Sakta för jag upp leksaken i fittan och låtsas att
det är chefens grova kuk som jag kramar…!

Ett sommarjobb är alltid ett sommarjobb, även om det är i en zooaffär. Mata fiskar, tja, speciellt upphetsande är det ju inte, man kan ju alltid kåta upp någon kund i en kortkort kjol. I och för sig kan jag alltid kolla in min chef, en sexig man i 35-årsåldern. Han har ett vackert ansikte och en skön kropp. Ganska vältränad är han för att vara över 30.

Fast ska jag vara helt ärlig så brukar jag mest kolla lite längre ner på hans kropp och jag blir lika chockad varje gång över hur välutrustad han är. Hans kuk skulle fylla mig, ja kanske till och med att spränga mig.

Suck, jag lär nog få fantisera ett tag till, eftersom jag knappast har någon chans på honom.

Efter några dagar börjar jag komma igång med arbetet, men fy vad tråkigt det är. Som tur är så är jag mycket ensam i affären, eftersom det är få kunder och min chef Thomas nästan aldrig är där.

Ja, i vilket fall så brukar jag ta med mig något kuklik­nande föremål in på kontoret och pulla mig fram till en orgasm. En av de mest använda är en pipleksak för hundar – som är formad som en majskolv.
Den användes även den dagen då det här hände… sakta för jag upp leksaken i fittan och låtsas att det är chefens grova kuk som jag kramar. Åh, om han ändå kunde lägga märke till mig. Tyvärr får jag bara snabba kommentarer och ursäkter för att han sällan är där. Bah! Han säkert ute och knullar som bara den och låter mig vara stenkåt dygnet runt.

Hm, det var längesedan jag hade en kuk i mig, tänker jag, under tiden jag pullar mig själv. Samtidigt smeker jag min rakade fitta. Jag pullar mig fortare och fortare och innan jag försvinner in bland molnen tänker jag –hoppas det inte kommer någon kund nu.
Det enda jag hör nu är mina egna stön.
Plötsligt hör jag Thomas röst, nu något grumligare än vanligt.
– Men Annelie, borde inte du jobba?
Skamsen vänder jag mig om, fortfarande med kjolen högt över höfterna och leksaken djupt inne i fittan.
– Eh, jo, stammar jag fram.
Thomas tar ett steg mot mig, börjar smeka mina bröst och säger:
– Inte kan mina anställda stå och pulla sig själva på mitt kontor, under arbetstid dessutom. Det får vi ändra på, säger han och böjer sig fram och kysser mig.
Jag är kåt som tusan så min tunga är snabbt framme och leker med hans.
Innan han bryskt lyfter upp mig på skrivbordet tänker jag – drömmer jag?
Thomas börjar slita av sig kläderna och när han sedan plockar fram kuken så flämtar jag till.
– Så stor, så stor Thomas, flämtar jag och sliter ut piplek­saken från den riktigt våta och trånande fittan.
– Den här vill du känna i din fitta va? säger han och masserar min piercade klitoris samtidigt som han drar av mig tröjan.
– Mmm, jag har drömt om din kuk ända sedan jag bör­jade här, men du har ju inte varit intresserad!
– Åh, tro mig, jag har varit stenkåt! Varje gång jag ser dig får jag stånd, men hm, jag har ju ett visst ansvar som chef.
Thomas böjer sig ner och kysser mig igen. Hans händer vandrar neråt, han smeker bara brösten nu, jag känner hur de styva vårtorna pulserar. Han lägger ner mig på rygg. Ah, skrivbordet är hårt, men vad gör det när jag snart får känna honom i mig.
– Åh, jag vill knulla dina bröst, skriker han hest och självklart är jag med på det.
Thomas sätter sig på min mage, tar tag i mina bröst, nyper mig i vårtorna och jag stönar högt. Sakta börjar han knulla mina bröst och samtidigt slickar jag på hans kuk, så gott det går.
Thomas stönar högre för varje juck och han verkar tri­vas med att jag slickar på hans kuk för han släpper taget om mitt högra bröst och lägger min hand där istället. Själv trycker han upp mitt huvud mot kuken och då kan jag suga hela kuken, samtidigt som han knullar mina bröst.
– Nu vill jag smaka på din fitta, jag ska knulla dig så att du aldrig vill knulla igen, skriker han.
– Haha, då får du knulla mig väldigt hårt och väldigt länge, för jag är alltid kåt, säger jag.
Thomas ändrar ställning och drar upp mig så att jag sitt­er. Jag lägger armarna om honom, börjar nafsa honom i örsnibben och visar sedan:
– Ta mig hårt i fittan, din brunstiga hingst.
Thomas är inte sen och snabbt kör han in kuken i min savande fitta. Bit för bit trycker han in sin grova kuk i mig. Hela jag skälver till. Thomas börjar knulla mig vilt och jag börjar leka med min klitoris. Vi knullar vilt, hela skrivbordet gungar och vi stönar i kapp.
Det tar inte många minuter innan jag är i extas och jag känner hur jag börjar komma.
– Åh, Thomas din kåta hingst. Nu går det för mig.
Jag slår benen om hans rumpa och klamrar mig fast. Jag vill ha hela honom i mig.
– Jag kommer också, stönar han och gör ett par våldsamma juckanden.
– Åh, du är lika stor som en riktigt brunstig hingst, stö­nar jag och känner sedan att jag försvinner.
Thomas kramar mig hårt och kramar mig fortfarande när han har kommit. Vi står så och snart känner jag att
kuken börjar växa i mig …
Behöver jag säga att Thomas fick köpa ett nytt skrivbord efter att jag slutat där. Men ibland går jag förbi affären och då brukar vi smyga in på kontoret och knulla.

Affärsbiträdet

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Sommarjobb i zooaffär — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.