Min kuk slirade på som bara den i hennes plaskvåta
fitta, och det gick för henne gång på gång…!

När jag erbjöds en tjänst på en norrländsk högskola, tänkte jag först tacka nej, för mygg och knott och kyla i nu nämnd ordning är bland det värsta jag vet – men så kom jag att tänka på vad en ung docent hade sagt som varit där uppe och föreläst:
“Jo, du förstår, brudarna är som galna däruppe, antagligen har killarna dålig sexualdrift på grund av kylan eller också lider dom av rakitis och har små kukar, för kåtare små stumpor har jag aldrig mött!”
Ja, det är klart som sjutton att man blev nyfiken, så jag skrev ett brev och meddelade att jag accepterade erbjudandet, och knappt tre veckor efter det var jag installerad där uppe i lappriket.
Det började inte så bra. Min första föreläsning höll jag för en kull unga studenter som inte ville lyssna. Men då föreläs­ningen var slut, och nästan alla studenterna lämnat lektions­salen, kom det fram en liten rörande grann stumpa i mohaw­kfrisyr och kåt blick.
Om halsen hade hon ett halsband med svarta kulor, och hängen med små snidade elefanter. Lärd som en gammal psykologiprofessor visste jag på en gång vad det där betyd­de.
De äggformade små kulorna i halsbandet symboliserade testiklarna och kombinationen med elefanterna visade att det var riktiga kukar hon ville ha!
Eftersom min är rejält tilltagen, lite drygt 25 centimeter, så tog jag min lyckas stjärna i hågen och föreslog henne att vi
skulle gå och knulla.
– Ja tack, gärna adjunkten! sa hon på sin klingande norrländska och himlade med sina kåta ögon så jag riktigt kunde ana mig till hur det sipprade i den lilla kussimurran i de tajta jeansen.
Kvickt drog jag in henne i ett litet sidorum och började genast dra av henne kläderna. Och hon hjälpte mig villigt av med mina.
Jag lät mina händer glida över hennes kropp som nu låg alldeles naken och oskyld på golvet med det ena benet böjt, det andra utsträckt.
– Snart ska vi knulla sötnos, sa jag med munnen tätt intill hennes öra och följde med fingrarna hennes brösts mjuka rundningar.
Hennes röda läppar var halvslutna och hon utstötte hela tiden små halvkvävda flämtningar. Det var tydligt att hon
snart ville ha kuken i sin fitta. Hennes ögon återspeglade en djup och ohöljd brunst.
Jag gillade hennes ljusa hår, den festliga frisyren, hennes platta, fasta mage, hennes magra höfter, hennes armar, hennes läckra spolformade lår, hennes lukt, hennes pilsnab­ba tunga då vi kysstes.
Jag tyckte om att hon var kåt på mig och kuken stod hård och tung under min mage.
Jag lutade mig över henne och lät munnen löpa över hennes kropp med sugande kyssar som lämnade våta ärr av saliv på hennes hud. Lystet tryckte jag min kropp, min kuk mot henne.
Jag blev nästan lite brutal i min överrumplande brunst och tryckte hårt hennes smala handleder mot golvet.
Så började jag tränga in med kuken i hennes lilla mus, först lite trevande försiktigt, sedan otåligt och hårt igenom allt penetrerande. Jag kände de kullriga tentaklerna krama kuken från alla håll. Hon var trång, men inte mödis.
Jag rörde mig upp och ner i henne. Hennes mjuka fina kropp var tätt intill min och hennes höfter och fitta.

Då överväldigades hon plötsligt av en brännhet, våldsam kåthet som fick henne att dra sig samman och skrika:

– Åh, magistern knullar så gott, så gott att jag blir galen! Hon manade på och ville bara ha mer och mer…

Jag ansträngde mig för att komma, allt mera utmattad, för det häftiga knullet tog på krafterna. Min kuk slirade på som bara den i hennes plaskvåta fitta, och det var tydligt att det gick gång på gång för henne.

Hon flaxade med armarna som om hon varit en fågel. Själv var jag tacksam för att väggarna var ljudisolerade. Ursinnigt arbetade jag i hennes orgasmspastiska fitthål – och mycket snabbt rörde jag mig upp och ner för att påskynda utlösning­en från min slängande pung.

Hon skrek, sakta utdraget. Ett kåtgalet skrik som i en ohygglig, ilande smärta. Men det hon kände var något helt annat än smärta.

Eggad av hennes skrik tog jag hårt tag i den lilla studentskan, tvingade henne att vända sig om och stå på knä. Mina händer grep om hennes strutande små bröst, samtidigt som jag trängde in i hennes stjärthål.

Jag kom nästan ögonblickligen, fyllde henne med min riktigt sprutande spermamjölk.

Efteråt stoppade jag in kuken i hennes mun och hon sög den omsorgsfullt ren från våra safter.

Sedan klädde vi på oss under tystnad. Det var som om hon skämdes. Själv kände jag bara stolthet, stolthet över att ha erövrat en sådan läcker liten mus.

I skrivande stund har det blivit många fler, men dem kan jag väl återkomma till vid ett annat tillfälle.

Lappkåt

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Du knullar så gott — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.