Jag låter fingrarna glida in mellan hennes skinkor och
särar nyfiket på de uppsvällda blygdläpparna…!

Jag är hembjuden till Henrik, en gammal arbetskompis. Han har en nybyggd sportstuga på Västkusten. Där sitter vi i bastun, dricker några öl och pratar om gamla tider. Ni vet det där vanliga snacket, karlar emellan.

Då kommer plötsligt hans fästmö in i bastun, helt naken och fullkomligt oberörd. Henrik ser på henne. Han verkar inte särskilt överraskad. Men jag känner hur det hettar till i kinderna.

Jag kan inte låta bli att kasta nyfikna blickar på hennes nakna kropp. Kanske är jag lite förvånad över hur mycket hon lyckats dölja, för hon är verkligen en fullmogen kvinna. De runda brösten är höga och fasta och med små, mörkbru­na vårtor. Magen är platt och slutar vid en mörk triangel, där man nätt och jämt kan ana sig till springan.
– Ni behöver väl inte bli tysta, bara för att jag kommer, säger hon.
Henrik skrattar.
– Vårt snack kanske inte lämpar sig för dina öron.
– Jag är van, skrattar hon. Ni pratar väl mest om fester och fruntimmer. Precis som vanligt …

Så klättrar hon upp och sätter sig mellan oss. Under bråkdelen av en sekund snuddar hennes kropp vid min och jag blir alldeles varm inombords.
– Nå, berätta, säger hon.
– Jo, du har rätt, säger Henrik. Vi pratar mest om tjejer och sex …
– Typiskt, fnyser hon. Och så jämför ni förstås …
– Jag ger henne en retsam blick.
– Ja, det är klart.
– Och så överdriver ni lite, fantiserar lite …
Henrik skrattar.
– När det gäller dig behöver jag väl inte överdriva.
– Och vad säger du om mig då? undrar hon.
– Att du är den mest fantastiska, den mest underbara älskarinna man kan tänka sig. Det du inte vet om sex är inte värt att veta.
Han tystnar och de ser varandra djupt i ögonen. Just så, som förälskade människor gör. Sedan böjer hon sig fram och ger honom en kyss. Som av en händelse sträcker hon ut handen och rör försiktigt vid hans kuk. Det går inte att undgå att se hur den darrar till och sväller. Jag ler besvärat och vet inte om jag ska titta bort eller inte. Men de verkar redan ha glömt bort att jag finns i bastun.
– Du är inte så dum du heller, viskar Catrin till honom. Henrik rör varsamt vid hennes stora bröst, tvekar ett kort ögonblick, men så lutar han sig framåt och slickar på hennes känsliga bröstvårtor. Catrin rätar på ryggen och låter de ljuvliga frukterna komma närmare hans mun. Fortfarande utmanande och lite skämtsamt.
– Mmm, säger hon, jag tycker om när du gör så.
Men så smyger Henrik ner handen mellan hennes lår. Hon pressar ihop benen, men Henrik når ända ned till hennes sköte. Jag hör hur handen glider över hennes könshår.
-Inte nu…
Men hon gör ingenting för att ta bort hans hand. Det är som om hon vill känna njutningen en kort sekund till, innan hon säger stopp.
Åsynen av deras överraskande lek får blodet att strömma allt hastigare genom min kropp och jag känner hur min egen kuk styvnar. Den tränger sig upp mellan mina lår. Jag skruvar oroligt på mig, vet inte riktigt om jag ska gå ut eller inte.
Så kastar Catrin en blick åt mitt håll.

– Sluta nu Henrik, viskar hon. Vi har gäster. ..
Men Henrik är redan upptänd. Hans fingrar har hittat in i hennes hål.
– Äsch, han har sett sådant här förut, säger Henrik och särar hennes knän. Tror du inte att han också tittar på porrfilm?
Jag inser med ens att Henrik inte bryr sig om att jag sitter där. Han är kåt och vill knulla. Genom att sära på Catrins ben
blottar han hennes fitta helt och hållet. Hon kastar en orolig blick på mig igen och ser ut som om hon vill protestera, men inte ett ord kommer över hennes läppar. Istället får hennes ögon en varm och kåt glans.
– Bry er inte om mig, säger jag med grötig röst. Henrik smeker hennes fitta en stund innan han reser sig upp och ställer sig upp framför henne. Hans kuk är blålila och hård. Den pekar rakt ut och darrar av förväntan. Catrin sluter ögonen och låter huvudet falla tillbaka, samtidigt som Henrik långsamt tränger in i henne. De glömmer helt att de har mig som åskådare.
Det hörs ett fuktigt sugande ljud när kuken glider in i den blöta fittan. Catrin slickar bort en svettdroppe på överläppen och suckar. Hennes glänsande kropp dallrar när Henrik stöter sin kuk fram och tillbaka.
Jag känner hur det kokar inombords. Min egen kuk står rakt upp, hård och ömmande. Luften är tät och doften av kroppssafter hänger tung i den lilla bastun.
– Du har den härligaste fittan av alla, väser Henrik. Om man nu ska jämföra.
– Och du … knullar bäst av alla, svarar hon hest och obehärskat.
Kåtheten och rastlösheten spränger nu inom mig. Det är knappt att jag orkar se på när de älskar. Men samtidigt kan jag inte slita blicken från Henriks blöta kuk som glider in och ut ur hennes mörka hårbuske.
Henrik grymtar av vällust och blir allt hetsigare.
– Åh, sakta … mumlar Catrin, gör det långsamt!

Men Henrik är fullkomligt besinningslös. Han knullar som en furie.
Då drar hon sig med ens undan från hans pumpande kuk.
– Jag vill suga dig, viskar hon.
Henrik är alldeles genomblöt av svett och otålig, men byter villigt plats med henne. Catrin kryper upp över honom och tar hans skälvande kuk i munnen. Med långa drag suger hon honom.
Och jag kan inte längre hejda mig. Jag lägger mina händer över Catrins breda stjärt. Hon vickar lite på stjärten och visar att hon inte har någonting emot min beröring. Så medan hon fortsätter att suga Henrik, ställer jag mig bakom henne.
Jag låter fingrarna glida in mellan hennes skinkor och särar på de uppsvällda blygdläpparna. Det pirrar i hela kroppen när jag styr min kanonhårda stake in i den dyblöta fittan. Jag är lite rädd att hon ska dra sig undan eller att Henrik ska reagera, men ingen av dem tycks ha någonting emot att jag deltar i deras älskog. Tvärtom.
Så jag tar ett stadigt tag om Catrins runda bak och pressar upp min kuk i henne. Hon trycker stjärten mot mig och stönar. På samma gång fyller hon munnen med Henriks kuk.
Våra heta och svettiga kroppar smälter samman till ett. Vi grymtar och stönar. Njutningen är fullkomligt obeskrivlig.
I bastuns heta och fuktiga värme knullar vi, utan att tänka på någonting annat.
Catrins varma fitta sluter sig om min kuk och jag känner hur hennes safter sköljer över den. Jag knullar så intensivt att det flimrar för mina ögon. Och pulsen bultar hårt.
Snart går det för Henrik och Catrin svälj er villigt hans säd.
Sedan möter hon min stenhårda påle och låter den komma långt upp. Hon slänger fram och tillbaka med sitt mörka hår samtidigt som hennes kropp skälver under mig.
– Åh, detta är för bra för att var sant, skriker hon. Det går för mig. Det går för mig!
Genast känner jag hur hela min kropp genomfars av små ilningar och det spänner i kuken. Två, tre djupa stötar till och sedan exploderar jag i en sanslös orgasm. Jag pumpar och pumpar tills alla mina krafter tar slut.
Sedan faller jag omkull bredvid mitt värdpar, alldeles utmattad.
– Herregud, mumlar jag, snacka om jämförelser. Det här är det bästa jag varit med om. Håller ni alltid på så här?
– Varför inte? säger Catrin och ler retsamt. Bara det är skönt…

Utmattad

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

Kommentarer

Hett knull i bastun — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.