Jag lutade mig fram och förde min lem till hennes ljuvligt blöta slidöppning!

En lördagskväll för ett tag sen var jag på besök hos ett ungt sambopar, Roger 23 och Nina 21 år, som jag en gång varit arbetskamrat med. De hade ringt mig och undrat om jag inte kände mig en smula ensam efter min skilsmässa – och när jag då inte kunde förneka det så bjöd de hem mig till sin lilla lägenhet.
Och kvällen hade förstås börjat väldigt anständigt med en bit mat och lite gott vin, avkopplande musik och lite oskyldigt prat. Men eftersom Roger var närmast sanslöst svag för sprit och alltid hällde i sig en flaska starksprit och åtskilliga ölglas skulle han till varje pris underhålla mig och Nina med en porrfilm. Och ju mer vi såg av den filmen desto mer upphetsade blev vi förstås.
Och ju mer upphetsade vi blev desto mer tilltog hans eget ohämmade hånglande med henne i soffan intill mig.
En orgie i smekande och kramande och kyssande som jag insåg att hon för övrigt själv fann ett nöje i att få demonstrera för mig.
Men allting har ju ett slut och så också den mest raf­finerat iscensatta sexkurtis inför ögonen på en stackars medelålders lärare. Och den här gången slutade föreställ­ningen med att killen framåt nattkröken drabbades av ett så förödande delirium att han föll under bordet och blev kvar där. Något som tvingade Nina och mig själv till ett tappert försök att få honom i säng, en uppgift som vi också slutligen lyckades med sedan vi först hade släpat honom från vardagsrummet till sovrummet. Och väl där blev han sedan avklädd in på bara kroppen av henne medan hon starkt berusad fnittrade:
– Har du sett, Erik … en sådan liten ömklig plutt han har!
– Är den inte gullig …
Jag tvingades förstås hålla med henne.
Och som om Roger själv hade hört hennes röst ur ett fjärran töcken vred han sig om och lade sig på mage. Var­vid den fnissande lilla varelsen barmhärtigt bredde ett täcke över honom innan hon själv moderligt omhuldande lade sig över hans rygg och talade till honom på ett språk som vanligtvis bara barn förstår. Och det var just i det ögonblicket som jag plötsligt blev medveten om hur fruk­tansvärt attraktiv hon var.
För det var inte bara det att hon hade ett ruskigt snyggt ansikte och en slank och smidig kropp, hon hade också en obeskrivligt sexig och välformade liten stjärt. En full­komligt underbar liten rund och god ända som förföriskt och upphetsande putade mot mig under de åtsmitande byxorna.
Och eftersom man ju trots allt inte är mer än människa så kunde jag till sist inte hindra mig själv från att sätta mig intill henne och lägga en smekande hand över hennes lilla ljuvliga bak. Och till min oerhörda förvåning så fann hon sig helt utan protester i det och jag kände då upphets­ningen inom mig dramatiskt öka. Med den effekten att jag minuten senare, påverkad av den sprit som jag själv hade druckit, förlorade både vett och sans och ohjälpligt besatt av henne slet ner hennes byxor och trosor. Något som hon då chockerande nog också accepterade utan invändningar trots att Roger den drummeln låg där under henne yrande och svamlande i sin dvala. Rent intuitivt insåg jag då att hon helt enkelt tyckte om att få visa mig sin stjärt.
Men åsynen av de små förtjusande vackra skinkorna blev den stunden för mycket för mig. Jag greps därför av en fullkomligt otyglad åtrå till henne och reste mig upp­hetsad och slet av mig mina byxor och shorts med en enda tanke i huvudet – att få tränga in i henne med min lem. För jag har välsignat nog blivit skapt med ett kön av Guds nåde och i min ömkliga manliga fåfänga kände jag ett brinnande begär efter att få ge henne en sexuell erfaren­het av mig.
I samma ögonblick vred hon för en kort sekund sitt huvud åt mitt håll. Och jag såg då hur hon häftigt drog efter andan och rodnade innan hon hastigt och djupt förlä­gen vände sin blick ifrån mig på nytt. För att sedan med än större iver återupptag sitt barnsliga gosande och gullande med Roger. Och jag insåg då förstås att hon hade förstått mina avsikter men ändå beslutat sig för att visa tolerans med mitt beteende därför att hon själv kände en oerhörd sexuell upphetsning.
Stärkt av denna insikt smög jag mig upp till henne i sängen och satte mig grensle över hennes lår, smekte hen­nes stjärt en stund och fick en intensiv erektion. Varefter jag lutade mig fram och förde min lem till hennes ljuv­ligt blöta slidöppning. Och den underbara lilla varelsen gjorde då absolut ingenting för att hindra mig utan låg fullständigt passiv och tog emot mig. Något som gjorde mig fullkomligt hänryckt eftersom jag ju kände en sådan obeskrivlig attraktion för henne.
Nu förhöll det sig emellertid så att Roger den lymmeln inte var alldeles helt och fullständigt borta. Han befann sig snarare någonstans i gränslandet mellan dröm och verklighet. För hans lyriskt förvirrade yrande sade mig visserligen att han på något sätt var förlorad i sin egen värld. Men samtidigt var han ju också bevisligen i någon mån närvarande i den värld jag själv kände. Vilket natur­ligtvis gjorde hela händelsen utomordentligt dramatisk.
Inte minst tycktes Nina tycka det som ju låg på hans rygg och med all önskvärd tydlighet visade mig att hon fanns situationen fullständigt obeskrivligt spännande och upphetsande.
Hon kom nämligen i en sådan våldsam extas under vårt samlag att hon närmast chockerande högt och ljud­ligt och fullständigt hämningslöst låg och flämtade och stönade och stundom vrålade ut sin lycka över den intensiva sexuella njutning och tillfredsställelse hon upplevde. Under hela samlaget låg hon för övrigt med ansiktet tätt tryckt intill Rogers medan hon passionerat kysste honom och smekte honom och rev honom i håret samtidigt som hon vild och extatisk formligen skrek av vällust i hans öra när hon fick sina orgasmer. Och detta fullkomligt chock­erande handlande var något som jag insåg att hon fann något alldeles sanslöst upphetsande eftersom hon tveklöst tillhörde de kvinnor som helt enkelt älskade att leka med elden.
Men tyvärr så har ju också de mest spännande äventyr ett slut och sedan jag väl hade fullbordat mitt samlag med henne så valde jag trots allt att lämna henne ensam med sin Roger. För en vis man bör ju inte utmana ödet mer än till dess yttersta gräns.
Men någon dag senare fick jag ändå ett brev från henne där hon djupt skamsen skyllde allt på spriten. Och förkla­rade att hon aldrig skulle kunna vara så där hemsk mot sin kille mer. Och att jag därför inte fick tro att jag någonsin skulle få ha samlag med henne igen. Sedan skrev hon så här: “Men jag har absolut ingenting emot dig, Erik. Det ska du veta. Och jag fick det väldigt skönt med dig. För du hade en sådan hemskt tjock kuk. Och det tyckte jag om… ”
I hennes brev stod det dock inte ett ord om Roger den stackars lurade kraken. Så kanske var det ändå så att ödet hade varit barmhärtigt mot honom och förskonat honom från erfarenheten av en blott alltför grym verklighet. Om det nu inte rentav var så att han hade upplevt det hela som bara ännu en förskräcklig mardröm under inflytandet av den fördärvliga alkoholen?
Hade han kanske rentav i sitt himmelska delirium sett den förskräckliga uppenbarelsen som ett tecken på att han slutligen borde befria sig från den eländiga plågans makt över hans liv? Skulle den rysliga drömmen kanske rentav kunna föra honom in på den välsignade nykterhetens väg och öppna en ny och rikare värld för honom? Jag visste inte svaret men den fantastiska händelsen hade i varje fall berikat mitt eget liv…

Erik

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Ett förödande rus — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.