Du ser hans kuk svälla ännu mer, och plötsligt
skjuter han iväg satsen rakt i ansiktet på dig…!

Hej, älskling!
Sitter här och försöker att ringa dig men svararen är på hela tiden så jag tror att jag får skriva lite brev istället.
Tänkte på när du sa till mig att du satt uppe på nätterna och såg på porrfilm, blev jävligt kåt på den tanken att du sitter där och tittar och fantiserar.
Jag ser framför mig hur du sitter och smeker dig själv.
Undrar lite vad du tänker på och då menar jag exakt hur din fantasi ser ut. Som till exempel vilken fantasi som gör dig mest kåt, den som tänder dig mest och exakt var du är eller vad du gör i dom ögonblicken när det går för dig.
När jag runkar så tänker jag på dig och mig tillsammans med ibland en till karl, ibland ett par och ibland en till kvinna. Det beror lite på vilken typ av humör som jag är på.
När jag fantiserar om en tiIl karl så brukar jag tänka att han är med som åskådare och tar lite bilder på oss.
Efter ett tag så börjar han att runka sin kuk sittandes bredvid dig på sängen, samtidigt som jag ligger och slickar din mus riktigt rejält.
Du kommer, precis som du brukar göra. Då reser jag mig upp och särar på dina ben, ställer mig på knä och trycker in kuken i din blöta och renrakade mus.
Jag börjar att knulla dig lugn och fin samtidigt som du ser att karlen bredvid är riktigt kåt och runkar snabbare och snabbare.
Då lutar jag mig lite framåt och tar tag i hans lediga arm, drar den närmare sig så att hans hand läggs på ditt bröst.
Självklart så förstår han vinken och börjar genast att smeka dina vackra bröst med ena handen, samtidigt som han runkar sin kuk med den andra.
När du ser och upplever detta så känner du att du blir kåtare och kåtare. Detta är bara för mycket för mig, jag känner att jag är på väg att komma, drar ut kuken och sprutar på din mage.
Strax efter det att jag har sprutat klart så vänder jag på dig, så att du står på knä i sängen med din stora snygga sexiga stjärt rakt upp i luften. Jag säger till den andra mannen att sätta sig på knä framför dig så att du får smaka.
Du tar snabbt eget initiativ och greppar tag i den hårda kuken med handen och börjar att runka, samtidigt som du med den andra handen smeker hans pung. I det ögonblicket känner du att jag har börjat att slicka din nu så blöta fittöppning.
Jag fortsätter att slicka, samtidigt som jag ibland reser mig upp för att se på skådespelet framför mig.
Du är nu så kåt att du stoppar in hans hårda kuk i din mun.
Du suger och slickar precis så skönt som du brukar göra det för mig.
När jag nu ser detta från sidan så blir jag så kåt att jag nästan hoppar på dig bakifrån och kör in kuken. Jag knullar din fitta som är helt blottad för mig, samtidigt som jag kör in ett finger i stjärten och knullar dig där med fingret.
Du känner nu hur hans kuk börjar att svälla ännu mer och rätt som det är så skjuter han iväg satsen rakt i ansiktet på dig.
Då kommer jag en andra gång, drar ut kuken, vänder på dig och skjuter iväg den andra laddningen först på kinden och sedan på brösten. Men du känner ju mig…
Jag avslutar det hela med att snabbt efteråt stoppa in kuken i dig en gång till, för att sedan i ett jävla tempo knulla dig riktigt hårt till dess att jag kommer en tredje gång, men denna gången så kommer jag inuti dig.

Din kille

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Vilda fantasier — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.