Jag diade hennes stora bröst medan hon i snabbare och snabbare
tempo lät underlivet glida fram och tillbaks på mitt lår.

Jag var 31 år, hade bott i min hyreslägenhet i cirka fem år. Hade inte direkt någon kontakt med nån i huset mer än ett hej och goddag i trappan och det obligatoriska gnället över fastighetens skötsel.
Grannarna på min egen våning pratade jag lite mer med men vi umgicks inte. Min närmaste “vägg i vägg” granne var ett par i 50-årsåldern med en utflugen dotter.
Mannen hade jag inte någon koll på, han var nästan aldrig hemma, verkade rätt så stroppig och gnällde alltid när hissen var ur funktion, vilket jag kan förstå eftersom han vägde minst 140 kilo!
Kvinnan däremot hette Katrin och var väldigt pratig och alltid glad. Hon var ganska kort och hade långt silvrigt, färgat hår. Hennes bröst var oproportionerligt  stora och runda  som verkade trotsa alla gravitationslagar. Jag misstänkte skarpt att dom hade fått sig ett lyft vid något tillfälle.
Hon gick ofta klädd i nån topp och tights, vilka avslöjade en klart godkänd kropp. Under toppen skymtade en antydan till mage men absolut inget som störde.
Jag hade under årens lopp hjälpt henne med ett par smågrejor eftersom hennes man sällan var hemma. Lagat en punktering på hennes cykel och bytt en säkring i hennes bil. Varje gång hade jag fått en pirrande känsla i kroppen men inte vågar göra något, tänk om hon inte alls kände samma sak.

Denna fredagkväll hade jag flexat ut nån timme tidigare för att hinna raka mig, duscha och göra mig i ordning inför kvällens afterwork. Jag hade precis klivit ur duschen och tagit på mig badrocken då det pinglade på dörren.
När jag öppnade stor Katrin där, håret var slarvigt uppsatt i nån form av tofs på huvudet och hon hade en urtvättad gul t-shirt med nåt tryck på. Vid närmare eftertanke måste det ha varit hennes dotters gamla tröja eftersom den var alldeles för tajt för hennes behag. Med ett ursäktande leende sa hon:
– Hej ursäkta jag stör, men tvättstugedörren gick igen och mina nycklar blev nog kvar därinne så nu kommer jag inte in i varken tvättstugan eller lägenheten.

Detta var ingen nyhet för mig. Till tvättstugan hade man monterat självstängande dörr med smäcklås. Normalt sett inget konstigt men man hade riggat så att tvättstugebelysningen gick på samma ström som resten av korridoren i källaren och den släcktes efter 10 minuter så man var tvungen att famla sig ut i korridoren, gå 4-5 meter upp mot trappan och tända ljuset… helkorkat. Var man dessutom slarvig med att palla upp dörren så gick den så klart igen.
– Ingen fara, svarade jag. Jag har själv råkat smälla igen den men hade då nyckeln i fickan så jag kunde öppna.
– Jag har provat att ringa på alla dörrarna på denna våningen men ingen är hemma. Ursäktade hon sig igen.
Jag sa att jag skulle bara slänga på mig ett par jeans och en tröja så följer jag med henne ner.
I hissen ner kunde jag se mer av henne, hon hade gråmelerade tajta träningsbyxor som avslöjade ett par vältränade lår och en fin mjuk bulle som putade ut mellan dem, jag tyckte mig kunna ana springan på bullen, men det kan ha varit ett önsketänkande. Jag kom på mig själv med att stirra lite och flyttade diskret blicken. Hon verkade inte ha märkt något.

Nere vid tvättstugan öppnade jag dörren åt henne och hon slank in.
– Jag ska bara leta upp mina nycklar. Sa hon, och började rota bland plaggen som låg på bordet precis innan för dörren.
Nu fastnade min blick på hennes underkläder, röda, svarta och vita, sexiga trosor av alla dess modeller låg i högar på bordet. En hög med bh’ar, svarta, genomskinliga, med och utan spets, som förmodligen avslöjade mer än de dolde låg närmast mig. Jag kunde även se något som såg ut som en korsett fast av mjukare modell.
– Åh! Vad trött jag blir på mig själv! sa hon irriterat och böjde sig fram och rotade runt bland kläderna i tvättsäcken på golvet. Med den runda rumpan putande rakt emot mig hade jag fri sikt och denna gången syntes hela springan tydligt. Jag kände mig lite obekväm men kunde känna hur det brusade till mellan mina ben.
Efter en stund reste hon sig och rotade vidare på bordet igen. När hon lyfte på bh’n närmast mig så hittade hon nycklarna.
– Däääär! Utbrast hon glatt!
– Tack så hemskt mycket för hjälpen. Hoppas att du inte blivit förskräckt av alla underkläder? Fnissade hon.
– Nädå, dom är riktigt fina. Hasplade jag ur mig.
– Tycker du det? Jag älskar underkläder men min man tycker det är helt bortkastade pengar. Att han sedan lägger hur mycket pengar som helst på sprit och spel, det ser han minsann inte.
Jag gaskade upp mig lite och svarade:
– Jo, snygga underkläder är riktigt sexigt och lyckades formulera något om att hennes man borde skatta sig lycklig.
Hon tittade lite finurligt på mig och tackade än en gång för hjälpen och jag återvände till min lägenhet.

En halvtimme senare, precis innan jag skulle ta mig ner till centrum, knackade det ljudligt i väggen. Eftersom lägenheterna är av det äldre snittet och är ganska lyhörda, så hörde jag att det verkligen var en par knackningar och inte nån som spikade eller bankade. Det var ett distinkt mönster 4-3-2-1 Några sekunder senare knackade det likadant igen. Det kom ifrån Katrins lägenhet. Jag gick ut i trapphuset och knackade på hennes dörr.
– Kom in! hörde jag en kvinnoröst från insidan. Jag öppnade försiktigt den olåsta dörren och gick in i hallen.
– Hallå? ropade jag ståendes på hennes dörrmatta.

Ut ur vardagsrummet kom Katrin, iförd vita spetstrosor, vit bh, vita strumpbyxor med strumpebandshållare, ovanpå detta hade hon en svart, genomskinlig sak som nådde strax nedanför skinkorna.
På fötterna hade hon ett par silverglittrande sandaletter. Håret var utsläppt och det böljade över hennes axlar.
Jag blev helt stum och bara stod och gapade som ett fån när hon sakta gick emot mig som för att dra ut på hela upplevelsen.
– Jo jag tänkte att eftersom vi båda gillar underkläder så kunde jag ha en liten visning för dig, som tack för hjälpen.
– Ja gärna det! svarade jag, förmodligen alldeles för snabbt.
– Kom in och sätt dig i vardagsrummet. Du behöver inte oroa dig, min man är i Norge hela månaden och dottern pluggar på universitet i Uppsala så det är bara du och jag här.

Jag skyndade mig in i vardagsrummet och satte mig på en schäslong i änden av soffan och  Katrin struttade nöjt framför mig. Hon stod en meter framför mig och skruvade på sig, gud vad sexig hon var. Det visade sig att det jag trodde var lite putmage i själva verket var muskulöst, fast och fint.
Hon kasade av sig axelbanden till sin tunna negligé och lät den falla till golvet. Genom hennes bh kunde jag se stora röda bröstvårtor som pekade rakt ut.
Mina byxor blev snabbt två nummer för trånga och jag fick rätta till mina ben. Katrin såg bulan och flinade till.
– Klädbyte! utbrast hon och gick in i det angränsande sovrummet.
– Gå ut i köket och ta en öl i kylen om du vill ha, ta en till mig också! ropade hon från sovrummet.
Jag hämtade varsin öl och satte mig på schäslongen igen. Efter nån minut kom hon ut.
Nu hade hon bara ett par tunna röda tajta hipstertrosor och en röd bh som bara lyfte upp under hennes stora bröst. Hennes bröstvårtor pekade ilsket mot mig och hennes vårtgårdar var stora och puffiga.
Hon gick rakt fram till mig och knuffade till mig så att jag halvlåg ner. Hon satte sig ner över mitt ena ben och gnuggade sin mjuka bulle mot ovansidan av mitt lår ovanpå mina byxor och gav ifrån sig ett lätt stön.
Jag placerade händerna på hennes höfter och smekte hennes sidor i takt med att hon juckade. Jag kände hur hennes kropp blev varm och mina händer löpte inte längre så lätt längs hennes ljumskar.
Hon kasade upp mot mig och gnuggade nu sitt underliv mot mitt trånga jeansskrev samtidigt som hon lutade sig fram och gav mig fri tillgång till hennes bröst.

Jag slickade lite runt hennes vänstra bröstvårta innan jag sög in den i munnen. Jag diade hennes stora bröst medan hon i snabbare och snabbare tempo lät underlivet glida fram och tillbaks på mitt lår.
– Ååhhh, faaannn! stönade hon fram och jag kunde känna hur orgasmen for fram igenom hennes spända kropp. Hennes innan så mjuka gnuggande var nu ryckigt och krampigt.
Hon  slutade jucka och höll om mitt huvud medan jag fortfarande nafsade i hennes bröst.
– Shit, det var skönt! fnissade hon och satte sig upp, lutade sig lite bakåt fortfarande sittande på mitt lår.
– Titta vad du gjort med mig! sa hon och smekte lätt utanpå sina röda trosor som nu nästan helt hade skiftat färg till mörkrött.
– Jag är ju helt genomvåt och du också. Ta av dig jeansen och skjortan! Allt utom kalsongerna! kommenderade hon.

Jag tror jag slog världsrekord i avklädning för 5 sekunder senare låg kläderna i en hög på golvet. Mina händer var darriga av kåthet och min kuk spände och dunkade innanför mina boxers.
– Lägg dig på rygg i soffan, nu är det din tur!
Hon grenslade mig och satt på min hårda bula, båda med underkläderna på.
– Jag vill inte vara otrogen min man… allt för mycket… så vi får inte ha sex… jag menar, sticka in den.
Jag var nu en aning förvirrad och besviken men Katrin böjde sig fram och började slicka på min hals och nerför min bröstkorg. Hon lät tungan virvla runt min bröstvårta och det framkallade små ilningar i mitt skrev.
Hennes hand högg tag om skaftet på min bultande kuk utanpå kalsongerna och hon runkade mig sakta. Hennes tunga intensifierade sitt virvlande kring mina bröstvårtor och jag hörde att hennes andning blev djupare.
Jag kände hur min bultande lem började göra sig i ordning och hon märkte det.
Hon hoppade av mig, satte sig på huk på golvet och lade sitt huvud på min mage med ansiktet mot min värkande stake.
– Jag vill se! sa hon pilskt och stoppade in handen under linningen och slöt sin varma hand om min nu ganska hala kuk. Hon lirkade ut honom i frihet, inspekterade honom noga medan hon väldigt sakta runkade.
– Fin! sa hon kort och slickade på ollonet som vid detta laget var blålila.
Hennes runktag blev längre och mera rytmiska. Hennes högra hand letade sig fram till min bröstvårta och hon drog lätt i den. Min vänstra hand smekte henne på ryggen och upp i nacken. Då och då lät hon tungan gå ett varv runt mitt ollon för att smeta ut kåtdropparna som nu rann ur mitt skaft.
Nu kände jag hur det var dags, ilningarna for igenom pungen och kuken började rycka.
Hon var snabbt framme med sina läppar och sög hårt fast i toppen på mitt ollon och ökade takten och greppet om kuken. Med långa hårda tag mjölkade hon fram min utlösning och jag kände hur säden pumpades in i hennes mun.
Hon fattade ett hårt nyptag om min bröstvårta och min orgasm förlängdes i ett par intensiva kramper, jag såg stjärnor.
Hennes hand klämde hårt om min kuk för att klämma ut de värdefulla dropparna. Hennes läppar var fortfarande hårt dockade kring mitt dunkade ollon och när hon slutligen släppte på suget så var det för att svälja hela min sats i ett svep.
– Mmm gott, och så längesedan! sa hon med blicken fortfarande fäst på min ryckande kuk.

Jag var fortfarande duktigt sugen på att få se hennes fitta som jag hela tiden anat under hennes trosor så jag tog bestämt tag i hennes linning och drog ner de genomsura trosorna. Hon fattade sig snabbt och tag av sig dem helt.
– Hur vill du ha mig? frågade hon. Hennes kinder blossade och hennes ögon var blanka av kåthet.
– På rygg i soffan med benen isär.
Vi bytte plats, hon i soffan och jag på golvet.
När hon särade sina ben kunde jag knappt tro mina ögon. Visst jag hade ju hört uttrycket “camel toe” men aldrig trodde jag att jag skulle få se nåt liknande. Trots att hon nu låg på rygg med benen vitt isär så öppnade knappt musen sig. Den liknade en aprikos, bullig och fin med en härlig glasyr av hennes safter. Jag strök med pekfingret längs skåran och så fort jag särade blygdläpparna det minsta så kom det en liten rännil av halt sekret. Jag smetade ut det över hennes klitoris, snurrade runt med fingret några varv innan jag sakta lekte med hennes såphala styva knopp.
Hon gav ifrån sig ett långdraget uuuuuuh, och hennes lår började darra hysteriskt. Jag ersatte fingret med min mun och sög in hennes klitoris mellan mina läppar och lät den fara in och ut.
– Åååååhhh igeeennn! stönade hon när nästa orgasm for över henne och jag kände hur hela hennes underliv krampade gång på gång.
Fittsaften droppade från min haka och jag fortsatte att begrava ansiktet i hennes i hennes krävande bullfitta.
– Kan… inte…mer… stönade hon och jag avbröt mitt slickande.

Katrin satte sig upp i soffan och hon kysste mig på min insmorda mun och sade:
– I fortsättningen så när du hör sådana knackningar så vet du att det är fritt fram här.

Det har blivit många besök hos grannen, och när detta skrivs är vi inne på tredje året.
Vi har båda hållit oss till reglerna, jag har aldrig knullat henne annat än med leksaker och min tunga. I planerna finns nu en gemensam hemlig semesterresa till Barcelona, men det blir kanske en annan berättelse.

Principfast

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

 


Kommentarer

En granne i spets — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.