“Jag och Lena är bisexuella, bara så att du vet det”, sa Lotta.
Och det gjorde mig ju knappast mindre kåt..!

Den gamla boxermotorn dunkade stadigt under mig. Snart skulle den få vila ut. Den skulle stå still till söndag eftermid­dag. Jag var på väg till en mc-träff i Dalarna.
Bara helgen blev bättre än den hade börjat. Tidigt på morgonen ringde min kompis, som skulle följa med. Han sade att hans cykel vägrade starta. Detta trots att vi hade mekat hela föregående kväll.
Då jag åkte från hans garage gick den som en klocka. Jag misstänkte att det var hans sambo som hade satt P för resan. Jag åkte över till honom, för att se om jag kunde hjälpa honom att få i gång den.
Jag ringde på, men ingen öppnade. Åkte hem igen och bestämde mig för att stanna hemma. Fixade frukost, åt och läste tidningen. Sedan åkte dammsugaren fram. Fy fasen va tråkigt.
Om jag hade åkt på morgonen, hade jag varit halvvägs då.
Jag bestämde mig för att skita i dammsugningen och åka ändå. Lastade min minimala packning på R75:an och drog
iväg.
Det var bara några kilometer kvar och jag var sen. Skulle säkert få en dålig tältplats. I entrén löste jag inträdet och frågade om det fanns någon plats för mig.
– Du är sen, så det börjar bli lite dåligt. Men det finns vid toan och vid affären, sa tjejen som tog emot pengarna.
Bägge alternativen lät lika dåliga, så jag sökte mig mot utkanterna istället. Där ängen bildade en liten vik in mot skogen, fanns det en plats. Liten, men den skulle räcka till
mitt lilla tält.
Jag tog fram min lilla träplatta, lade den under BMW:n och drog upp cykeln på stödet. I tälten intill mig huserade en tjejklubb. Bra, då blir det nog en lugn natt, tänkte jag. Vad man kan bedra sig.
– Tjena grabben, vill du ha en öl?
– Nej tack, men har du lite kaffe skulle det sitta bra, svarade jag.
Det var en smal, mörkhårig tjej, som hade ställt frågan.
Hon låg i tältöppningen. Ytterligare en tjej stack ut huvudet genom öppningen. Hon var raka motsatsen till den första. Hon var blondin och hade ett runt glatt ansikte.
Grabben, det var länge sedan någon kallade mig det. Å andra sidan var jag fyrtio och några till. Mina trevliga grannar var väl i 30-35 års åldern.
– Javisst kan du få kaffe, men vi har inget fikabröd, sa den blonda.
– Det fixar sig, jag har en vetekrans och lite kex, svarade jag.
De kom ut ur tältet och satte på vatten på ett litet Trangiakök. Jag plockade fram brödet ur packväskan. Båda var klädda i shorts och t-trö]a. Den mörka var lång och slank, blondinen var huvudet kortare och synnerligen yppig.
Då var vattnet varmt. En burk snabbkaffe åkte fram och vi lade oss i gräset och högg in på fikat. Tjejerna berättade att de delade en trea i en större stad i Värmland. Båda jobbade som sjuksköterskor och deras stora fritidsintresse var mc­åkning.
– Ska vi sticka ner och titta på tävlingarna? frågade blondinen.
– Javisst, svarade den mörka och tittade på mig.
– Hänger du med?
Vem ville missa ett sådant sällskap. Naturligtvis följde jag med. När vi kom ner till den lilla scenen pågick “Miss wet t­shirt”-tävlingen.
– Det går bra att anmäla sig än, sa en kille.
– Om du ställer upp, gör jag det också, sa den mörka.
– Varför inte, svarade blondinen.
De klättrade upp på scenen. En kille med vattenslang sprutade ner dem. Alla tjejerna defilerade fram och tillbaka på estraden. Tröjorna blev nästan genomskinliga.
Jag tittade mest på mina flickor. De andra var lite väl unga i mitt tycke. Lisa som den blonda hette, hade enorma meloner. Stora tunga, men de såg ända fasta och inbjudande ut.

Den mörka som hette Lotta, hade små men välformade bröst. De var päronformade och såg nästan hårda ut. Varken Lotta eller Lisa vann. Det gjorde en liten, smal tjej, vars bröst skulle passat bättre på en mycket kraftigare kvinna. Fan vet om det inte var silikon.

På vägen tillbaka till tältet låtsades de vara sura för att de inte vann. Jag tröstade dem och sa att om jag varit domare hade de delat förstapriset.
– Nu dränker vi besvikelsen i öl, sa Lotta.

Och det gjorde vi. Allt eftersom ölet rann ner och flaskorna tömdes, blev blåsorna desto fullare. I början gick vi till toan för att lätta på trycket, men sedan kändes det för långt. Tjejerna gick upp till skogsbrynet, drog ner shortsen och satte sig för att pinka.

Vilken härlig syn. Två vita, fina rövar var nästan för mycket för mig. Jag kände hur det började strama i shortsen. De kom tillbaka.
– Du såg väl inte mer än du tål va? sa Lisa.
– Nej då, ingen risk. Jag hade gärna sett mer, svarade jag sanningsenligt.

– Ja, vem vet vad framtiden har i sitt sköte, svarade Lotta.
Vi var alla tre tämligen påverkade av maltdryckerna. Helt plötsligt sa Lotta, att Lisa och hon var bisexuella.
– Ja, inte gör det mig något, svarade jag.
– Nej det är bara så att du vet det, sa Lisa,
– Så du inte undrar när vi har det skönt i tältet i natt. Du är nämligen inbjuden till oss.
– Tack, gärna sa jag.
Myggen började att samlas till fest. Vi bestämde oss för att krypa in i tältet. Jag skulle bara upp i skogen och lätta på trycket först. Det tog sin lilla tid, för jag passade på att röka samtidigt. Lotta ropade efter mig:
– Var försiktig när du skakar av den. Mer än tre drag så är det runk!
När jag kom tillbaka till tältet, var de redan i full gång. Lotta låg på rygg med benen vitt särade. Mellan hennes ben låg Lisa och slickade för allt hon var värd.
– Ta av dig och kom! sa Lotta.
Jag gjorde som hon sa. De slutade sin lek, satte sig upp och tittade på mig.
– Vilken tur att ni har så stort tält, tyckte jag.
– Ja vi har följebil med oss, när klubben åker på mc-träffar, så vi kan ta det här stora.
-Det är jättebra, man vet ju aldrig hur många man blir på nätterna, sa Lisa.
– Ska du bara titta eller? sa Lotta.
Jag lade mig bredvid dem. Vilka underbara tjejer. Lisa hade enorma bröst för att vara så liten, häcken var rund och fast och hon var rakad mellan benen.
Lottas bröst var små men välformade. Baken var liten, nästan pojkaktig. Hon var också rakad.
– Här har frisören haft en trevlig stund, sa jag.
– Ja, vi vill inte få hår på tungan, sa flickorna i korus.
Lisa satte sig bakom mitt huvud, böjde sig fram och kysste mig. Hennes stora tunga bröst dinglade framför mig och jag greppade bägge två. De var underbara.
Lotta satte sig mellan mina ben och smekte mina lår och mage. Kuken ställde sig i givakt. Sedan började hon slicka pungen. Samtidigt bytte Lisa ställning så att jag kom åt att slicka hennes rakade, våta fitta. Snart stönade hon.
Lotta hade gått över till kukskaftet och närmade sig snabbt ollonet. Hon sög det djupt in i munnen. Lisa tryckte fittan hårdare och hårdare mot mitt ansikte. Jag blev blöt i hela ansiktet.
– Nu måste du knulla mig! sa Lisa.
Hon vände sig om på alla fyra med baken mot mig. Jag ställde mig på knä bakom henne och Lotta riktade min stake mot Lisas fitta. Jag tryckte in den i den trånga vaginan. Herre gud! vad den klämde och sög,
– Vi byter till missionärsställningen, stönade Lisa.
Hon drog sig ifrån mig och lade sig på rygg. Jag körde in veken igen och kände att jag inte skulle kunna hålla mig mycket längre. Fittan sög och masserade som en mjölkma­skin. Hennes stön blev högre och högre. Så kved hon:
– Lotta, hämta massageapparaten.
Lotta gled ifrån oss, men snart kände jag henne bredvid oss igen. Lisa lyfte benen rakt upp mot tälttaket och jag kände att Lotta trevade i våra skrev. Jag pumpade på i ett lugnt tempo, tills jag kände att Lisa fick massagestaven i röven.
Ett dovt surrande hördes och vibrationerna fortplantade sig från röv, till fitta och till kuken. Plötsligt började Lisa skaka, och brösten slängde som om hon hade fått en elstöt.
Sedan kom skriket och jag närmade mig utlösningen med varje stöt. Jag knullade som besatt, stötte ut och in. Kände hur satsen samlade sig som en glödande lavaström i pungen. Då kom jag. Sprutade flera stora strittar upp i hennes fitta.
Lotta kramade ut de sista dropparna ur pungen och jag gled av Lisa. Lotta kröp upp och satte sig grensle över Lisas ansikte för att bli slickad. Lisa var genast med på noterna.
Lotta stönade och pustade, vred och vrängde underlivet mot kamratens ansikte. Jag satte mig framför Lotta, smek­te, kysste och kramade hennes bröst. Sedan stönade hon:
– Jag vill ha kuk!
Hon gled ner på tältgolvet bredvid Lisa och jag lade mig på henne. Kuken var bara halvseg, men jag lyckades få in den. Tack vare att hon var så blöt. Efter bara några tag var den stenhård och jag kunde jucka ordentligt.
Hennes hala, varma fitta kramade om veken. Lottas stön blev högre och högre. Hennes orgasm närmade sig fort. Då kom hon, inte explosionsartat utan lugnt och stilla. Hon kved som en liten hundvalp, sedan var det över. Jag fortsatte jucka och hade inte långt kvar, när hon sa:
– Jag vill ha det på brösten.
Jag drog ut staken och Lisa runkade den sakta. Sedan tog hon massageapparaten och satte den bakom pungen på mig. Himmel så skönt! Jag pumpade ut satsen direkt. Den lade sig i klattar på Lottas bröst, och hon gned omsorgsfullt in allt på sin överkropp.
Vi kände oss alla tillfredsställda och var ganska fulla. Efter en stund somnade vi. Det var mörkt i tältet när jag vaknade av att Lisa började att suga min stake. Hennes tunga virvlade runt ollonet, samtidigt som hon runkade mig.
Hon sög in kuken ända till roten, sedan drog hon läpparna hela vägen upp till flänsen gång på gång. Därefter lade hon sig på rygg och bad mig knulla henne mellan brösten. Jag var inte sen att lyda.
Hon klämde in kuken mellan jättemelonerna. Varje gång jag juckade framåt, slickade hon ollonet. Lavan samlades åter i ballen och pockade på att få komma ut. Jag stötte till en sista gång och Lisa tog ollonet i munnen.
Känslan när satsen sprutade rakt in i hennes sugande mun var himmelsk. Hon slickade försiktigt i sig de sista dropparna. På gränsen till utmattning somnade jag nästan omedel­bart.
Jag vaknade av fågelsången. Solen sken och det var lugnt och tyst på tältplatsen. Jag väckte flickorna, som log sött och verkade vara nöjda med natten. De bad mig att jag skulle gå till mitt tält, alla andra behövde ju inte se vem som hade varit hos dem på natten.
– Du är välkommen i natt igen, om du vill.
Jag tackade tör mig och sa att jag gärna kom tillbaka.
Sedan gick jag. Men jag gick aldrig dit mer. Det ville sig annorlunda. Jag tillbringade natten i en annan underbar kvinnas tält. Vi är numera gifta, men åker fortfarande på mc-­träffar.
Mina tankar går dock ofta till Lisa och Lotta. Med saknad tänker jag på den underbara natt vi hade tillsammans.

BMW-75

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

MC-träffen — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.