Orgasmen sköljde över henne genom hela kroppen
och hon pressade fittan mot hans ansikte!

En prinsessa som bodde i ett slott. Det var ett stort och fint slott och eftersom hon var en prinsessa fick hon allt som hon önskade. Det enda problemet var att för länge sedan, när hon fortfarande var ett litet barn, så hade en avundsjuk häxa förtrollat henne med en hemsk formel. Den gjorde att hon inte skulle kunna älska någon eller ens bli av med oskulden förrän någon lyckades med att göra henne så upphetsad att formeln upplöstes. Tills dess gjor­de formeln att hon till och med blev rädd så fort en man kom henne nära. Stackars prinsessan…
Men en dag kom en ståtlig prins till slottet. Han var för­klädd till en vanlig, enkel bonde för att inte väcka upp­märksamhet. Han hade hört talas om förtrollningen som prinsessan råkat ut för. Han var säker på att han var rätt person att upphäva den. Dessutom så hade han ju sett prin­sessan tidigare och hade genast blivit kär i henne. Men för att komma nära henne var han tvungen att smyga sig in till henne när hon sov.
Han väntade tills dagen blivit till natt och smög sig sak­ta förbi alla vakter, de flesta satt och sov, och kom till slut fram till prinsessans rum. Dörren var som tur var öppen och han smet försiktigt in i rummet. Där såg han prinses­san där hon låg och sov i sin stora, sköna säng. Han smög sakta fram till sängen. Hon var så söt där hon låg och sov. Till sin förvåning och glädje såg han att hon sov naken.
Han ställde sig vid fotändan av sängen, lyfte lite på täcket och kröp in under täcket. Han särade försiktigt på hennes ben och drog dem mot henne lite så att hon lyfte på knäna. Han stelnade till när hon gnydde lite och drog upp benen lite till, men lugnade sig när han hörde att hon började pussa lite lätt på insidan av låren, strax ovanför knäet. Han rörde sig längre och längre upp, ända fram till hennes härliga fitta – först det ena benet, sedan likadant på det andra. Från knäet, längre och längre upp, närmare och närmare fittan, men han stannade strax innan. Sedan stack han ut tungan och började slicka pre­cis bredvid blygdläpparna. Han började nerifrån och lät tungspetsen slicka sakta, sakta uppåt. Han gjorde så några gånger på varje sida. Nu kunde han inte hålla sig mer utan måste få smaka på fitta. Han tryckte läpparna mot hennes fittöppning och pussade den, sedan sträckte han ut tungan och lät den sära på blygdläpparna, och körde in tungan så långt in i henne som han kunde.

Mmmm … hon var redan våt kände han. Det smakade så gott med en våt och villig fitta. Väl inne lät han tungan cir­kulera och blöta ner hennes slidväggar ännu mer. Ibland drog han in tungan i munnen för att få smaka på fittsaften som nu började komma mer och mer.

Han hörde hur hon stönade och vred sig lite, men han trodde att hon sov fortfarande. Nu tog han ut tungan och pussade henne precis ovanför fittan på magen några gång­er. Han märkte hur hon sköt upp fittan mot hans ansikte. Hon ville tydligen ha mer. Han sträckte ut tungan och spände den innan han lät tungspetsen nudda vid hennes väntande klitoris …

Tungan for runt i cirklar och pillade lite på klitoris ibland. Något som uppskattades väldigt mycket för hon blev om möjligt ännu våtare. Efter ett tag så koncentrera­de han sig på blygdläpparna igen. Han slickade med långa tag nerifrån och upp med hela tungan.

Vid det här laget så hade prinsessan vaknat till lite, men låtsades att sova för att inte skrämma bort honom efter­som hon gillade behandlingen. Hon kände hans tunga slicka henne ordentligt… nerifrån och upp, nerifrån och upp … gud vad skönt det var. Hon kunde inte låta bli att röra underlivet i takt med hans slickande. Hon rörde det rytmiskt ner och upp. Hennes bröstvårtor var så styva och hon tog ett stadigt tag om brösten och började massera dem, medan hon nöp lite med tummen och pekfingret på bröstvårtorna.

Nu kände hon hur han körde in sin långa, härliga tunga långt in i henne igen … Hon kände en rysning i hela krop­pen och hur hon darrade till med benen. Han tänkte inte på det för han var så koncentrerad på slickandet. Hon kän­de hur hans tunga for in och ut i hennes våta sköte. Först sakta, men snart ökade han takten och det gick fortare och fortare …

Till slut visste hon inte vad hon skulle ta vägen, tungan for in och ut i henne med en fart hon aldrig kunnat dröm­ma om … Mmmm … hon njöt verkligen och det blev inte sämre när han istället körde in ett blött finger och började bearbeta hennes klitoris istället med tungan.

Åhhh… hon kände hur en orgasm var på väg och han slickade hårdare och hårdare i takt med att fingret for in och ut allt snabbare. Prinsen uppfattade vad som höll på att hända och sög tag i klitoris och lekte med den med tungan i sin mun.

Prinsessan kunde inte hålla tillbaks längre … Orgasmen sköljde över henne genom hela kroppen och hon pressade fittan mot hans ansikte. Hon hade aldrig känt en sådan njutning förut och i och med det så släppte förtrollningen. Hon kände ett enormt behov att känna prinsens kuk i sig. Utan förvarning satte hon sig upp i sängen och började dra av hans kläder. När hon fått av byxorna såg hon hur hans kuk redan var lite hård, men hon tog ett stadigt tag om den och började runka upp den tills den var ordentligt hård. Hon kunde inte vänta med att få den i sig, men hon undrade hur det skulle gå … hon var ju oskuld och kuken var ju inte direkt liten.

Han lade sig ner på rygg och hon satte sig gränsle över honom med kuken i ena handen. Försiktigt styrde hon den mot fittöppningen. Sakta, sakta letade sig den djupare och djupare in i henne. Hon fick ta en paus emellanåt för att det gjorde lite ont, men samtidigt var det en otroligt skön känsla att känna den tränga djupare in i henne.
Till slut var den ända inne. Den fyllde upp henne totalt…
Hon började sakta rida på den hårda kuken. Upp och ner … Mmmm … vilken skön känsla att känna den glida in och ut… Hon var så trång och skön … Han njöt fullständigt av hennes sköna fitta och kände genast att han skulle få pro­blem att hålla sig länge. Det gick lättare och lättare, så hon ökade takten mer och mer. Han kände hur fittan kramade åt kuken medan den åkte in och ut. Hon tyckte det var så skönt att själv få bestämma takten och känna hur hon hade kontroll.
Nästa orgasm var inte långt borta.
Prinsen höll ett krampaktigt tag om hennes ben när han kände att det inte var långt borta.
– Åhhhh … stönade han och prinsessan var inte sen att följa efter.
Hon märkte att han var på väg att komma och ville kän­na hur han sprutade henne full. Hon red honom så fort hon kunde nu och snart såg hon hur han slöt ögonen och kände hur han pumpade henne full med sin varma säd. Hon kom en andra gång samtidigt som han sprutade i henne…
– Tack för att du bröt förtrollningen, sa hon efteråt. Jag har aldrig upplevt en sådan underbar känsla.
– Det är jag som ska tacka, sa han innan han lade armar­na om henne och kysste henne ömt…
Gissa vad som sedan hände?
Jo … de levde lyckliga i alla sina dagar …

En kåt sagoberättare

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Det var en gång… — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.