Det var härligt att knulla i det fria!

Min kille Lennart och jag var för flera år sedan på semester i Jugoslavien, och eftersom en av deras berömda naken­badstränder låg ganska nära den ort där vi bodde, beslöt vi oss för att besöka den. Vi packade alltså en väska med lunch och lite annat och åkte dit ut. När vi kom ner till själva stranden var det ganska mycket folk där. Mitt hjärta började slå lite fortare då jag såg alla nakna killar, och då vi gick längs stranden för att hitta en lämplig plats kunde jag inte låta bli att ta några kort med kameran. Det skulle bli trevliga minnen i fotoalbumet.
Vi hittade en plats där trängseln inte var så stor och klädde av oss. Först kändes det lite konstigt, men sedan vi sprungit ut i vattnet och doppat oss, kändes det ljuvligt att lägga sig naken i solen. Jag låg och njöt av solskenet och vindfläktarna, medan jag sneglade åt sidorna på alla killar som låg eller gick omkring på stranden. Det slog mig hur olika kukar egentligen kan se ut, och ju mer mina tankar vandrade i de banorna, desto mer upphetsad blev jag. Jag sträckte ut handen och placerade den på Lennarts mage. Han ryckte till lite, men låg blundande alldeles still. Jag lät fingrarna cirkla runt hans navel och vandra nedåt. Då jag nått ned till hårbusken märkte jag att hans snopp hade börjat svälla.
– Aja, baja! mumlade Lennart och vände sig på mage.
Tänk på att det finns en massa folk omkring oss!
– Men jag känner mig kåt! viskade jag tillbaka och satte mig upp.
– Kom nu, så tar vi ett dopp igen!
Jag tog tag i Lennarts arm och ryckte upp honom på fötter. Han hade halvstånd och några tje­jer fnittrade till då vi sprang förbi dem ut i vattnet.

Vi simmade runt och nojsade ett tag, men eftersom det var ganska mycket folk runt omkring oss i vattnet, kunde vi inte vara alltför fria av oss.
Det mest vågade var när jag dök ner och sög in Lennarts kuk i min mun under ett par sekunder.
– Nej, nu får du lugna dig, sa han, annars vågar jag inte gå upp ur vattnet! Kan vi inte leta upp en avskild plats på stranden?
Sagt och gjort. Vi gick upp ur vattnet och samlade ihop våra saker. Under den proceduren märkte jag att Lennart hela tiden diskret försökte skyla sin kuk, som inte ville hänga alldeles slak. Snart hade vi hittat en grop bland strandgräset där ingen såg oss. Efter att ha tagit ett kort av Lennart med halv erektion började jag packa upp lunch­kassen, och blev rätt förvånad då jag hittade hans neces­sär bland smörgåsar och flaskor.
– Vad ska du ha den till? frågade jag.
– Det får du snart se, svarade han. Nu äter vi!
Efter lunchen gick vi ned till vattnet och tvättade av oss, och så lade vi oss i sandgropen igen. Lennart började smeka mig och leka med stråna i min fittbuske.
– Den är ju alldeles våt! sa han.
– Det är nog mest havsvatten, svarade jag. Fast man vet ju aldrig …
– Sandig är du i alla fall, fortsatte Lennart och plock­ade fram en tvål ur necessären, den måste rengöras. Så började han tvåla in mig mellan benen, och jag lät honom hållas. Busken var snart helt insmord med lödder.
– Hur ska du få bort det där? frågade jag. Du tror väl inte att jag tänker gå ned till vattnet så här?
– Inga problem, svarade Lennart, det finns andra metoder! Med de orden fiskade han upp en rakhyvel.
– Den här duger väl?
– Va? utbrast jag. Du tänker väl inte…
Men det tänkte han. Han satte rakhyveln mot min mage och drog den ned genom busken. Ett kalt spår visade var
den gått fram.
– Jaha, sa Lennart, så här kan du ju inte visa dig, eller hur?
– Nej, jag ser ju luggsliten ut! Du får väl ta bort resten också, din fuling!
Jag lade mig tillrätta med uppdragna, särade ben, och Lennart rakade mig ren från naveln till svanskotan, medan jag kände hur fittan savade.
När Lennart var nöjd med sitt verk tog han några kort av mig i olika ställningar, och så gick vi åter ned till stranden för att jag skulle få skölja av mig tvålresterna. Jag tyckte nog att de killar vi passerade tittade extra intresserat på min hårlösa fitta, och det gjorde mig ännu kåtare. Då vi återkommit till vår grop, förenades vi i en härlig 69:a som resulterade i flera orgasmer för mig. Jag ville dock inte suga Lennart till utlösning eftersom jag ville ha honom i mig, så efter en stund fick han lägga sig på rygg, och jag sänkte min kala fitta över hans ludna, svällande stake.
Vinden fläktade, solen sken och runt omkring hördes dämpade rop, plask, och nu skratt från de övriga badande. Det var härligt att knulla i det fria. Jag rörde mig upp och ned, först sakta, sedan allt hastigare. Jag kände att jag var på väg mot orgasm och guppade häftigt upp och ned, då jag plötsligt fick se en kille och en tjej som dök upp bakom grä­set vid gropens kant och tittade ned på oss. Jag var så upp­hetsad att jag inte ville avbryta, utan fortsatte knullandet. Genom halvslutna ögon såg jag att den främmande killens kuk började resa sig, innan de åter försvann bakom gräset. Så gick det samtidigt för Lennart och mig. Vi stönade högt i korus, men vet inte om någon hörde oss. Efter att ha kramats en stund gick vi åter ned för att doppa oss. Då vi passerade en annan grop i närheten såg vi killen och tjejen igen. De hade kanske blivit inspirerade, för de var också i full gång. Jag knäppte ett kort, vi vinkade och tjejen skrattade.

Kalhygget

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Rakningen — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.