Jag kunde känna varje millimeter av hans kuk röra sig inuti mig!

Man har läst om det i dåliga kärleksromaner. Klichén om hur tiden stannar och hjärtat bultar när man träffar honom med stort H. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig, jag trodde inte ens på att det var möjligt att upp­leva en så himlastormande passion. Men så hände det…
Jag träffade honom för första gången hemma hos min storebror, det var en av hans bästa vänner visade det sig.
Jag kom ut ur duschen, insvept i en stor frottémorgonrock och med en handduk försökte jag torka mitt midjelånga hår. På väg till sovrummet passerade jag ingången till köket. Det var då jag såg honom. Han satt på en stol och tittade på mig och våra ögon mötte varandra. Tid och rum försvann, det enda som fanns var hans vackra blå ögon som såg djupt i mina gröna. Jag kunde utläsa en viss förvåning i hans blick, och jag såg säkert lika förbryllad ut där jag stod. Han hade en utstrålning som jag föll för direkt. Han hade halvlångt, mörkt hår och de mest intensiva blå ögon jag någonsin skådat.
Något förvirrad försökte jag samla mina tankar och fick fram ett tyst “hej” innan jag tassade ut till sovrum­met. Han hade tänt något inom mig genom att bara titta på mig, jag trodde inte att jag var kapabel att känna något liknande. Jag var nyss fyllda 21 år och hade levt i ett sam­boförhållande sedan tre år tillbaka och trivdes ganska bra
med det.
Min pojkvän var trygg och snäll, han tjänade bra med pengar och han avgudade marken jag gick på. Men pass­ion hade aldrig varit inblandad i vårt förhållande. Bara en blek förälskelse och bra vänskap hade vi tillsammans. Mina kompisar brukade skämtsamt kalla mig “isprinsessan” för att de menade att jag kunde få vilken man jag ville, men att jag aldrig blandade in mina egna känslor i förhållandet.
Nu hade dock min hårda is börjat smälta, av ett enda ögonkast från en man jag inte träffat mer än en gång. Det var absurt.
Jag klädde mig snabbt i ljusblå jeans och en vit, åtsit­tande topp innan jag gick ut i köket igen. Vi hälsade på varandra och jag fick veta att han hette Simon. Han log mot mig och plötsligt var alla försvarsmekanismer ur funktion, jag fick stålsätta mig för att inte slänga mig runt halsen på honom. På kvällen blev det fest hos min bror, och det kom en hel hög med folk. Men jag hade bara ögon för Simon, och tack och lov verkade det ömsesidigt. Vi satt och pratade med varandra i flera timmar, och ju mer vi pratade desto mer säker blev jag på att han var den rätte för mig. Helt sanslöst, men jag hade aldrig känt så för en man tidigare.
Snart ville alla på festen fortsätta festande på stan, och vi drog ner till city och in på ett diskotek. Jag och några andra tjejer dansade vilt till den höga musiken och jag kände hela tiden att jag var iakttagen.
När det efter en stund började strömma en lugn ballad ur högtalarna blev jag genast uppbjuden av en ung, ljushårig kille. Vi började dansa, men snart såg jag Simon komma emot oss, han gick med självsäkra steg fram till mig och sa med ett leende till killen jag dansade med:
– Ursäkta mig, men den där dansen är min.
Sedan lade han sina starka armar runt min midja och jag kände hans kropp mot min. En mild doft av rakvatten gjorde mig smått yr, jag ville bara slita av honom kläderna och kyssa honom, inandas hans doft och känna smaken av honom. Efter dansen frågade han om jag ville gå med honom hem, om jag ville. Vi plockade ut våra jackor och gick mot hans lägenhet. Jag kommer inte ens ihåg vad vi pratade om. Jag ville bara ha honom intill mig.

När vi kom hem till hans lägenhet tog han min hand och ledde mig in i sovrummet, med sina ögon fastnaglade i mina. Sedan kysste han mig för första gången, ömt och prövande, och vilken kyss sedan. Den raserade hela min trygga värld och jag var totalt såld i det ögonblicket. Jag var hans för alltid. Isprinsessan var för alltid borta …
Han klädde långsamt av mig tills jag stod naken fram­för honom. Du är det vackraste jag sett, viskade han och smekte min kropp med varma händer. Vi möttes i en intensiv kyss som gjorde mig mer än knäsvag. Hans hän­der utforskade varje liten del av min kropp och jag kände att min puls ökade för varje minut. Med lätta händer nåd­de han snart insidan av mina lår och när han kände hur het jag var drog han djupt efter andan. Jag kände att mina safter rann mellan mina lår och Simon höjde sig fram och började kyssa mig. Jag tog tag om hans nacke och styrde hans ansikte till min savande grotta. Jag ville känna hans tunga mellan mina svullna läppar och bara ha mer och mer.
Med krävande tunga gav han svar på mina önskningar, och gjorde det på ett sätt som jag aldrig tidigare känt i mitt 21-åriga liv. När han sedan förde in ett finger i min trånga grotta dröjde det inte länge innan jag kom i en otro­lig orgasm, min kropp spändes och jag slängde huvudet bakåt och skrek ut min lusta.
När jag vaknade till sans igen kom han till mig och leen­de kysste han min mun och fortsatte ner för min hals. Hans händer vandrade ner och fann mina känsliga bröstvårtor som han försiktigt började nypa och smeka i. Jag svarade med att låta mina händer vandra utefter hans kropp. Jag njöt av varje millimeter av den. Den var hård och het, och hade muskler som spelade under hans solbrända hud.
Nu var det min tur att få smaka honom, och med bestäm­da händer tryckte jag ner honom i sängen och började kyssa varje liten del av honom jag kom åt. På något sätt hade han lyckats få av sig sina byxor och tröja, men kalsongerna hade han fortfarande på sig. Jag fick av honom dem i all hast och snart låg han där framför mig med sin mandom styv som ett spett. Hans kuk var alldeles perfekt, inte för stor och inte för liten. Dessutom var han till min förvåning omskuren, men det gjorde mig bara mer upp­hetsad.
Jag smekte honom över pungen med lätta fingrar, han stönade och bad mig suga honom. Jag var inte sen att lyda honom, och tog hans ollon i min mun. Sakta lät jag hans kuk glida in i hela sin längd och började med långa tag suga honom. Med en hand smekte jag hans pung vilket verkade hetsa honom ytterligare.
Plötsligt knuffade han bort mig och vräkte våldsamt omkull mig på rygg. Hans ögon var halvt slutna och dim­miga av kåthet. Jag ville ha honom i mig nu på en gång, men han började istället massera min sprängkåta fitta. Han log åt mig när jag bad honom ta mig, han verkade njuta av att se mig galen av längtan. När jag var nära att slita ner honom med våld och tvinga honom att tränga in i mig, kom han äntligen över mig och med en enda rörelse var han i mig. Hans kuk borrade sig längst in i min grotta och det var underbart. Mina fittmuskler slöt sig runt hans mandom och när han pumpat ett tag in och ut, kände jag att jag var på väg till extas igen. Han stönade av upphets­ning i mitt öra och snart försvann tid och rum. Jag befann mig i ett underbart mörker där stjärnor blixtrade förbi mina näthinnor.
Utan att låta mig hämta mig efter orgasmen vände han på sig och tog mig med våldsam kraft bakifrån. Hårt och snabbt förde han kuken in och ut ur min känsliga fitta.
Snart ökade han tempot och jag kände hur hans kuk pulserande pumpade mig full av het sperma. Flämtande föll han ihop bredvid mig och våra ögon möttes. Jag såg ett leende leka i hans mungipa och hans ögon glittrade lekfullt. Jag brast ut i skratt, hela situationen var ganska komisk. Det var första gången vi träffades och vi banade i säng på mindre än åtta timmar, men vad gör det när allt känns rätt?
Vi smekte och kysste varandra och snart hade våra lus­tar tänts på nytt, det gick inte att få nog. Ur en byrålåda trollade han fram massageolja och ett rep, och med varliga men bestämda händer band han mig. Han strök ut olja över min platta mage, mina bröst och lät en tunn stråle rinna ner mot min vulva. Det var vansinnigt upphetsande att ligga helt utlämnad och bunden, och känna hans starka händer massera mig. Efter en stund reste han sig och satte sig gränsle över min bröstkorg, lade sin styva kuk mellan mina bröst och började bröstknulla mig.
Jag slickade hans ollon när jag kom åt och snart lutade han sig fram och lät mig suga. Han blev allt våldsamma­re, men jag kunde inte annat göra än att låta hans grova kuk glida in och ut mellan mina läppar i ett allt snabbare tempo. Slutligen drog han sig ur min mun och sprutade sin varma vätska över mitt hår och ansikte.
Han lade sig mellan mina lår och började slicka och suga min klitta, samtidigt som han förde in ett par fingrar i mig. Hans behandling gjorde mig fullständigt galen av upphetsning. Plötsligt kände jag ett finger nosa kring mitt anus, och sekunden efter hade jag ett finger även där. Han pullade mig både i fittan och stjärten och jag gjorde hårda motjuck mot hans fingrar. Jag ville ha honom i mig, hårt och länge. När jag var på väg till klimax för en tredje gång slutade han.
Han tog mina ben och lade dem på sina axlar och sedan drog han kuken fram och tillbaka mellan mina blöta blygdläppar och ner mot stjärthålet. Sedan tryckte han till så att ollonet gled in en liten bit, jag stönade av smärta, men han fortsatte bit för bit in i min stjärt. Snart övergick smärtan dock i njutning och jag lät honom komma hela vägen in i mig. Han stönade att det var trångt och skönt, och jag kunde känna varje millimeter av hans kuk röra sig inuti mig. När han förde in sin hand mellan mina lår och började massera klittan kom jag direkt. Han klarade inte av att vara kvar i mig då mina muskler drogs samman av orgas­mens kramper, så han drog ut sin kuk ur mig och runkade inför mina ögon. Han stönade allt högre och snart spru­tade han sin säd över min mage och bröst.
Nu hade det ljusnat ute och solen var redan uppe. Men vi stannade kvar i hans säng i flera timmar till och njöt av vår nyvunna lycka och varandra.
Det var ett skönt knull som jag gärna vill ha en repris på.

Isprinsessan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

En het natt — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.