Jag stönade högt vid åsynen av den främmande mannens knullsås,
och jag bönade och bad henne om att hon nu skulle ta itu med mig!

Det är något visst med att bli dominerad i sängen. I vanliga fall brukar jag älska att vara den dominanta parten när det gäller sex. Jag älskar att knulla brudar bakifrån och höra när de skriker av vällust. Jag älskar att förnedra dem (om de tänder på det), säga att jag ska knulla dem sönder och samman, och ta dem så hårt i alla hål att de är helt skakiga efteråt.
Men då och då kan det vara spännande med ombytta roller. Ibland tycker jag att det mest upphetsande som finns är att känna sig totalt dominerad. Helt och hållet i händerna på en härskarinna som gör precis vad och hur hon vill med mig.
Som tur är finns det en del kvinnor i detta avlånga land som mer än gärna dominerar en undergiven man, och jag har haft turen att bli behandlad av en sådan vid flera till­fällen. Det har inte hänt varje vecka precis, men de senas­te åren har jag med någorlunda jämna mellanrum åkt hem till en hårdhänt härskarinna i staden där jag bor.
Hon är singel, precis som jag, och hon njuter av att ge mig en omgång lika mycket som jag njuter av att hon ger mig en ordentlig genomkörare. Varje gång jag går däri­från efter några timmars hårdhänt behandling är jag full­ständigt utpumpad, och lika tillfredsställd.
Hon är en kvinna i dryga 40-årsåldern, har stora, här­liga bröst, smal midja trots att hon fött två barn, och alltid välkammat långt brunt hår. När vi har våra träffar går hon omkring i sin rymliga trerummare i höga stilettklackar, svarta läderunderkläder, och alla möjliga armband och halsband. Jag är alltid helt naken.

Sist jag var där hade hon köpt en ny säng, och hon visade stolt upp den. På gavlarna hade hon satt fast tjocka läderremmar, som hon informerade mig om var till för att hon skulle kunna binda fast sina slavar i sängen och sedan behandla dem precis som hon ville. Hon undrade om jag var sugen, och givetvis var jag det.
Jag var redan naken, eftersom hon tvingat mig att gå hem till henne med endast en lång rock som skydd mot den bitande vinterblåsten. Jag stod naken bredvid henne med ett praktfullt stånd.
Jag fick alltid stånd så fort jag såg henne. Hon knäppte på mitt ollon några gånger med sina långa, svartmålade naglar, och befallde mig att lägga mig ner på ryggen.
Jag lydde henne genast. Hennes svarta sammetstäcke kändes mjukt mot mina skinkor. Jag sträckte ut armarna och benen åt sidorna, och hon började genast binda fast mina hand- och fotleder. Hon arbetade snabbt och meto­diskt, och det var inte svårt att inse att hon gjort det många gånger innan.
När jag antydde att hon band mig lite väl hårt gav hon mig en hård lavett och sade åt mig att vara tyst. Jag kände hur det började dunka i kuken och slutade klaga.
Snart var hon klar, och jag kunde inte röra en fena. Jag vred överkroppen och skrevet lite lätt, antydandes att hon skulle ge min kuk vad den tålde, men hon bara stod bred­vid sängen med en piska i ena handen och log.
Snart mitt lilla kräk ska du få vad du förtjänar, sade hon och lämnade rummet.
Hon lät dörren stå öppen, när jag vred på huvudet kunde jag se ut i hallen. Hon lade sig på rygg, tog fram en jät­telik dildo, och körde snabbt upp den i sin plaskblöta fitta. Det smackade högt och ljudligt när den enorma löskuken åkte in och ut i henne. Hennes stön blev högre och högre, och hon vred kroppen i njutning. Plötsligt lyfte hon upp stilettklackarna i luften, särade så mycket hon kunde, och stack in ett finger i sin anal. Sekunderna efter kom hon i en högljudd orgasm.
Jag kände hur hela kuken dunkade av längtan efter att få bli behandlad av hennes fingrar, bröst, och alla hål, men hon hade bestämt att jag skulle vänta ännu mer. Den påfrestande väntan var lika upphetsande som den var enerverande.
Plötsligt knackade det på dörren. Min härskarinna låg kvar där hon låg, men stönade fram ett flämtande kom in. In steg en ung man i samma ålder som jag, och även han hade bara en lång rock på sig. Han ställde sig framför henne, lät rocken falla till marken, och började runka sin stenhårda kuk. Synen av ytterligare en undergiven man som stod böjd över min härskarinna och runkade sin kuk var förvånansvärt upphetsande, och jag ryckte i remmar­na utan resultat. Jag var fast, vare sig jag ville eller inte.
Mannen runkade långsamt, drog i sin hårda kuk så att det glänsande ollonet blottades. Efter en stund reste hon sig upp på knä, öppnade munnen och sög in hela den stora kuken hela vägen till kukroten. Mannen stönade högt och tog tag om hennes bakhuvud, och började sedan knulla hennes hungriga mun med hårda stötar.
Hon mumlade fram svaga stön varje gång kuken träffa­de den bakre delen av hennes glupska mun. Mannen stod med slutna ögon och knullade hennes mun hårt, och jag kände hur hela min kropp började skaka. Jag hade aldrig fått utlösning bara av att titta förut, men nu visste jag inte om jag skulle kunna hålla mig.
Det kunde inte mannen heller, han stönade högre och högre, tryckte in sin kuk i hennes mun så hårt att jag näs­tan trodde han skulle kväva henne, och började skrika ut sin orgasm. Hon stönade högre och började fingra på sin blöta fitta samtidigt som han sprutade hennes mun full. Hon släppte aldrig kuken med läpparna, och därför kunde jag inte se hur sperman sprutade men av mannens skrik att döma kom han mycket och hårt.
När han var klar släppte hon kuken med läpparna, ställde sig upp, och viftade mot honom att han skulle gå. Han tog snabbt på sig rocken och försvann lika hastigt som han kommit.
Jag såg på med stora ögon och kände hur min kåthet gjorde mig svimfärdig. Dörren smällde igen, och min härskarinna gled in i mitt rum på sina höga stilettklackar. Jag låg och ryckte i remmarna och kände att allt jag ville var att trycka in min stenhårda kuk i hennes dildoknul­lade fitta.
Hon satte sig på huk vid mitt skrev, tittade på min hårda påle en stund, och log sedan lite lätt. Tydligen hade hon inte svalt någon sperma, för när hennes mungipor drogs upp rann en rännil av sperma ner på hennes haka och vidare ner på de stora brösten.
Jag stönade högt vid åsynen av den främmande man­nens knullsås, och jag bönade och bad henne om att hon nu skulle ta itu med mig. Men hon bara log, böjde fram huvudet, och öppnade munnen. Det som fanns kvar av sperman rann ner på min hårda kuk och efter att hon bitit mig lite i pungen, började hon runka av mig snabbt och hårt samtidigt som hon tryckte in ett spermaindränkt fing­er i min anus.
Den varma sperman gjorde att min kuk blev hal och glansig, och jag stönade högt av njutning.
Men så slutade hon lika plötsligt som hon börjat, ställde sig upp, och satte sig sedan på huk över mitt ansikte. Om mina händer varit fria hade jag flyttat lite på hennes lår, för där hon satt nu fick jag lite svårt att andas. Men nu kunde jag ju inte röra mig, och trots att jag försökte för­klara att jag nästan inte fick luft brydde hon sig inte utan tryckte bara ned sitt blöta, rakade sköte mot mitt ansikte.
Min näsa snuddade vid hennes klitoris, och jag stack in tungan i henne så djupt jag kunde. Hela hennes kön dof­tade och smakade av härligt salt kåthet, och jag slickade i mig så mycket av hennes safter som jag bara kunde. Saf­terna bokstavligt talat sprutade ur henne, och jag svalde så mycket jag kunde. Hon stönade högt hela tiden, och tryckte sitt sköte mot mitt ansikte. Det var mörkt, varmt, fuktigt, och härligt.
Hela tiden kände jag hur styv jag var, och om jag kunnat säga någonting hade jag bett henne knulla min kuk. Men nu hade jag hela munnen full med rakad fitta, och jag fick inte fram ett ljud.
När jag efter ett tag kände paniken komma eftersom jag verkligen inte kunde andas lyfte hon bort sin fitta från mitt ansikte lika plötsligt som hon satt sig där. Jag stönade och frustade, och hon såg roat på mitt glänsande ansikte.
Nu ska du få din belöning mitt lilla kräk, sade hon och slickade mitt ansikte rent från sina egna safter.
Jag njöt av hennes tungas fladdrande på mina kinder och panna, och jag slöt ögonen. Snart var hon klar, och sekun­derna efteråt kände jag hur min kuk försvann i hennes djupa mun. Jag öppnade ögonen och såg med kåta ögon på hennes huvud som guppade upp och ner över mitt skrev. Min stora kuk var försvunnen i hennes glupska mun, och hon kramade min pung hårt med båda händerna.
Jag hade haft stånd ända sedan jag kom dit, och jag vis­ste att jag inte skulle kunna hålla mig länge. Hon sög mig hårdare än jag någonsin blivit avsugen, och det dröjde inte många minuter förrän jag kände hur min varma sperma sprutade in i hennes ständigt sugande mun.
Tydligen kom jag mer än mannen innan, för hon kunde inte få plats med allting i sin mun. Lite sperma rann ut från hennes mungipor medan jag fortsatte spruta, och det droppade ner på mina lår och vidare ner mot täcket jag låg på.
När jag var klar ställde hon sig upp, log mot mig med stängd mun, och försvann ut i hallen. Medan hon satt på mitt ansikte hade en tredje undergiven kommit hem till henne, och han låg nu naken på det kalla golvet och vän­tade på henne.
Precis som hon gjort med mig spottade hon ut sperman på hans kuk, runkade honom snabbt, och satte sig sedan på hans ansikte.
Proceduren upprepade sig, och det dröjde inte länge för­rän jag kände hur jag blev styv igen. När hon hade låtit den tredje killen komma i hennes mun svalde hon allting, gick in och knöt loss mig, och lotsade sedan mig och den tredje killen in till vardagsrummet, där hon fortsatte behandla oss i flera timmar.

Det lilla kräket

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

Kommentarer

Fastbunden — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.