– Det går snart igen, spruta mig full med sperma!
Spruta fittan full på mig!

Faster visste vad hon ville hal
Första gången jag knullade faster var för 20 år sedan. Hon var då en nyskild kvinna strax över 40. Sedan har vi knullat med varandra då och då under alla dessa år. Nu hade vi dock inte setts på en tid, tills för en månad sedan.
Jag skulle jobba tillfälligt på annan ort ett tag.’En ort dit jag visste hon hade flyttat. Tänkte att det då passade att söka upp henne. Redan andra dagen ringde jag upp henne.
Vi bestämde oss för att gå ut och äta en pizza på kvällen.
Det blev ett kärt återseende, eftersom det gått några år. Hon var lika ärtig fortfarande, trots att hon passerat 60 år.
Blivit något rundare möjligen, men fortfarande lika sexig.
Kanske beroende på hennes klädsel. Hon stod där i en svart åtsittande kavaj. Under den bar hon en svart lårkort klänning, som smet åt över de något breda höfterna.
Till detta bar hon högklackat och tunna svarta strumpor.
Förmodligen bar hon som förr strumphållare under. Vi satte oss till bords och hade trevligt. Pratade om tiden som gått, men inget om våra lekar tillsammans.
Efter maten bestämde vi oss för att gå en sväng runt båthamnen, då kvällen var ljummen. Då vi gått ett stycke passerade vi ett skogsparti. Hon tog min hand och drog in mig på en stig, som ledde in i skogen. Vi kom fram till en skogsglänta. Där stannade hon och sa:
– Jag är så kåt. Jag minns våra knull vi hade förr. Känn på min fitta!
Jag smekte handen upp under klänningen, uppför det nylonklädda låret. Precis som jag anat, hon bar strumpor och strumphållare. Fortsatte upp över det nakna låret. Där höll jag kvar en stund.
– Fortsätt! bad hon.
– Känn hur blöt jag är i skrevet! sa hon.
Förde upp handen. Märkte då att hon saknade trosor.
– Trosorna tog jag av mig då jag var på toaletten, de var sjöblöta.
Hon var verkligen blöt i fittan. Jag förde in ett finger i hålet utan problem. Hittade klittan som var hård. Hon stönade till och sa att det var så länge sedan. Sedan gick jag ner på knä, förde upp klänningen över midjan på henne.
Vilken syn! Där stod faster med svarta nylonstrumpor, svart höfthållare, klänningen uppe på midjan och fittan bar och bara bjöd ut sig. Tog henne över höfterna, drog henne intill mitt ansikte och började pussa och slicka lår och skrev.
Hon stönade högt. Hon var mycket kåt. Tungan gjorde sitt jobb, från rövhålet, in i springan, upp över klittan, som jag både slickade och sög.
– Nu vill jag smaka kuken, sa hon.
Hon lade sig ner i gräset, med klänningen uppe på magen.
Brett särade ben med den mogna fittan vidöppen mellan de svarta strumpklädda benen. Synen gjorde mig kåt.
Kuken stod hård. Jag fick ner byxor och kalsonger. Kröp ner mellan hennes lår. Hon trevade efter kuken och hjälpte till att föra in den i sin fitta. Hon var verkligen kåt. Fittan var varm och våt. Slöt sig kramande om kuken.
Jag pressade på tills hela kuken var djupt inne i fittan. Låg kvar så en stund och bara pressade på, innan jag började jucka långsamt ut och in. Hon rullade med underkroppen, juckade emot och stönade:
– Det var så längesedan, det är så skönt att få kuk i fittan.
Ge mig kuken nu! Knulla mig hårt! stönade hon.
Jag ökade tempot, i takt med att hon stönade och gnydde mer och mer. Hon korsade sina strumpklädda ben över ryggen på mig och liksom pressade sig mot mig. Hon var nära. Fittan kramade till om kuken, då stönande hon snyftan­de:
– Det går för mig, det går nu!
Jag fortsatte att stöta, fast i ett lugnare tempo, för att hon skulle komma tillbaka. Snart hade hon hämtat sig. Hon började motjucka, stöna och gny igen. Jag stötte hårdare och hårdare. Satsen var på väg. Faster var också på väg.
– Det går snart igen, spruta mig full med sperma! Spruta fittan full på mig! Jag vill ha ditt sprut i mig nu! nästan skrek hon.
Jag såg nästan stjärnor. Körde min kuk ut och in i rasande tempo.
– Nu går det, det går för mig igen, stönade hon fram. Hon pressade sig emot mig med benen korsade om min rygg. Gned sin blöta fitta mot mitt underliv. Jag kände fittans spasmiska kramande om kukroten. Pressade mig i botten på fittan.
Äntligen gick det för mig. Jag tömde min sperma långt in i fittan på henne. Rullade sedan över på rygg och bara pustade ut. Efter en stund var faster över mig. Knästående tog hon tag i kuken, drog några drag innan hon stoppade in den i sin mun.
Ganska snart stud min kuk åter stolt och hård av hennes härliga behandling. Då slutade hon suga och sa:
– Det kanske är bäst vi går hem och fortsätter, det är inte så långt.
Då hon reste sig upp, såg jag att det rann av sperma och kåtsaft från den fortfarande vidöppna fittan.
– Kom jag är inte nöjd än! Jag behöver mer kuk i natt. Det var så länge sedan jag fick kuk i mig.
Vi gick snabbt den korta vägen hem till henne. Där fortsatte vi våra kåta lekar. Jag fick ta henne både framifrån och bakifrån. Vi knullade liggande, sittande och ridande den natten. Hon var omättlig. Lika kåt och skön som förr och med en fitta som verkligen kan krama ur en kuk.

Erik

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Min sköna kåta faster — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.