Marita kände hur den varma såsen fyllde varje skrymsle
av hennes kåtvåta, kukhungriga kramfitta!

Kontorschefen Sven Nilsson hade varit svag för den nya maskinskriverskan ända sedan hon började på firman snart tre veckor tidigare. Han var fast besluten att ta reda på hur hon såg ut under den tätt åtsittande kjolen och den tunna blusen.

Själv hade den 20-åriga unga damen inte en tanke på vad hennes femton år äldre chef satt och drömde om bakom sitt skrivbord. Hon hade ingen aning om vilka planer som han att och gjorde upp.

Sven Nilsson hade nämligen räknat ut att förr eller senare kulle Marita, som flickan hette, bli tvungen att gå in på lagret och hämta något. Och då skulle han slå till. Inte så att han skulle rusa efter och våldta henne, nej mera raffinerat skulle det vara.

Så kom äntligen dagen Sven väntat på. Marita hade slut på kuverten och gick in på lagret för att hämta nya.

Vad hon inte visste var att Sven hade plockat bort kuverten ur hennes skrivbordslåda, så att de skulle ta slut fortare och att han hade flyttat de nya till översta hyllan på lagret.

Efter att ha letat en stund kom Marita ut till Sven, och frågade mycket riktigt det han hade hoppats på:
– Du vet möjligen inte var kuverten finns?
– Jodå, svarade han. Jag var tvungen att lägga upp dem på översta hyllan för att få plats med lite andra saker.

Han såg längtansfullt på hennes välformade stjärt när hon återvände in på lagret.

Nu var det dags att sätta planen i verket. Nu skulle det ske …
När han kom in på lagret stod Marita uppflugen på en hög stege och utförde en livsfarlig balansakt för att få tag på kuverten.
Sven hade en strålande insyn från dörren där han stod.
Han såg hennes smäckra Ben, från de små fötterna och ända upp. Och när han böjde sig lite grann framåt, fick han också syn på ett par pyttesmå svarta trosor.
Han smackade belåtet, men tyst så att hon inte skulle upptäcka att han betraktade henne. Fascinerat såg han hur hon fick luta sig en halvmeter bort för att komma nå fram.
Plötsligt flyttade hon ett ben från stegen till hyllan och stod nu bredbent och försökte komma åt det hon sökte.
Han smög sig närmare och stod nästan rakt under henne.
Men hon var helt sysselsatt med att leta efter kuverten och märkte inte att hon inte längre var ensam.
Sven tittade noggrant upp efter hennes ben, och såg nu för första gången att de var i det närmaste fulländade. Men det som intresserade honom mest var det ställe där benen möttes.
Han såg tydligt hennes lurviga buske under det tunna trostyget, och det stack också fram några hårstrån under de minimala trosorna.
Marita särade ännu mer på benen för att nå det så finurligt utplacerade kuverten och Sven såg hur trosorna smekte hennes stjärts halvklot. Han behövde inte använda mycket av sin fantasi för att fantisera fram vad som fanns under det tunna tyget.
– Hittar du kuverten? frågade han plötsligt.
Marita svajade till på stegen. Hon blev röd i ansiktet när hon förstod att han stått där en längre stund och tittat upp mellan hennes ben.
En våg av vrede sköljde över henne, och hon rev ner den stora kartongen med kuvert som träffade Sven mitt i pannan.

Tyngden, och den höjd kartongen föll ifrån, gjorde att han ramlade omkull på golvet, ordentligt vimmelkantig.
– Det var rätt åt dig; din snuskhummer! sa Marita högt.
– Säger man så åt sin chef va? sa han till Marita som fortfarande kokade av ilska. Du ska vara glad för att jag försökte hjälpa dig.
– Glad, du ville förstås bara se hur en tjej är skapad, för det får du väl inte göra på din fru förstås!?
Där träffade hon Svens ömma tå. Det var nämligen en offentlig hemlighet att makarna inte drog jämnt, och att det var ganska långt mellan Svens besök i den äkta sänghalmen.
– Lämna mitt privatliv utanför det här, fräste han och drog Marita närmare sig.
Han slet kjolen av Marita och blusen åkte samma väg.
– Nöjd? frågade hon retsamt.
– Tja, svarade han och betraktade henne uppifrån och ner. Du är fin, jag vill ha dig här och nu!
Hon gick leende fram till honom och ryckte i hans slips. Så lossade hon den och kastade den i golvet. Skjortan åkte av härnäst och hon tittade beundrande på hans breda, håriga bringa.
Marita stoppade varsamt in handen innanför kalsonglinningen och tog hans bamse i sin hand medan hon lät hans byxor först och sedan kalsongerna glida ner till golvet.
– Det var en grov mast du fått, flinade hon och knäböjde mellan hans ben.
Så tog hon hans veke i munnen och lät försiktigt sin tunga leka över det blåröda ollonet.
Förhuden var hårt spänd kring skaftet och hon lät sin hand sakta glida upp och ner, innan hon tog ett tag kring båda kulorna i hans pung och gned dem mot varandra.
Hon lade sig ner på golvet med Sven vid sin sida. Han lät sin hand sakta smeka hennes lår, över de blossande kinder­na ner mot halsen. Hennes bröst hävde sig av ansträngning och upphetsning och han såg belåtet hur de båda bröstvårto­rna tittade rakt upp. Magen var platt och fin, och täcktes av tunna fjun som nere vid naveln övergick i lite kraftigare hårväxt. Sven lät sin hand smeka över hela hennes kropp och han stannade ofta och länge vid hennes intimaste delar.
Hans fingrar spelade över hennes kön och han kände hur hon savade. Han lät sitt finger massera hennes klitoris varligt, och märkte hur Maritas andhämtning blev allt häfti­gare.
– Ta mig nu, viskade hon. Jag längtar så efter dig! Han vände sig långsamt över henne och märkte hur hon särade på benen under honom.
Så tog hon ett stadigt tag om hans uppsvällda organ och förde det mot sitt. Hans ollon stötte mot hennes venusgrott­as kanter och med en liten stöt särades väggarna och hans lem sköts in ett par centimeter.
Han kände att hon var ordentligt våt och det beredde honom ingen svårighet att långsamt föra in sin lem ända in till roten.
Hans lem sögs in i henne och han kunde se att hon njöt obeskrivligt av att känna hans mandom i sig. Han reste sig på armbågarna och började stöta hårt i henne, samtidigt som han kände att hon svarade med häftiga motjuck.
– Åh Svenne, nu kommer jag … Åhh … Nu … Nuuuu! ! ! Han märkte hur hennes hål drog ihop sig i mjölkande rörelser kring hans lem och nu förstod han att han inte skulle kunna hålla tillbaka satsen längre.
Med ett stön lät han sin sperma spruta in i henne och Marita kände hur den varma såsen fyllde varje skrymsle av hennes kön.
Och att de skulle ha det mysigt på lagret fler gånger, det lovade de varandra innan de tvingades tillbaka till de ordina­rie sysslorna…!

Svens vän

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Grovmast — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.