Med detsamma kände jag hans glödheta ollon mot min fittöppning!

Det var en sådan härlig barnledig lördag då man vaknar och känner att livet leker. Jag låg kvar i sängen ett tag och sträckte på mig. Erik hade redan gått upp och jag kän­de doften av nybryggt kaffe från köket. När jag låg där i sängvärmen och dåsade så tänkte jag på Erik. Han är en underbar älskare och bara han tar i mig så blir huden som elektrisk och det går små stötar ner mellan benen på mig.

Jag drog på mig en stor t-shirt och gick ut i köket. Där satt Erik och drack kaffe i bara kalsongerna.

Hej, min älskling, sa han och gav mig en stor god mor­gonpuss.

Jag hällde upp en kopp kaffe till mig och slog mig ner bredvid honom. Vi satt och pratade lite om ditten och dat­ten. Det var skönt att ta sitt morgonkaffe i lugn och ro utan barnen som andra morgnar brukar stoja omkring oss hela tiden.

Jag reste mig upp för att hämta mer kaffe då Erik grab­bade tag i min midja och drog mig intill sig där han satt på stolen. Jag lade mina armar runt hans hals och han stack upp sin stora hand under min t-shirt och lät den glida upp mot mitt ena bröst. Han lät sin tumme mjukt glida över min bröstvårta och genast kände jag hur det började pirra mellan benen. Jag kysste honom samtidigt som han hela tiden strök med sin tumme över bröstvårtan. Jag tryckte mig mot hans varma kropp och stönade tyst. Erik drog sakta av mig t-shirten och där stod jag naken framför honom. Mina bröstvårtor pekade styva mot honom och han tog dem mellan sina fingrar och snurrade dem.

Kåtheten sköljde över mig och jag stönade högt. Erik satte mig på bordet framför sig och särade på mina ben.

Han fortsatte snurra mina bröstvårtor mellan sina fingrar en lång stund och jag trodde jag skulle bli galen av kåthet där jag satt med vitt särade ben. Min fitta pulserade och jag kände hur jag blev blötare och blötare.
Erik satt på stolen nedanför mig. Han böjde sig framåt och jag kände hans varma andedräkt mot min fitta. Han slickade mig sakta på insidan av låren och närmade sig gång på gång min svullna klitta. Men när jag sköt fram mitt värkande underliv mot hans varma mun, drog han sig undan och började slicka mig på låren igen. Det var en skön plåga, men jag ville att han skulle slicka mig ordent­ligt.
Då var det som om han hade läst mina tankar för helt plötsligt kände jag hans varma, mjuka tunga på min klitta. Jag skrek rakt ut av kåthet.
Ja, ja, slicka mig! stönade jag.
Erik lät sin tunga virvla runt på min klitta och det var så skönt. Han slickade mig omväxlande hårt och mjukt, samtidigt som han fortsatte att massera mina bröstvårtor. Hela jag ville bara mer och mer och jag särade på benen allt vad jag kunde. Det susade i öronen, det var som om jag var berusad. Erik släppte mina bröst och körde sakta in ett finger i min fitta. Jag kramade hans finger med mina fittmuskler och han lät det glida fram och tillbaka över min g-punkt. Jag kände hur orgasmen närmade sig med stormsteg och jag kände mig alldeles tung mellan benen.
Jag älskar känslan man har när jag är så fruktansvärt kåt därför ville jag inte komma då. Jag knuffade undan Eriks underbara mun och reste mig upp från bordet. Jag drog av honom kalsongerna och fick se hans stora, svullna kuk. Ollonet var blålila och jag kände hur det vattnades i mun­nen på mig när jag tänkte på att suga hans kuk. Jag satte mig på huk mellan hans ben och tog hans stora kuk i min hand. Den var stenhård.
Jag började sakta runka honom och han stönade. Jag slickade hans kuk, från roten upp mot ollonet och ner igen. Jag lät tungan virvla över hans ollon samtidigt som jag smekte honom.
Jag älskar att suga Eriks kuk och det var inte länge jag kunde ha kuken så nära utan att suga in den i min mun.
Erik stönade högt när jag lät tungan smeka hans kåta kuk där inne i min mun. Jag sög honom begärligt. Erik stack ner sin hand mellan mina ben och körde in fingret i min fitta. Det började susa mellan öronen på mig och jag var så kåt att jag trodde underlivet skulle sprängas. Jag tog ut kuken ur munnen för att titta på den. Erik började sme­ka mina bröst och jag fortsatte att smeka och suga hans pulserande kuk. Det är en underbar känsla att ha hans kåta kuk i munnen. Men till slut stod jag inte ut längre. Fittan värkte och jag var tvungen att ha kuk.
Jag grenslade honom där på köksstolen och när jag kän­de hans varma kuk inuti mig så kände jag att orgasmen inte var långt borta. Jag red honom fortare och fortare och jag kände att jag inte kunde få nog. Jag roterade med underlivet i cirklar och plötsligt exploderade hela jag i en orgasm som fick min kropp att spänna sig i en båge. Erik reste sig upp och lade mig på rygg på bordet. Han drog ut kuken och böjde sig ner och började slicka min fitta som fortfarande hade orgasmryckningar. Jag skrek rakt ut av vällust:
Ta mig! Ta mig!
Erik reste sig upp och med en enda hård stöt hade han kört in sin kuk i min pulserande, feberheta fitta. Han knul­lade mig i långa, njutningsfulla drag och vi njöt båda två. Jag kramade hans stora kuk med mina fittmuskler och jag kunde känna varenda ådra på hans svullna kuk. Erik bör­jade knulla mig fortare och fortare och jag kände hur jag var nära igen.
Jag tittade upp på honom där han stod mellan mina ben.
Han var så sexig och manlig och hans stora händer höll i mina höfter. Jag kände mig totalt utlämnad till denna man – kände att han kunde göra hur han ville med mig – knulla mig tills alla mina krafter försvann.
Plötsligt drog Erik sig ur mig:
Ställ dig på golvet, på alla fyra! sa han.
Jag hoppade ner på golvet, men då jag såg hans kuk som glänste av könssafter var jag tvungen att ta den i munnen igen. Girigt sög jag hans kuk, stående på knä på golvet.
Erik började sakta stöta i min mun och jag började stö­na allt högre. Jag förstod att han inte hade långt kvar till utlösning. Jag sög hans kuk allt vildare tills Erik formli­gen slet bort min mun från sin kuk.
– Ställ dig på alla fyra! sa han hetsigt och nu lät det som att det inte var lönt att komma med några invändningar.
Jag ställde mig på alla fyra och svankade. Med detsam­ma kände jag hans glödheta ollon mot min fittöppning. Han höll sig alldeles stilla en liten stund. Sedan började han gnida sitt ollon över mina svullna blygdläppar.
Kör in den då! tänkte jag otåligt.
Det kändes som om fittan formligen skrek efter mer kuk. Erik tryckte sakta in ollonet, men inte mer. Jag stod där svankande, och väntade otåligt. Jag tryckte mig mot honom för att få känna kuken i hela sin längd igen, men Erik höll emot. Han böjde sig över mig och tog tag i mina bröst igen och börjades snurra bröstvårtorna. Då stod jag inte ut mer, med denna utdragna, plågsamma njutning.
Knulla mig nu då! Kör in din kuk och ta mig precis som du vill, nästan skrek jag åt honom.
Då grabbade han tag i mina höfter och jag hörde ett litet nöjt skratt och sedan körde han in kuken i mig med otrolig kraft. Det nästan svartnade för mina ögon så skönt var det. Han knullade mig våldsamt och han stönade högre och högre. Kuken smaskade in i min blöta fitta gång på gång och jag kom i en rasande orgasm. I samma ögonblick nästan skrek Erik.
Jag kommer! Åh! Jag kommer!
Och så kände jag de bekanta ryckningarna i hans stora kuk och han fyllde min fitta med sin varma sperma.
Jag hade varit kåt så länge så jag var alldeles darrig och omtumlad efteråt. Tillsammans sjönk vi svettiga, dar­riga och nöjda ner på köksmattan. Att knulla med Erik är paradiset. Och det bästa av allt var att helgen precis hade börjat…

Anita

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

En barnfri helg — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.