Vi knullade snabbt och hårt!

Det var ännu ljust ute och jag och min älskade hade bestämt oss för att campa över helgen. På måndag var det vanlig arbetsdag igen så vi tänkte unna oss lite skön ledig­het utan krav. Nu var vi äntligen ensamma i husvagnen… närmsta granne låg två kilometer bort och sedan var det bara skog överallt. Vi hade en liten sjö precis intill och vi hade bestämt oss för att bada nakna nu när det var varmt och vi var helt avskilda.
Vi hade packat lite mat, kläder (även om det inte skulle vara nödvändigt), massagestavar och glidmedel, allt man behövde för en semester på två…
Vi klädde av oss inne i husvagnen, eftersom jag hade lite svårt att inte röra vid min sambos sexiga bak, inleddes ett smackande förspel. Han vände mig bort från honom och lade händerna över mina tunga bröst. De rymdes inte i hans händer men blev ordentligt knådade ändå. Han bör­jade nafsa min rygg precis som jag tycker om det.
Jag vände mig om när han kysste min hals och lät mina armar lägga sig över hans breda axlar. Jag smekte musk­lerna som spelade och kysste hans bröstkorg… Mina hän­der smekte ner över hans kropp och nådde fram till hans hårda spjut. Mina fingrar smekte, lockade och lekte med­an min älskades suckar nådde mitt öra. Jag sjönk ner på huk och lät även min tunga cirkulera kittlande över hans organ som stod i stolt givakt för kärlekens skull. Mina blonda lockar fortsatte kittla medan min mun tog resning­en i beslag. Jag sög girigt på min klubba i långa djupa drag och hela tiden lät jag min tunga cirkulera lockande vid varje nytt sug. Mina tänder nafsade försiktigt och jag hör­de när hans andetag blev snabbare och hetare, hans händer grävde sig in i mitt hår och höll ett ordentligt tag. Plötsligt drog han upp mig och gav mig en blöt kyss.
Han drog ut mig ur husvagnen under förevändning att älska i det fria. Han slängde ner handdukarna på backen för att skydda min bak från tallbarr. Jag sjönk ner på rygg och skrevade med mina långa ben, beredd att ta emot honom. Han tog tag i mina ben och lade dem på sina axlar och mosade in spjutet i mitt brinnande sköte.
Vi knullade snabbt och hårt.
Andetagen blev flämtande, snabba och jag fick en sprud­lande orgasm. Strax därefter drog han sig ur mig och ställ­de sig på knä för att spruta ner min mage och mina bröst. Sedan sjönk han ihop över mig och vi låg i en kladdig sex­hög, innan han kysste mig och drog med mig ner i vattnet för att tvätta av oss.
Han behövde inte mycket tid på sig för att hämta sig utan var snart stor och hård igen – och mer än redo. Ute i vattnet fanns det en sten som vattnet skvimpade på. Jag satte mig där och drog upp benen för att skreva. Han satte sig mellan mina ben och lät tungan smaka av mina safter som blandades med vågorna. Kylan i vattnet fick min fitta att brinna och jag bad honom slicka mig, leka med mig och ta mig.
Han fortsatte att slicka min klitta med tungspetsen och smekte in några fingrar i min värme.
– Vad du är varm, älskling, som en bakugn, flämtade han.
Han lekte med mig och tände mig.
Plötsligt reste han sig upp lite så att han kunde ta mig där jag satt på stenen. Han körde in kuken i mig och pum­pade mig full med kärlek. Han slickade mina stora bröst och nafsade i dem, bet mig i axeln och jag njöt av den hårda behandlingen.
– Vill du bli tagen bakifrån? frågade han och kunde läsa svaret i mitt ansikte.
Han drog sig ur och jag vände mig om så att jag ham­nade med brösten mot stenen. Sedan gled han in i mig igen och för varje stöt skrapade mina bröst emot stenen lite ilsket och uppnosigt. Det var skönt.
– Vill du byta hål?
Han väntade inte på mitt svar utan spottade på mina skinkor och smetade in saliven vid min analöppning. Sedan lekte han sig in med sina fingrar där bak. Nu var båda mina hål uppfyllda och det kändes helt fantastiskt.
Han stötte med kuken, sedan med fingrarna. Han vibre­rade med dem så att de mötte stötarna i fittan för att jag skulle känna honom mot slidväggen. Sedan drog han sig ur och lät spjutet sega sig in mellan mina skinkor.
När han fyllde mig blev jag helt knäsvag och lade mig platt mot stenen. Jag fick en orgasm som aldrig ville sluta flöda, samtidigt sprutade han i härliga kaskader över mina skinkor.
Jag har aldrig varit så lycklig förut och det var bara för­sta dagen av vår campingsemester …
Mums …

En som älskar

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu ☹)

Kommentarer

Vår campingsemester — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.