad att några fingrar lekte vid troskanten. Och sedan gled handen upp över den slanka, fasta kroppen, upp mot hennes ena bröst som hon började smeka innan hon förde behåkupan åt sidan och slöt handen om sitt putande behag. En piggt spre­tande bröstvårta tittade fram mellan ett par av fingrarna, och det syntes att det for en våg av längtan genom hennes kropp.
Plötsligt kände jag mig som en första rangens bedra­gare, och för ett ögonblick höll jag upp med mitt arbete, medan jag övervägde om jag skulle gå ännu närmare eller vända om.
Efter att ha övervägt situationen kom jag överens med mig själv om att jag ju hade betalt för att göra rent i poolen, och om hon hade lust att ligga och onanera där under tiden så var det hennes rättighet. Alltså tog jag ett än hårdare tag i den långa, skrapans skaft, vände ryggen mot henne och började tränga mig förbi vilstolen som hon låg i – efter att först ha kastat en snabb blick på henne, vilket fick mitt hjärta att klappa i samma takt som en vilt framrusande galopphäst.
Och trots att hon hade stora, svarta solglasögon så kände jag igen henne. Det var den kända modellen Zizi Moore, men som i verkligheten uppenbarligen heter Tanya Ranson. För det var det namn som stod på både ordersedeln och brevlådan utanför huset. Jag hade länge beundrat henne i tidningar, på film och TV – och nu stod jag mindre än en halv meter ifrån henne, och jag kände hennes blickar bränna mot min rygg…
Förgäves försökte jag få styr på mig själv, på svetten som trängde fram i mina handflator, hjärtat som bultan­de, benen som blivit betydligt svagare och min lem som hamrade mot tyget i mina byxor. Därför är jag överty­gad om att jag såg förskräckt ut, då jag plötsligt märkte hur hon fick tag i ett av mina byxben. Jag vände mig om för att se vad hon ville.
Än idag, den dag som är, skulle jag fortfarande ha hävdat att det vore omöjligt att en kvinna skulle kunna förföra mig. Och om någon dessutom påstått att Zizi Moore skulle göra det, så skulle jag ha skakat på huvudet och kalla honom för galen. Men det var otroligt nog just precis vad som hände.
Kanske hade hon blivit sugen på sex genom att läsa och titta i den tidning, som hon nu hade lagt ifrån sig – och kanske ansåg hon att jag var ett lämpligt offer eftersom jag fanns inom räckhåll. Var det också därför som hon börjat leka med sig själv? Vem vet?
För att göra en lång historia kort så blev det så, att efter en kort inledande flirt så befann sig plötsligt min ena hand på hennes varma lår.
Och mycket snart hade jag kastat ifrån mig skrapan och stod bakom stolen, böjd in över henne med mina händer slutna om hennes fasta, runda bröst som jag masserade hårt men inte länge.
Hon rullade över på magen, räckte upp en arm, drog mig ned till sig och kysste mig girigt och krävande med
in heta tunga piskande mot min. Jag frigjorde mig från hennes omfamnande grepp och lät händerna glida över hennes fasta kropp, ned till hennes trosor som jag drog ned.
Därefter särade jag på hennes blygdläppar med fing­rarna och gav hennes allra redan våta grotta en kyss.

Hon vred sig upphetsat under mig och kastade huvudet mot det långa, blonda håret från sida till sida, som en dansös i vild extas.
Plötsligt vände hon sig om på rygg, rättade till sina trosor, och grep min hand och lade den på den på det ena behåbandet, som ett tecken på att jag skulle dra av henne det intima plagget.
Med en hes stämma sade hon att hon önskade bli insmord med lite sololja. Och efter att ha stirrat lite förvillat omkring mig fick jag syn på flaskan, tog en rejäl kladd av den kletiga, tjocka vätskan i handen, som jag därefter lät glida runt över hennes bröst. Hon slöt sina ögon av njutningen, och varje fiber i min kropp reagerade på den underbara känslan av olja som gneds in i hennes perfekta hud. Ännu en gång gled hennes hand ned till troskanten, där den först lade sig tillrätta i lugn och ro, men sedan rörde sig oroligt fram och tillbaka under plagget.
Jag tyckte att det var på tiden att hon blev befriad från sina trosor och ställde ifrån mig flaskan och sträckte fram händerna för att ta tag i henne. Jag vände henne om på mage, varefter jag började lirka av henne det lilla, rosa tygstycket medan jag beundrade hennes läckra, fasta skinkor. Även om jag är galen i kvinnobröst så finns det inget som kan hetsa upp mig så mycket som en läcker kvinnohäck. Och en sådan hade hon.
Då hon var helt naken, ställde hon sig på knä på vilstolen och började långsamt dra av mig mina jeans. Då det blev kalsingarnas tur sprätte min lem ut i all sin imponerande, erigerade prakt mot hennes ansikte men hon fortsatte opåverkad med att se till att jag blev av med mina byxor.
Därefter slöt hon en hand om min kuk och lät den glida fram och tillbaka ett par gånger, innan hon öppnade sin mun och sög in den så långt hon kunde.
Det hördes ett litet smaskande ljud då hon pressade ihop mun och läppar, och började suga med en intensitet som jag aldrig tidigare upplevt. Och hennes tunga smekte omsorgsfullt varje centimeter.
Jag stönade högt och njöt av hennes muns arbete i minst en minut innan jag drog mig tillbaka samtidigt som jag förde henne upp till mig och lät våra läppar mötas i en lång, varm kyss som i det närmaste fick oss att helt smälta samman.
Sedan var det min tur att sträcka ut mig på bädden, där hon satte sig skrevande över mig. Hon pressade sina röst mot min mun, som följde den tydliga uppmaning­en att låta tungan dansa mot hennes bröstvårtor. Och samtidigt försökte jag att styra min kuk mot ingången till hennes grotta. Men så fort skulle det inte få gå, tänkte hon tydligen. För plötsligt låg hon på huk framför mig, förde in min lem mellan sina läppar, och slöt munnen art om mitt blanka vapen och började suga hårt, långsamt och mycket bestämt.
Hon var uppenbarligen hela tiden klar över precis hur mycket hon kunde retas. För plötsligt reste hon sig upp
och satte sig skrevande över min bröstkorg, som hon massera medan hennes underliv roterade mot mitt. Som en overklig atlet böjde hon sig bakåt, kramade om sina bröst och öppnade därmed också den inbjudande, ljusblonda grottan framför mina ögon. Som en saftig persika som bara väntar på att bli plockad – låg hennes mus inbjudande framför mig och vädjade till mig att smaka på den.
Ännu en gång bytte vi ställning. Jag satte henne upp på vilstolen, kröp ned framför henne och började slicka hennes fuktiga, glänsande blygdläppar och den lilla rosenknoppen. Jag gjorde tungan hård och sköt upp den henne och hörde henne börja stöna svagt.
Jag märkte hur upphetsningen rusade okontrollerat omkring i min kropp, och jag drog ned henne i liggande
ställning, särade på hennes ben och slickade henne vilt och hårt.
Sedan var det min tur att ligga ned, med henne ovanpå mig i en klassisk 69: a. Så njöt vi av varandras flinka tungor innan jag grep henne om livet, drog henne runt och fick henne att bli sittande över mig med sin under­bara grotta några få centimeter över min resta lem.
Upphetsade stirrade vi varandra i ögonen. Hennes ögon var grumliga av begär, men det var nog i sanningens namn mina också-
Jag lade händerna runt hennes höfter och drog henne en aning närmare mig, medan vi fortfarande såg varan­dra djupt i ögonen. Det blev uppenbarligen för mycket för henne, för hon vände sig om så att hon satt i samma ställning, men nu med ryggen mot mig.
Denna gång pressade jag henne ännu längre ned över mig, och lät mitt kukhuvud lustfyllt leka fritt vid ingång­en till hennes sköte, innan jag tryckte henne ned över mig och trängde djupt in i hennes snäva fitta. Den slöt sig så hårt om mig att det kändes som om staken hamnade i vakuum.
Hon började rida mig med långsamma rörelser, men det var en takt som snabbt ökade. Jag bet ihop tänderna och höll hårt om hennes höfter, beredd att skjuta min laddning långt upp i henne. Men så ville hon uppenbar­ligen inte ha det.
Plötsligt drog hon sig bort, och innan jag hunnit se mig omkring hade hon ställt sig på knä på vilstolen och sköt inbjudande ut sin häck mot mig. Och jag var inte sen med att tacka ja till invitationen. Med blixtens hastighet var jag där, och åter igen pressade upp min stake i henne till roten.
Hennes fasta skinkor dansade framför mina ögon, och hennes grottväggar klämde sig samman om min lem i fröjdefull extas. Med händerna på hennes höfter styrde jag hennes rörelser medan jag knullade henne vilt. Min glänsande kuk gled ut och in i henne i ett allt hetsigare tempo, och snart kunde jag inte hålla mig längre. Jag var tvungen att ge efter för orgasmen som sköt fram som en blixt genom min kropp och fick mig att i det närmaste explodera.
Med ett vrål sprutade jag i henne, medan hennes fitta sög och mjölkade mig till den sista droppen.
Medan händerna smekte hennes skinkor lät jag orgas­men ebba ut. Solens strålar spelade på våra svettiga kroppar, men det gick inte att avhjälpa.
Ett snabbt dopp i swimmingpoolens svalkande vatten gav oss krafterna åter, innan vi fortsatte med den lek som varade tills hembiträdet kom tillbaka från sin in­köpsrunda.
Jag orkade inte med något mer poolarbete den här dagen. Men jag blev erbjuden att komma tillbaka och
jobba mer nästa eftermiddag. Då skulle Zizi vara ensam hemma hela dagen och natten…!

Poolarbetaren

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

På jobb i Beverly Hills — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.