Jag kom med ett vrål och fyllde hennes tarm med varm,
kletig sperma tills staken gled ur hennes rövhål.

Det var en sommardag i mitten av juni. Jag var på väg hem från jobbet på min mountainbike. Skulle på picknick med Hanna. Hon var 21 år och jobbade som datakonsult, och hon stod redan och väntade utan för uppgången till min lägenhet.
Jag hade träffat henne några dagar tidigare, nere vid hamnen. Då hade kedjan på hennes cykel hoppat av. Hon hade oljat ner sig ganska rejält, när jag kom och hjälpte henne. Dom vita shortsen hon hade på sig var mer svarta än vita, och svett hade klibbat fast hennes röda T-shirt, så att man kunde se konturerna av dom perfekt rundade brösten.
Vårtorna stod rakt ut, men om det var av ilska eller därför att tyget skavde, vet jag inte. Men hon hade varit läcker att se på.

Det var inga problem med att få på kedjan, och hon tackade för hjälpen genom att bjuda på glass i hamnkiosken. Hon ville dessutom visa sin tacksamhet, genom att bjuda på middag. Men jag föreslog att vi istället skulle cykla ut i naturen och ha picknick.

Och så blev det alltså. Hanna var klädd i tajta cykelbyxor och en vit sport behå. Hon hade kortklippt, korpsvart hår, och grönblå ögon och en liten söt mun, som nästan alltid log.
Vi hade inte bestämt vart vi skulle ta vägen, men jag föreslog ett ställe vid kusten. Det var cirka två mil dit.

Medan vi cyklade försökte jag så ofta jag kunde att cykla efter henne och se på hennes välformade rumpa, när den gned mot sadeln.

När vi kom fram till stranden, hittade vi ett ställe som låg inklämt mellan två klippblock. De skärmade av all insyn från vägen. Jag åker ofta till den här stranden för att bada, men då brukar det oftast vara fullt med folk. Men den här gången var det folktomt.

Det var inget konstigt med det, för det var mulet och åska i luften. Men regn verkade det inte som det skulle bli, istället var det riktigt varmt, åskvärme, och vi var genomsvettiga båda två efter cykelturen. Hanna föreslog att vi skulle svalka av oss med ett dopp.

Jag tog av mig min t-shirt och skorna. Sedan tittade jag på Hanna. Hon hade tagit av sig sin behå och cykelbyxoma. Och endast iklädd ett par vita tangatrosor med spets, stod hon och log mot mig.
– Ska du inte hoppa i? frågade hon.

När hon sa det, kom jag på mig själv med att stå och stirra på henne. Men sedan blev det fart på mig, och jag rusade ut i vattnet. Det var mest för att dölja det jättestånd jag hade fått.
Vilken kvinna! Hon var den snyggaste jag hade sett på länge.
Vattnet var kallt, så vi var snart uppe på land igen. Jag lade ut filten och vi satte oss på den och började torka av oss med våra handdukar.
Mitt stånd, som hade försvunnit i det kalla vattnet, började växa igen. Hanna virade sin handduk runt höfterna, trädde en hand innanför handduken och tog av sig trosorna. Hon hängde dem på tork på mitt cykelstyre.
Jag gjorde samma sak med mina shorts. Sen satt vi och pratade lite löst, medan vi och våra underkläder torkade. Hanna tog på sig sin behå och började duka fram smörgås­arna.
Vi var hungriga båda två efter cyklingen och badet, så maten tog slut fort. Vi dukade bort, och precis när vi var klara med det så bröt solen igenom molnen. Hanna hämtade sina trosor, som nästan var helt torra. Tog dom på sig och lade sig ner för att sola lite.
Hon lade sig på rygg, och jag satte mig och studerade hennes kropp lite mer noggrant. Hon var cirka 175 centime­ter lång och hade formerna på dom rätta ställena. Hennes vältränade lår och armar tydde på att hon styrketränade, och hennes gyllenbrun hud avslöjade att hon antagligen solade i solarium.
Genom spetsen på hennes trosor, såg jag hennes mörka hårtofs. Brösten hävdes upp och ner när hon andades. Vårtorna var styva, för dom reste sig som små fyrtorn genom tyget i behån.
Var hon kåt? Min fantasi skenade iväg – och så satt jag där med ett stenhårt stånd igen. Det doldes dåligt av min handduk, som var det enda jag hade på mig, då mina tjocka shorts fortfarande var duktigt blöta.
Jag skulle precis lägga mig på mage för att dölja det, då hon tittade upp och sa:
– Inte behöver du dölja det där för mig. Jag kanske kan hjälpa dig istället.
Vad svarar man på det? Det var bara att vika undan handduken och visa den prisbelönade. Hanna tittade sig omkring på stranden, men det var folktomt. Hon tog tag om staken med handen, och förde sakta förhuden upp och ner.
Jag började smeka hennes bröst utan på behån. Spännet satt på framsidan, så jag knäppte upp det och tog av henne det intima plagget. Dom härliga brösten hoppade fram, och jag böjde mig fram och bet försiktigt i en av vårtorna. Hon stönade till av kåthet.
Hanna hade börjat runka kuken ordentligt. Sen flyttade hon sig så att hon kunde ta den i munnen. Då var det min tur att stöna. Hon kunde verkligen suga kuk! Tungan vispade runt ollonet, och så sög hon in det i munnen, medan tungan fortsatte att massera kukspetsen.
Sedan tog hon in hela staken i munnen, ända ner till roten.
Så höll hon på, fram och tillbaka i några minuter. Jag varken kunde eller ville hålla emot, utan släppte satsen rakt in i Hannas mun.
Hon sög i sig så mycket hon kunde, och det som rann ut ur munnen hamnade på min mage. Men det slickade hon också omsorgsfullt upp. Sen tittade hon på mig, med ett stort leende på läpparna.
Hanna slickade sig ren runt munnen och vi möttes i en kyss. Jag började då smeka henne utanpå trosorna. Hon rullade över på rygg och jag fick fritt spelrum. Trosorna var rejält fuktiga, och det var inte av havsvatten …
Mina fingrar letade sig in innanför troslinningen. Där möttes dom av svart klibbigt hår. Jag kände att hon var rakad över blygdläpparna. Pekfingret hittade skåran och försvann lekande lätt upp i det välsmorda hålet.
Hon flämtade till när fingret gled in i henne, och med tummen masserade jag klittan. Flyttade mig så att mitt huvud hamnade mellan hennes ben, drog samtidigt trosorna åt sidan, så att jag kunde slicka henne.
Hon klämde ihop låren runt mitt huvud när jag började slicka. Jag slickade för allt vad jag var värd och sög på klittan, som jag även nafsade lätt i då och då. Hennes blygdläppar var svullna och vackert rosafärgade.
Jag stoppade in ett finger i skåran och fingerpullade henne. Hon vred sig och stönade högljutt över min behand­ling. Samtidigt som jag slickade, började jag att attackera hennes bakre hål med pekfingret. Det försvann bit för bit in i hennes tarm.
Jag hade fått upp kuken i arbetsläge igen. Satte mig upp och tog av henne trosorna. Dom hade nästan klibbat fast i hennes buske. Hennes leende blev ännu bredare, när jag sakta böjde mig fram för att kyssa henne.
Våra tungor möttes och smakade varsamt på varandra, samtidigt som jag förde in kuken i hennes fitta. Hanna viskade i mitt öra att jag skulle ta henne så hårt jag kunde, och hon mötte mig med kraftiga motjuck.
Vi hittade en bra rytm, och jag tryckte in dasen till roten så det smackade om det. Hanna låg under mig och gnydde lite lågt. Jag tog hennes ena bröst i munnen och sög på vårtan, medan jag knådade det andra med handen.
Plötsligt stönade hon fram att hon ville bli tagen bakifrån.
Jag gled långsamt ur henne. Tittade hänfört på när hon ställde sig på alla fyra och putade med röven. Jag tog sedan ett kraftigt tag om hennes höfter, och nosade med kukspet­sen mellan hennes rakade blygdläppar.
– Stick in den! morrade hon fram.
Hanna förde sina höfter bakåt, i ett försök att få in mera kött i grottan. Då stötte jag in kuken till roten i första stöten. Hon grymtade till belåtet, och hennes fasta päronformade bakdel, glänste av svett blandad med fittsav.
Jag juckade för kung och fosterland. Hennes varma slidväggar kramade och sög min hårda stake. Jag släppte taget om hennes höft med ena handen och började med tummen smeka hennes ringmuskel.
När tummen gled in i röven, gick det för henne. Och hon skakade så kraftigt av orgasmens kramper, att jag gled ur henne. Hannas armar vek sig av tillfredsställelsen, och hon låg ner och svankade helt med ryggen.
När jag tittade ner hade skinkhalvorna glidit isär och delat sig av hennes rörelse – och hennes anushål hade vidgat sig!

Det liknade en liten vulkan, som var färdig för utbrott.
Då viskade Hanna att jag fick “ta henne i fel hål”, om jag ville. Jag tog tag om kukroten och förde ollonet till hennes bakre ingång, och då hålet var vidgat, tryckte jag in ollonet utan problem.
Det blev trångt och varmt, och jag juckade försiktigt fram och tillbaka. Centimeter för centimeter försvann in i det förbjudna hålet. Strax var jag så djupt inne i hennes bakdörr att pungen slog mot hennes fittläppar.
Hanna som fortfarande låg kvar i samma ställning, hade slutit ögonen och kved bara lite lågt. Kuken blev intryckt till roten i varje stöt och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka satsen mycket längre.
Hanna stönade högljutt och jag ökade takten lite till. Sen kom jag med ett vrål – och jag fyllde hennes tarm med varm, kletig sperma, och fortsatte att jucka tills staken vek sig och gled ur hennes rövhål.
Jag sjönk ihop bakom hennes röv helt utmattad, och då jag tittade upp, såg jag hur sperman börjat rinna ut ur hennes anus och ner över fittläpparna. Jag kröp fram och började att girigt slicka hennes fitta ren.
Det var en blandning av sperma och fittsav, som jag lapade i mig. Jag sög in lite av blandningen i munnen och kröp upp till Hannas ansikte och kysste henne. Samtidigt lät jag sperma och sekret rinna över i hennes mun.
Först spärrade hon upp ögonen. Men när hon kom på vad det var för något jag bjöd på så svalde hon glupskt.
Vi låg och smektes ett tag, och sedan frågade jag Hanna om vi inte skulle ta och tvätta av oss lite.
Vi gick ner till vattenlinjen där vi sköljde av svett och kärlekssafter. Det hade börjat skymma och det var kallt i luften när vi började klä på oss. Sedan satte vi oss tätt hopslingrade på filten och tittade på solnedgången.
Mot alla odds började jag få stånd igen, så jag tog Hannas hand och lade den över bulan på mina träningsoverallsbyx­or. Hanna tittade mig rakt in i ögonen och log med hela ansiktet.
Hon pressade sin hand hårdare mot mitt stånd och jag smekte hennes bröst genom hennes stickade tröja. Jag lade mig på rygg och hon tog tag om byxlinningen och drog ner mina byxor tills dom var precis under pungen.
Därefter satte hon sig på knä bredvid mig, och drog ner sina jeans och trosor till knävecket. Sedan kröp hon upp över mig och förde in kuken i sitt väntade hål. Hon började med att först rida lite försiktigt, men ökade snart takten.
Det var en obeskrivlig känsla att ligga där på stranden i det avtagande ljuset och titta på henne när hon besteg min bergstopp. Hannas underbara ansikte var upplyst av dom sista solstrålarna och hon njöt i fulla drag.
Hennes lena fitta mjölkade min kuk i ett allt snabbare tempo – och jag kände hur pungen drog ihop sig när satsen sköt iväg i ett sista juck. Nästan halvt avsvimmad hörde jag Hanna skrika till när jag fyllde hennes slida med min sats.
Vi sjönk ihop till en klump, helt utmattade, men mycket, mycket tillfredsställda. När vi väl kom till sans, var det becksvart ute. Vi packade ihop våra saker och började att leda cyklarna mot stora vägen.
Jag gick fram till Hanna och frågade vad hon skulle göra under helgen. Hon svarade att hon inte planerat något särskilt. “Vad bra” sa jag, “då tar vi min båt och fiskar lite gädda om du vill”.
Hennes varma, kåta leende var svar nog.

Örjan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer inaktiverade.